Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iul 2012 - Anul XVII, nr. 163 (5068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încă un caz

Val de sinucideri: bărbat de 41 de ani, găsit spânzurat în pădure

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Seria neagră de sinucideri din ultima perioadă de timp a continuat cu încă un caz descoperit joia trecută, un bărbat în vârstă de 41 de ani fiind găsit spânzurat de un copac, într-o zonă de pădure din Valea Poienei – Dolhasca.

Conform anchetei poliţiei, I. C., în vârstă de 41 de ani, domiciliat în Dolheşti, a dispărut de la domiciliu de pe 3 iulie, acesta luându-şi zilele cu câteva zile înainte de a fi găsit. Cadavrul a fost identificat cu ajutorul membrilor familiei, iar după efectuarea necropsiei s-a stabilit că nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale.

Ancheta poliţiei arată că bărbatul era cunoscut drept consumator de băuturi alcoolice şi a plecat de acasă după un scandal în familie.

În ultimele zece zile, în judeţ s-au înregistrat alte cinci cazuri în care tineri sau oameni în vârstă şi-au pus capăt zilelor. Cu o excepţie, sinucigaşii s-au sinucis prin spânzurare. Unul dintre ei avea doar 17 ani, printre cei care şi-au mai luat viaţa găsindu-se un bărbat de 32 de ani, unul de 60 de ani şi o femeie de 80 de ani. Într-un alt caz, un tânăr de 29 de ani s-a spânzurat după ce a fost reclamat la poliţie pentru un presupus viol.

Numărul mare de sinucideri poate fi asociat cu perioada lungă de caniculă prin care am trecut, după acum admit şi psihologii.

Psihologul Alina Achiţei, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului şi Suceava a declarat acum câteva zile pentru Monitorul de Suceava: „Starea de oboseală apărută pe fondul temperaturilor ridicate şi disconfortul termic accentuează dezamăgirile oamenilor şi depresiile acestora. O persoană cu un comportament suicidal este mai vulnerabilă în astfel de perioade şi în mod clar canicula poate influenţa indirect o astfel de decizie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Val de sinucideri: bărbat de 41 de ani, găsit spânzurat în pădure.
 Vizualizări articol: 2284 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Val de sinucideri: bărbat de 41 de ani, găsit spânzurat în pădure0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei