Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iul 2012 - Anul XVII, nr. 163 (5068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Peste aşteptări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Surprinzătorde antrenantă această Supercupă, venită oricum prea devreme şi de aceea ignorată de suporteri. Mai spre toamnă ar fi fost mai mulţi amatori, inclusiv neutri. Că a câştigat Dinamo nu e neapărat o surpriză, până la urmă trebuia să se întoarcă roata şi pentru CFR. Goluri frumoase, mai ales cele ale lui Ţucudean, de mult n-am mai văzut un vârf de pe la noi care să plesnească mingea cu atâta sete. Când vezi execuţii de-astea, te gândeşti că rafinamentul poate fi doar o calitate suplimentară la un golgeter. Nici golul lui Kapetanos n-a fost de lepădat, grecul împărţind meritul cu inepuizabilul Sougou. Clujenii au scuza că au jucat mult timp în 10 oameni, din cauza aceluiaşi nemobilat Cadu,  mai mult, au şi înscris în inferioritate. La loviturile de departajare, Bălgrădean a fost incredibil, menţinându-şi procentul maxim din timpul meciului: orice minge pe poartă e gol sau bară! Cu toate astea, echipa sa a ridicat la urmă trofeul. Arbitrajul nu putea fi impecabil, dar nici nu se făcea ca nişte băieţi aşa salon ca la Cluj să arunce pisica în curtea lui Haţegan. Nu mi s-a părut henţ la preluarea lui Ţucudean (dar ce pasă a dat puştiul Nica!), mingea s-a dus puternic ca lovită cu pectoralul, iar dacă i-a atins şi mâna e nesemnificativ. Una peste alta, dacă nu ne ia ochii jocul lui Dinamo, echipa nu e de titlu, nu în toate meciurile merge chestia asta cu mobilizarea, sunt destul echipe muncitoreşti care vor pune probleme. Nici CFR nu pare gata de a duce lupta pe două fronturi, dar cine să profite, Steaua? Vaslui, după ce a scăpat de unul dintre cei mai buni antrenori care au călcat vreodată pe la noi? Rapid, care l-a schimbat pe Mister X cu un antrenor poate la fel de pragmatic?

Închei cu inevitabila referire la comentatori, aceştia ajungând la fel de deplasaţi, deşi nu au fost mereu aşa, precum competiţiile pe care le mai transmit. Ei au fost primii care l-au luat la ochi pe Haţegan, în debutul meciului, pentru că nu a acordat corner la o alunecare asupra portarului. Unii care au comentat cândva Liga Campionilor ar fi trebuit să ştie că mingea se consideră în posesia portarului chiar dacă acesta are doar o singură mână pe mingea aflată la pământ. Iar Mironică a devenit absolut previzibil cu obsesia sa pentru jocuri de cuvinte, „Pulhac i-a venit de hac”, iar când a intrat Hora m-am întrebat cât va trece până s-o dea pe-aia cu echipa care va încinge hora bucuriei. Nu m-a dezamăgit, a dat-o în primele 90 de minute, ca să nu rişte să rămână cu ea nedată, iar asta mi-a amintit de titlul articolului său din Prosport, de după eliminarea Greciei, ăla cu părăsirea zonei Euro, unul clocit din timp, pesemne, dar cu variante vehiculate până atunci de atâţia alţii! Mai mult, după meciul cu Rusia apăruse o cronică cu Grecia care rămâne în zona Euro!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste aşteptări.
 Vizualizări articol: 1047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste aşteptări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei