Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iul 2012 - Anul XVII, nr. 163 (5068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste o mie de suceveni vor merge la mitingul anti-Băsescu de la Iaşi

Luni, 16 Iulie 2012 (17:30:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste o mie de membri PSD, PNL, PC, precum şi simpatizanţi ai celor trei formaţiuni politice vor participa sâmbătă, 21 iulie a.c., la mitingul anti-Băsescu de la Iaşi. Anunţul a fost făcut de preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, care a arătat că la acest miting vor fi prezenţi membri ai celor trei partide şi persoane din toată regiunea Moldovei care susţin demiterea lui Traian Băsescu. Cătălin Nechifor a făcut un apel la suceveni să participe la referendumul din data de 29 iulie pentru demiterea preşedintelui României Traian Băsescu, precizând că îşi doreşte ca la Suceava să fie o prezenţă la vot cel puţin de 56%, cât a fost şi la alegerile locale de anul acesta.

„Pentru judeţul Suceava vreau să spun că, având în vedere că s-a făcut schimbarea la nivel de Consiliu Judeţean, că avem un Guvern USL condus de Victor Ponta, cred că soluţia corectă pe 29 iulie trebuie să fie un vot masiv în primul rând ca participare, dar şi ca răspuns DA la întrebarea de demitere a preşedintelui Traian Băsescu. Asta ar însemna pentru noi foarte mult. Suntem deja foarte responsabilizaţi de ceea ce a însemnat votul din 10 iulie, însă avem nevoie de încă o mână de ajutor din partea sucevenilor. Şi o spun foarte deschis: ajutaţi şi în acest moment. Este foarte important să dăm un parcurs de stabilitate şi la Suceava”, a declarat Cătălin Nechifor.

El a arătat că România are nevoie în momentul de faţă de preşedinte responsabil, care să înţeleagă clar că fiecare cetăţean are drepturi egale, şi care „să nu fie conflictual, aşa cum este Traian Băsescu”. Liderul PSD Suceava a subliniat că în momentul de faţă în România există o disfuncţionalitate, în sensul că Traian Băsescu este după gard, în timp ce Guvernul condus de Victor Ponta „este înăuntru, în curtea românească”.

„Traian Băsescu este undeva în afară şi critică din toate poziţiile, de parcă domnia sa nu a fost nici o secundă în România în această perioadă”, a precizat Nechifor. El a mai spus că după referendumul din data de 29 iulie este extrem de important ca mesajul pe care îl dă România să fie unul clar şi categoric,  astfel încât să nu mai existe dubii legate de prezenţa la urne. „Trebuie să fie un să fie un mesaj clar pentru orice preşedinte al României de acum înainte că în situaţii limită nu te poţi juca cu poporul, că fiecare preşedinte de acum înainte trebuie să-şi înţeleagă rolul constituţional”, a afirmat preşedintele PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o mie de suceveni vor merge la mitingul anti-Băsescu de la Iaşi.
 Vizualizări articol: 1252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Peste o mie de suceveni vor merge la mitingul anti-Băsescu de la Iaşi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei