Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iul 2012 - Anul XVII, nr. 163 (5068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preţ mic

Consilierul local Traian Andronachi reclamă un joc de interese în fruntea Primăriei Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noii consilieri locali aleşi la Rădăuţi ridică deja semne de întrebare cu privire la modalitatea în care este gestionată activitatea în municipiu de către conducerea primăriei. Prima şedinţă de Consiliu Local de după constituire, care a durat aproximativ opt ore, a avut darul de a ridica suspiciuni cu privire la preţurile cu care primarul Aurel Olărean a închiriat spaţiile publice din zona centrală în vederea organizării şi desfăşurării Zilelor Rădăuţiului.

Consilierul local Traian Andronachi, ales pe listele UNPR, s-a arătat şocat de suma plătită de comercianţi pentru a închiria metrul pătrat în centrul municipiului Rădăuţi.

„Sunt perfect de acord să organizăm manifestări, cum sunt de acord şi că nu trebuie să luăm pielea de pe comercianţi. Totuşi, preţul de 1 leu/mp/zi mi se pare ridicol, în condiţiile în care Primăria Rădăuţi este extrem de săracă, iar fiecare ban care se adună la buget contează enorm. Ştiu că acest preţ este legal, în baza unei Hotărâri de Consiliu Local din 2011, dar din punctul meu de vedere este o bătaie de joc la adresa cetăţenilor şi a oraşului. Este posibil ca aceste decizii care se răsfrâng asupra rădăuţenilor să aibă legătură şi cu anumite jocuri de interese existente în fruntea administraţiei locale de aici”, a precizat consilierul local Traian Andronachi.

Acesta a precizat că va face demersuri pentru ca pe viitor activitatea primăriei să nu mai fie afectată de asemenea decizii cel puţin imorale.

„Sper ca demersurile mele să aibă ecou şi în rândul celorlalţi consilieri locali şi, împreună, să luăm măsurile cele mai corecte pentru populaţie. Într-o perioadă în care ne plângem cu toţii că este criză suntem obligaţi să avem grijă de orice leu care vine la bugetul primăriei şi, mai ales, de ceea ce cheltuim din banul public”, a conchis Traian Andronachi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul local Traian Andronachi reclamă un joc de interese în fruntea Primăriei Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 5 voturi
Consilierul local Traian Andronachi reclamă un joc de interese în fruntea Primăriei Rădăuţi4.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La nori crudule pana te coci trimis de
(17 iul 2012, 16:39:39
sugubatule ziceai ca iesi sigur primar si ai ramas in avion si acuma joci la cate capete vrei ca faci cartile numa vezi sa nu cazi cu curu in sula ca nici hauca nu te mai scoate din fata marinarului. nu stii cu cine te pui.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei