Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mai 2012 - Anul XVII, nr. 118 (5023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

 

Perioada 24 - 30 mai 2012

Ferma Animalelor

Începând cu 24 mai şi până pe 1 iulie, Shopping City Suceava le-a pregătit celor mici sute de motive de voie bună într-un singur loc: Ferma Animalelor – un loc de distracţie unic în ţară şi extrem de special. Ferma Animalelor îi aşteaptă pe toţi sucevenii cu un decor spectaculos, unde prichindeii se vor putea juca în voie, dar mai ales gratuit. Şi pentru că vorbim de o fermă a animalelor, bucuria vizitatorilor va fi şi mai mare atunci când vor vedea măgăruşii, răţuştele, iepuraşi, oile sau puişorii de găină, gata de joacă.

 

Expoziţia de pictură „Culorile prieteniei”

Artiştii plastici suceveni Iosif Csukat şi Iulian Dziubinski expun împreună, din data de 22 mai, la Galeria „Millenium”, din incinta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Expoziţia, cu genericul „Culorile prieteniei”, etalează 30 de lucrări de pictură, realizate de cei doi artişti, care fac parte din comunităţile etnice maghiară şi polonă din Bucovina.

 

Târg de obiecte handmade

Artiştii şi artizanii din Suceava expun spre vânzare, la parterul Iulius Mall, între 26 şi 27 mai, în intervalul orar 10:00 - 22:00, articole special create în tendinţele verii. Podoabe, lumânări parfumate, origami, articole Quiling, piese vestimentare şi alte accesorii, aranjamente deosebite din flori uscate şi diverse obiecte decorative, toate unicate şi la preţuri foarte accesibile.

 

KidsLand Club te premiază!

Din luna mai şi până pe 31 august, cumpărăturile din magazinele pentru copii sunt premiate! Iulius Mall răsplăteşte clienţii care cumpără jucării, vestimentaţie, încălţăminte, accesorii, obiecte de decor şi alte articole pentru copii. La cumpărături de 50, 100 şi 150 de lei (bonuri cumulate, chiar şi din zile diferite), clienţii primesc ore gratuite de joacă pentru cei mici în spaţiul de joacă de la KidsLand. Magazinele care participă la tombolă sunt Il Bimbo, Delia’07, Cofetăria Oana, Evel Mod, Louise, Dinoland şi Armin Kids.

 

Dansuri de societate pentru prichindei

Dansuri de societate pentru prichindei, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot, în sala Boomdance.

 

Festivalul-concurs “Voinicelul”

Ediţia cu numărul zece a Festivalului-concurs naţional “Voinicelul” se desfăşoară şi în acest an pe scena din Iulius Mall Suceava. Copiii vor ajunge, individual sau în grupuri artistice, în faţa juriilor sâmbătă şi duminică, 26 şi 27 mai, la etapa judeţeană. Printre scopurile acestei manifestări artistice se numără descoperirea copiilor cu potenţial artistic, orientarea şi instruirea lor vocaţională, valorificarea obiceiurilor, tradiţiilor şi creaţiilor adecvate vârstei, precum şi revigorarea şi amplificarea activităţilor artistice la nivelul învăţământului preşcolar.

 

Cupa Liceelor la Fotbal

Întrecerea fotbalistică destinată exclusiv liceelor din judeţul Suceava are loc pe terenul Quartz Sport, de la etajul Iulius Mall. Cupa se desfăşoară sâmbătă şi duminică, 26 - 27 mai. Evenimentul este organizat de Iulius Mall, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport şi Asociaţia Judeţeană “Sportul pentru Toţi”.

 

Campionatul Naţional de Drift - etapă incendiară

Asociaţia Română de Drift, împreună cu Shopping City Suceava şi Toyota Suceava, vă invită în weekendul 26-27 mai, în parcarea Shopping City, pentru a-i admira pe cei mai buni piloţi de drift din România care-şi vor arăta îndemânarea. Evenimentul reprezintă cea de-a III-a etapă a Campionatului Naţional de Drift - GTT Drift Series. Conform tradiţiei, arbitrajul şi standardul de profesionalism caracteristice GTT Drift Series vor fi asigurate de echipa GTT, împreună cu echipa de arbitri din străinătate.

În cadrul acestui eveniment, Toyota Suceava invită pasionaţii de maşini să ia parte la sesiuni de Test Drive cu cele mai noi modele.

 

Joi, 24 mai

Seară Bucovineană în Padrino

În Padrino încingem o horă mare, pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei „Cetina”, la Seară Bucovineană, începând cu ora 22.30. Şi, pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15% după ora 24.00. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Petrecere gratuită pentru copii

Începând cu ora 15.00, Galleria Suceava, în parteneriat cu spaţiul de joacă pentru copii “Arlechino”, situat la etajul complexului comercial, invită copiii la o petrecere gratuită dedicată vacanţei. Copiii vor avea parte de distracţie, jocuri, concursuri, confetti, surprize şi premii alături de cele "trei babe cotoroanţe", animatoarele evenimentului. Accesul este gratuit!

 

Vineri, 25 mai

Proconsul, concert live în Padrino

Trupa Proconsul te aşteaptă la un concert live de senzaţie în Restaurantul Padrino, de la ora 22.00. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Partizan, mişcarea de rezistenţă a muzicii bune

Sucevenii dornici să asculte muzică bună şi să îi reîntâlnească pe Artan (Timpuri Noi) şi vechi membri ai unor trupe de renume ca Iris, Krypton sau Proconsul, reuniţi în proiectul Partizan, sunt aşteptaţi începând cu ora 22.30, în Aquarius Club din Câmpulung Moldovenesc.

 

Ovidiu Scridon şi Silvan Stancel, liber la folk

La Fierărie, împreună cu Ovidiu Scridon şi Silvan Stancel, vă oferă o seară de folk fierbinte, după ora 21.00. Intrarea este liberă. „Evenimentul face parte din turneul naţional Acoustic - Live <Improvizaţii de primăvară>, iar aceşti doi oameni minunaţi vin să ne ofere o combinaţie de folk şi flamenco care nu trebuie ratată”, precizează organizatorii. Rezervări la numărul: 0771 262 251.

 

Târgul Ofertelor Educaţionale

Liceele din municipiul şi judeţul Suceava îşi prezintă, la Iulius Mall, ofertele educaţionale pentru anul şcolar 2012-2013. Ediţia a XIII-a se desfăşoară între orele 10:00 şi 18:00. Vor avea loc momente artistice, testări psihologice şi ateliere de dezvoltare personală. Organizatori sunt Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, Centrul de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava şi Iulius Mall. Nu ştii încă la ce liceu vrei fi elev? Adună oferte! Analizează! Compară! Decide!

 

Skandenberg cu Radu Valahu

Începând cu ora 17.00, Galleria Suceava vă invită să vă demonstraţi abilităţile la skandenberg în cadrul unui concurs dedicat. Evenimentul va fi moderat de cunoscutul campion Radu Valahu şi va avea premii totale de 1.500 de lei. Concursul se va desfăşura pe trei grupe, în funcţie de categorie (sub 70 kg, între 70-90 kg şi peste 90 kg). Înscrierile în concurs se pot face până pe 25 mai, ora 16.00, la Internet Zone, de la etajul complexului comercial Galleria Suceava.

 

Sâmbătă, 26 mai

Tu ce ai de spus? - Office Club

„Weekendul acesta transmitem mesaje! Cum? Ne echipăm cu cel mai cool T-shirt imprimat cu un mesaj interesant, puternic, original! Premiem cu bonuri de consumaţie de 20 de lei primele 20 de tricouri cu mesaj.

Tu ce ai de spus?”, vă provoacă organizatorii. Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub.

 

Distrează-te în stil Padrino

„Te invităm să te distrezi în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş”, este invitaţia organizatorilor. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro.

 

Origami, la Cărtureşti

La Cărtureşti, în incinta Iulius Mall Suceava, în aburii ceaiului parfumat, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

Calea comunicării între părinte şi copil

La ora 18:30, la librăria Cărtureşti vine ca oaspete prof. formator Cristina Onofrei. Comunicarea între părinte şi copil este un subiect important. Exprimarea sentimentelor este esenţială în fiecare relaţie, mai ales în relaţia părinte-copil. Din păcate, sunt mulţi părinţi care nu ştiu să comunice cu copiii lor, poate pentru că ei nu reuşesc să comunice nici măcar între ei. Copiii cresc şi această lipsă de comunicare generează mai târziu conflicte.

 

Teatru pentru copii, la Galleria

De la ora 11.30, Teatrul pentru copii şi tineret "Vasilache" din Botoşani vă prezintă, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava, piesa "O poveste posibilă". După program, copiii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv şi vor fi premiaţi cu jucării.

 

Duminică, 27 mai

Teatru de păpuşi, la Iulius Mall

Teatrul de Păpuşi “Puppet” aşteaptă, de la ora 12:00, la Iulius Mall, prichindeii din Suceava şi din împrejurimi care doresc să îşi vadă eroii preferaţi din poveştile populare sau din basme.

 

Marţi, 29 mai

Lansare de carte, la Clubul Artelor Vizuale

Alexandria Librării şi Shopping City Suceava vă invită, la ora 18:00, la Clubul Artelor Vizuale, la un eveniment special: lansarea cărţii „Doi ani de aparentă pace”, de Dragoş Danubianu. Cartea prezintă ”evenimentele politice şi administrative, petrecute pe mândrele meleaguri sucevene, în anii postelectorali 2011-2012”, evenimente ilustrate de Ovidiu Ambrozie Bortă - BOA. Cartea va fi prezentată de Aurel Buzincu - directorul Direcţiei de Cultură Suceava şi de caricaturistul Mihai Pânzaru PIM. În cadrul evenimentului se va vernisa expoziţia de pictură, caricatură şi portret ”Tunate şi adunate de BOA”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1141 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Unde fugim de-acasă...4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei