Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mai 2012 - Anul XVII, nr. 118 (5023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Flutur, susţinut puternic în localităţile cu primari USL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, candidat din partea PDL pentru un nou mandat, are o susţinere puternică în localităţile conduse de primari USL. Flutur a fost prezent zilele trecute în mai multe localităţi conduse de primari USL, locuitorii acestor comune apreciind investiţiile realizate cu sprijinul Consiliului Judeţean în ultimii patru ani.

În Gălăneşti, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a primit asigurări că locuitorii comunei îl susţin pentru un nou mandat. Flutur a ţinut să precizeze că în ultimii patru ani, în comuna Gălăneşti au fost realizate mai multe investiţii decât în ultimii 20 de ani.

Flutur a spus că în această comună s-au realizat sau sunt în curs de execuţie lucrările unor investiţii promovate printr-un proiect al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Frătăuţii Vechi – Gălăneşti, respectiv modernizarea mai multor drumuri comunale, renovarea, modernizarea şi dotarea căminului cultural, precum şi investiţiile în creşa şi grădiniţa cu program normal.

Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că tot în Gălăneşti au fost modernizate mai multe drumuri judeţene care trec prin această comună. Locuitorii din Gălăneşti au apreciat sprijinul primit din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava în urma inundaţiilor din anii 2008 şi 2010. La rândul său, Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că „va trebui să existe o implicare consistentă a Companiei Naţionale Apele Române pentru lucrări de amenajare a cursurilor de ape, construcţia de diguri, poduri şi podeţe”, a spus Flutur. De precizat că în Gălănşeti, candidatul PDL pentru funcţia de primar al comunei este o femeie de afaceri, Elena Coroamă.

Gheorghe Flutur a primit aceeaşi susţinere şi în comuna Suceviţa, acolo unde a fost prezent printre locuitorii din Voievodeasa, o zonă afectată puternic de inundaţiile din anii 2008 şi 2010. Flutur a fost însoţit de candidatul PDL pentru funcţia de primar al comunei Suceviţa, Ionel Marcel Vatamaniuc. Locuitorii din Voievodeasa au apreciat faptul că după inundaţii au fost refăcute mai multe case afectate. La rândul său, Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că în Suceviţa mai sunt necesare investiţii în regularizarea cursurilor de apă, precum şi pentru refacerea unor poduri şi podeţe. Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a mai fost prezent în Horodnic de Sus, Voitinel, Fântâna Mare şi Drăguşeni, conduse de primari USL, alegătorii din aceste comune declarând că îl vor susţine pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Judeţean.

De precizat că în aceste comune, PDL îi va avea candidaţi pe Gavril Grigorean, în Horodnic de Sus, pe Ioan Hură – Voitinel, Constantin Ştefănoaie – Fântâna Mare şi Romică Gheţu – Drăguşeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, susţinut puternic în localităţile cu primari USL.
 Vizualizări articol: 888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Flutur, susţinut puternic în localităţile cu primari USL2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(24 mai 2012, 11:45:28
Sa povesteasca Flutur ce bine a fost intimpinat la Horodnic de sus,sa lase gargara.Apropo,la Sucevita a vizitat casele care trebuiau sa fie gata de mult timp? Il informez ca sunt case numai cu temelia facuta si sunt raportate gata,asa ca pe vremea lui raposatu'.
2.   E bine trimis de
(24 mai 2012, 11:52:59
lumea incepe sa vada ce se intampla la "centru" , guvernarea lui tzatza Tonta va fi un esec total.
3.   FLUTUR SUSTINUT PUTERNIC DE PRIMARII USL trimis de
(24 mai 2012, 12:41:28
Domnul Flutur mergea spre sat ganditor meditand cum sa mai atraga fonduri europene.Deodata ,dupa ce a dat coltul,pe ulita il astepta o mare de oameni.Primarul USL l-a intampinat cu paine si sare.Domnule presedinte,sa ne traiti ,tot satul in frunte cu primarul USL va va vota la consiliu.Chiar si animalele isi manifesta bucuria ,am vazut o pereche de ursi si o pereche de cotofene bucurandu-se.Ei primare il atentiona un satean,asta a fost in Coreea de Nord.Nu conteaza si noi avem aici la munte.
4.   Pt dan trimis de
(24 mai 2012, 13:27:47
devii ridicol de patetic domnule ziarist ...
5.   Lasati politica deoparte si uitativa la realizari. trimis de
(24 mai 2012, 14:28:24
Parerea mea este ca ar trebui analizat ce sa facut in judet pe timpul mandatului Flutur si abia dupa aceia sa se treaca la critici sau laude . Sunt multi care nu cunosc ce sa realizat in judet si arunca cuvinte nepotrivite . Personal nu sunt sustinatorul PDL-ului , dar pe omul Flutur il sustin , pentru ca merita pentru ce a realizat pana in prezent .
6.   Comentariu trimis de
(24 mai 2012, 15:27:37
De facut a facut este al doilea om in PDL , sa vedem daca o sa mai poata . SA VOTAM DUPA FOLOS NU SIMPATI .
7.   SA NU UITAM CA FLUTUR ESTE PRIMVICEPRESEDINTE PDL trimis de
(24 mai 2012, 16:41:17
Flutur este o personalitate de prim rang in PDL.De aceea nu putem separa politica de realizari.Din pozitia lui el a sprijinit nemijlocit toate nenorocirile facute de PDL.Ma refer la sprijinirea neconditionata a dictaturii lui Basescu,la asumarea tuturor legilor importante prin asumarea raspunderii(netrecandu-le prin parlament si desfiintand astfel parlamentul)la pozitia antiromaneasca adoptata fata de UDMR carora le-a cedat judetele Harghita si Covasna.La faptul ca voiau sa ne bage pe gat legea sanatatii si sa faca praf sistemul sanitar,la faptul ca voiau sa privatizeze SMURD si sa dea cei 5 miliarde de euro fond sanatate firmelor clientelare.La faptul ca voiau sa ne otraveasca cu substante chimice prin exploatarea gazelor de sist si Rosia Montana.Au vrut sa dea pe doi lei unor papagali canadieni rezervele de cupru ale tarii.A atras fonduri deoarece este in fruntea PDL.Problema e ca aceste fonduri au mers o treime pentru cetatean si doua treimi pentru clientela de partid.
8.   MINCIUNI PDL-ISTE trimis de
(24 mai 2012, 18:16:13
Flutur a facut multe, dar pentru comunele cu primari PDL,de ce spui gogosi d-le ziarist?
In comunele cu primari PSD nu a facut nimic, ba chiar a blocat proiectele lor si nu a dat NICI UN LEU!!!! Acum cand e campanie, merge prin comunele CU primari PSD si spune fraierilor care il vor vota: " CE-A FACUT PRIMARUL ASTA? N-A FACUT NIMIC!!! votati pe d-l ......sau pe d-na......."ca va face tot NIMIC.
9.   PRIMELE SONDAJE trimis de
(24 mai 2012, 20:05:33
Sondaj Avangarde al USL : Gheorghe Flutur 48% Catalin Nechifor 44%
Consilieri judeteni USL 56% PDL 30%
Alegeri parlamentare USL 61% PDL 24%
-----------------------------------------------
Sondaj ECONTEXT(CURS, CSOP, GeoPOL, Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic (CSCI), Asociatia pentru Transparenta si Libertate de Expresie si multe publicatii locale.)
Consiliul judetean Suceava Gheorghe Flutur 55%
USL 26 judete 64% PDL 10 judete 24%
Judetele portocalii: SV,VS,CT,DB,MM,BN,CJ,AB,BH,TM
Primaria Suceava Ion Lungu 45%
USL 21 orase resedinta judet 52% PDL 10 orase resedinta judet 21%
Orasele resedinta judet portocalii: SV,BT,NT,TL,MS,CJ,VL,DJ,MH,DB
10.   Omul nu partidul trimis de
(24 mai 2012, 22:32:03
Lasand la o parte partidul, Basescu-Romania universul, parerea mea ca oameni si Lungu si Flutur au facut ceva pt. Suceava, iar pe mine ca locuitor al Sucevei asta ma intereseaza. Toti cei care au fost, sant sau vor la veni la putere, vor fura, important e ce lasa in urma lor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei