Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mai 2012 - Anul XVII, nr. 118 (5023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Goana după Nimeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Nici nu s-a terminat bine campionatul, că a şi început foşgăielile: se caută antrenori, se schimbă directori, se negociază fotbalişti. Totul, într-un cerc (pe deplin vicios) perfect, care se închide, la micron, exact acolo unde se întrerupsese acum 5 luni sau 1 an. Ideea e că ăia care plecaseră se reîntorc fix în locul de plecare, iar cei care păreau mai înfipţi ca niciodată se cară şi ei, desigur pentru a reveni tot acolo peste 7 luni sau 1 an. Ca întotdeauna, Fălcosul urmează să plece de la CFR (cum unde?, la arăboi, că doar n-oţi vrea să revină la Dinamo, unde se va abţine totuşi la anu’, pe vremea asta, după ce-l gonesc ăia; oricum, între timp Bonetti va fi doar o amintire, urmând a fi înlocuit de Ţânţaru’, ăsta de Puriu’, iar ăstălalt de Săpăligă), care CFR nu m-ar mira să-l caute deja înnebunită pe Dorinel ori pe cehălăul ăla, alţii care concurează circuitul apei în natură. Oricum, rămâne mereu la dispoziţia cui e dispus să pună botu’ eternul şi inepuizabilul Hizo. Acu’, că am lămurit-o cu antrenorii, hai să vedem ce-i la nivelul conducerii cluburilor: la Rapid, Copos pleacă. Dar rămâne. Oricum, după aşa sperietură, jucători şi staff deopotrivă vor cere ei înşişi diminuarea salariilor. La Dinamo, n-are importanţă. Cu ăştia, cu ăia sau că ăilalţi în conducere, rezultatul e ştiut de pe acum: locul 7. De la Steaua s-a cărat Narcis Răducan. Nu se înghite cu M.M.. După următoarea necalificare prin cupele europene, nici o grijă: îl goneşte Becali. Iar M.M. va reveni la baza de plecare, Galaţi, pe locul lăsat vacant de Marius Stan care e ca şi ales primar. Vreţi să mai continuăm cu ăştia? Mai bine trecem la fotbalişti. Se duc lupte grele, cred, la Dinamo pentru păstrarea lui Săgeată. Care, ca de obicei la spartul târgului, e năpădit de oferte. Dacă n-o va onora pe aia din Tadjikistan mai mult ca sigur că rămâne titular la Dinamo şi la Naţională, unde se ba bate pentru titlul de golgheter cu Clau-gol... că ăsta doar n-o rămâne doar antrenor cât timp încă n-a împlinit 114 ani... Dar parcă ziceam că o să vorbim de fotbalişti, nu de panarame. Există, culmea!, unul şi la noi: Wesley. Mai exact, exista. Sătul de mânăreli şi de golani, zice că o taie. Deja a stat mult prea mult aici, zic eu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Goana după Nimeni.
 Vizualizări articol: 789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Goana după Nimeni5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei