Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mai 2012 - Anul XVII, nr. 118 (5023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, vine sâmbătă în judeţul Suceava

Joi, 24 Mai 2012 (17:04:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, va fi prezent sâmbătă în mai multe localităţi ale judeţului Suceava. Anunţul a fost făcut de Adrian Artene, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PP-DD Suceava, care este şi candidat din partea acestei formaţiuni politice pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Din delegaţia care va veni în Suceava mai fac parte preşedintele PP-DD, Simona Man, secretarul general al partidului, Liviu Neagu, jurnalistul Florin Condurăţeanu, secretarul executiv Cristian Sefer, respectiv secretarul executiv Florentina Gherghiceanu, preşedintele organizaţiei de tineret.

Programul vizitei lui Dan Diaconescu cuprinde nouă localităţi, atât din mediul rural, cât şi din mediul urban.

Prima oprire va fi la Baia, la ora 10.00, la Căminul Cultural din localitate, pentru ca o oră mai târziu să fie programată întâlnirea la Fălticeni, în piaţa Nada Florilor.

Turul de forţă continuă la orele 12.00 cu întâlnirea de la Casa de Cultură „Alexandru Arşinel” din Dolhasca, pentru ca la orele 13.00 să fie programată întâlnirea de la Fântânele, la sediul PP-DD, în locaţia La Brânzac.

Susţinătorii lui Dan Diaconescu din Bosanci sunt aşteptaţi la orele 14.00 la Căminul Cultural din comună, iar de aici se va pleca la Rădăuţi, în parcarea centrală din faţa magazinului General, întâlnirea fiind programată la orele 15.00.

La Arbore întâlnirea liderului PP-DD cu alegătorii este programată la orele 16.00, în centrul comunei, la Viorel Dovalciuc, la Casă Albă.

Pe lista localităţilor unde va poposi Dan Diaconescu figurează şi municipiul Suceava. Alegătorii şi simpatizanţii acestui partid sunt aşteptaţi în faţa Prefecturii Suceava, la orele 17.00.

Ultima oprire a zilei de sâmbătă din judeţul Suceava este oraşul Broşteni, unde Dan Diaconescu va ajunge la orele 19.00, întâlnirea cu simpatizanţii fiind programată în faţa pensiunii Dor de Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, vine sâmbătă în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 1800 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, vine sâmbătă în judeţul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Senzational trimis de
(24 mai 2012, 20:52:22
Este senzational!!!! Poate o gaseste si pe Elodia prin Bucovina si castiga alegerile. Probabil vine cu elicopterul ca altfel n-ar putea respecta programul. Dane, de tine are tara nevoie la conducere si de-o pana-n dos. Seenzaaatioooonallll. Ma duc si eu, poate-mi da o galeata gratis. Foarte tare frate! Mai lipsesc Jiji si Ilischievici. Eu il votez pe Ignat ca oricum mancam toti un....."mar".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei