Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 feb 2012 - Anul XVII, nr. 41 (4946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aniversare la poliţie

A împlinit 16 ani şi şi-a făcut cadou o Dacie furată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un adolescent în vârstă de 16 ani şi-a făcut cadou la aniversarea zilei de naştere o Dacie furată, autoturism cu care, alături de alţi doi minori, de 15 ani, a mers de la Suceava tocmai până la Frasin, unde planul le-a fost dat peste cap de o maşină de poliţie care le-a ieşit în drum.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, duminică dimineaţă, aproape de ora 4:00, un echipaj de poliţie a observat pe DN 17, la intersecţia cu DJ 177 A, pe raza oraşului Frasin, un autoturism Dacia de culoare albă, al cărui şofer a intrat pe o stradă secundară la vederea oamenilor legii.

Poliţiştii au urmărit maşina respectivă şi şi-au dat seama că ceva nu e în regulă, în momentul în care au observat că individul de la volan măreşte viteza.

Dacia cu pricina a mai rulat aproximativ jumătate de kilometru, după care a oprit brusc, iar din maşină au coborât trei tineri care au fugit prin livezile din apropiere.   

Verificând în baza de date, poliţiştii au aflat că maşina respectivă aparţinea unui bărbat din municipiul Suceava şi figura ca fiind furată cu câteva ore înainte.

Mai multe echipaje de poliţie au fost trimise în zonă, iar la scurt timp, la ieşirea din Gura Humorului spre Frasin au fost observaţi trei tineri suspecţi care mergeau pe jos.

Poliţiştii au reuşit să pună mâna pe unul dintre cei trei suspecţi, Ioan Gheorghe C., de 16 ani, din localitate Şcheia, complicii acestuia fugind înspre Gura Humorului.

Fiind audiat, adolescentul a povestit că a fost ziua lui şi că, alături de doi minori din municipiul Suceava, Ioan M. şi Răzvan G., ambii de 15 ani, au furat autoturismul Dacia din parcarea unui bloc de pe strada Mărăşeşti.

Minorul a declarat de asemenea că maşina a fost condusă de el şi că intenţionau să meargă la Frasin, la sora unuia dintre ceilalţi doi minori, pentru a se distra.

Drumul nu a fost lipsit de peripeţii, autoturismul Dacia prezentând mai multe avarii: grilă radiator îndoită, radiator spart, bara faţă înfundată, capotă motor deplasată, contact de pornire forţat.

„S-au dispus măsuri de căutare a celorlalţi doi minori care au participat la comiterea furtului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.”, precizează poliţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A împlinit 16 ani şi şi-a făcut cadou o Dacie furată.
 Vizualizări articol: 773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
A împlinit 16 ani şi şi-a făcut cadou o Dacie furată1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei