Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2012 - Anul XVII, nr. 14 (4919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 19 – 25 ianuarie

Promoţii la Iulius Mall

Iulius Mall se află în sezonul marilor oferte de iarnă şi a pregătit promoţii pentru toţi oamenii, inclusiv pentru cei de zăpadă! Febra chilipirurilor a cuprins mai toate magazinele, aşa că preţurile sunt mai mici cu până la 90%. BSB şi Coly au promoţii cuprinse între 60 şi 90%, Jolidon de până la 80%, C&A, Sprider Stores, Terra Nova, Junker, Picioru’ Gras şi Motor au tăiat din preţuri cu până la 70%, iar Nichi, Be You, Kenvelo, Sofiaman şi Louise cu aproape 60%. Piese vestimentare de sezon cu tarife până la 50% mai accesibile se găsesc la Motivi, Steilmann, HV Street, Ina Design, RVL, Maxx Discount, Next Level şi Luxor. Promoţiile de iarnă au preţurile tăiate la jumătate la Salamander, La Scarpa, Leonardo şi Il Bimbo. Lista completă a reducerilor se află în Iulius Mall, pe www.iuliusmall.com sau pe Facebook/Iulius Mall Suceava. Grăbiţi-vă! Lucrurile bune se termină repede!

 

Dansuri de societate pentru prichindei, la Iulius Mall

În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în noua sală de dans de la etajul centrului comercial, copiii pot să înveţe dansuri de societate. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot, în sala de dans Boomdance.

 

Programul patinoarului Ice Dream - Iulius Mall

Feeria iernii se regăseşte la patinoarul Ice Dream, deschis la Iulius Mall. Arena de gheaţă va funcţiona, zilnic, între orele 14.00 şi 21.30, la tarifele de: 10 lei pentru copii, elevi şi studenţi şi 15 lei pentru adulţi la fiecare repriză de patinat, adică o oră şi jumătate pe ringul de gheaţă Ice Dream.

 

Reduceri la Shopping City

Magazinele din Shopping City Suceava au intrat în sezonul marilor reduceri de iarnă, cu promoţii de până la 80%.

 

Globul Magic la Shopping City Suceava!

Odată cu venirea iernii, Shopping City Suceava v-a pregătit o nouă atracţie, Globul Magic. Un loc de distracţie unic în ţară, un glob de zăpadă de dimensiuni impresionante, unde cei mici se pot bucura de surprizele iernii. Până pe 5 februarie, Shopping City Suceava le-a pregătit micuţilor motive de voie bună şi premii surpriză. Vizitatorii, împreună cu familia şi prietenii, se pot fotografia în interiorul globului de zăpadă uriaş şi se vor simţi ca într-o poveste. În plus, decoraţiunile specifice iernii vor face deliciul celor mici, dar şi al celor mari.  Dacă încă nu aţi ajuns la munte, vă aşteptăm la Shopping City Suceava pentru fotografii memorabile de iarnă.

 

Salonul anual de artă 2011, la City Gallery

În perioada 17 ianuarie – 17 februarie, puteţi vizita, în City Gallery din Shopping City Suceava, expoziţia „Salonul Anual de Artă 2011”, semnată de membrii Uniunii Artiştilor Plastici din România - Filiala Suceava. Expoziţia cuprinde lucrări de pictură, grafică, tapiserie, sticlă şi sculptură. În cadrul vernisajului a avut loc şi lansarea albumului "Salonul Anual de Artă 2011", realizat cu ajutorul Primăriei şi al Consiliului Local Suceava.

 

Expoziţie de fotografie, la Shopping City Suceava

Imaginile care reprezintă locurile şi meşteşugurile din satele româneşti semnate de fotograful Daniel Penciuc pot fi vizitate la Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava.
În cele 35 de fotografii expuse sunt surprinse meşteşugurile din satele româneşti, unele pe cale de dispariţie. Fotografiile ne poartă pe rând prin lumea cărbunarilor, a fierarilor tradiţionali, prin locuri fascinante din Delta Dunării, Bucovina, Maramureş, zona Braşovului, munţii Apuseni. Expoziţia va putea fi vizitată până pe 11 februarie.

 

Galele Dansului, ediţia a IV-a, la Galleria Suceava

În perioada 21-22 ianuarie, începând cu ora 15.00, Galleria Suceava, în parteneriat cu Fly Dance Club şi Federaţia Română de Dans Sportiv, vă invită la Galele Dansului, ediţia a IV-a.
În cadrul evenimentului Galele Dansului se vor desfăşura competiţii jurizate de maeştri ai dansului, în următoarele secţiuni: Streed, Contemporan, Sportiv şi Tematic. Comisia de jurizare a festivalului va acorda trofee şi diplome de excelenţă în cadrul tuturor secţiunilor mai sus amintite.

 

Clovnul Bobo, la Galleria Suceava  

În fiecare zi a lunii ianuarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo".

 

Învaţă să dansezi, la Galleria Mall Suceava

Galleria Mall Suceava invită toţi copiii, în fiecare zi de ianuarie, de luni până vineri, la "Lecţii de dans gratuite pentru copii" (quick step, rumba, latino, slow fox, samba, tangou, vals sau cha cha).
Lecţiile de dans sunt oferite de şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Joi, 19 ianuarie

La Tequilla Party, la Hollywood

La Tequilla Party se petrece în stil mexican! „Veniți minim patru fete și doi baieți și veți fi surprinși fiecare cu un supercocktail pe bază de tequilla! Nu rata cea mai specială seară! Toată noaptea vei fi răsfăţat cu cele mai tari oferte: Tequilla 1 litru + Santal 1 litru = 140 de lei, Tequilla Sunrise - 12 lei, Caipirita - 10 lei, Olmeca 30ml - 5 lei. Superoferte și superatmosferă toată seara! Să nu uităm și de miile de shoturi din partea casei!”, precizează organizatorii. Rezervări şi detalii: 0755 571 749.

 

În Padrino, Student Power Night

În Padrino este Student Power Night. „Eşti student? Vino să petrecem împreună! Shoturi din partea casei, pentru toţi studenţii, şi reducere 15% după ora 24:00. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească Marca Padrino!”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 20 ianuarie

„Poveşti la Cărtureşti”

Librăria Cărtureşti, din incinta Iulius Mall Suceava, reia, de la ora 18:00, ciclul serilor de poveşti pentru copii.
Raluca Ioniţă şi alţi povestitori, unii cu statut de invitat special, se vor strădui să-i încânte şi anul acesta pe cei mici cu poveşti alese pe sprânceană.
Aşa cum ne spun membrii echipei Cărtureşti, „vom călători împreună spre ţara poveştilor pe un covor fermecat, colorat şi pufos. Acolo, soarele şi luna se privesc în faţă, regii au un ochi care râde şi unul care plânge, pantofii sunt de cleştar, căsuţele de turtă dulce, iar învăţăturile se rânduiesc frumos între file de carte care miros a tipar nou”.
Librăria şi ceainăria Cărtureşti îşi aşteaptă oaspeţii cu ceai cald şi perne colorate.

 

Terry Lee Burns, la Fierărie

De la ora 21:00, în Pub Boem “La Fierărie”, va concerta Terry Lee Burns. Intrarea la concert de 10 lei.

 

Lian Cubleşan şi Ioan Gyuri Pascu, la Clubul Aquarius

Artistul sucevean Lian Cubleşan îşi lansează la sfârşitul acestei săptămâni primul său album, intitulat „Tropa, Tropa... €uropa!”. Albumul a fost înregistrat alături de Ioan Gyuri Pascu, iar lansarea discului va avea loc, de la ora 22:00, în Clubul Aquarius din Câmpulung Moldovenesc. Preţul unui bilet pentru evenimentul de vineri seara din Clubul Aquarius este de 50 de lei, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0330 110 005.

 

Salsa Night, la Hollywood

Salsa Night - muzică pe toate gusturile! „Vino să dansezi Salsa alături de Fly Dance Studio! Dar ne distrăm şi în stilul Hollywood-ului pe cele mai noi hit-uri româneşti şi comerciale! Te aşteptăm cu cele mai tari oferte!”, sunt de părere organizatorii. Rezervări şi detalii: 0755 571 749

 

Pavel Stratan, la Padrino

De la ora 22.30, în Padrino, concert live susţinut de Pavel Stratan. „Nu rata o seară cu distracţie garantată, la Padrino, cu Pavel Stratan!”, spun reprezentanţii restaurantului. Rezervări 0742 365 859 www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 21 ianuarie

Origami, la Librăria Cărtureşti, din  Iulius Mall

Librăria Cărtureşti, din Iulius Mall, provoacă publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic la numărul 0732 003 049.

 

Expoziţie de grafică – „Despre mine...”

„Despre mine...” este genericul sub care şi-a reunit lucrările de grafică Sorin Ursan Delaclit. Peisajul, portretul şi natura statică, monocrome sau color, sunt genurile abordate de artist, a cărui expoziţie se află sub antetele Iulius Mall, Alianţa Pro Bucovina şi SAAAPB. Vernisajul va avea loc de la ora 16:00, iar auditoriul va asista şi la un program de muzică clasică. Lucrările de grafică ale lui Sorin Ursan Delaclit, autor care s-a remarcat şi prin virtuţile vocii sale, fiind tenor, vor rămâne la etajul centrului comercial până pe 20 februarie 2012.

 

Guess Who, în club Babylon!

Babylon îşi deschide porţile cu o nouă faţă - Babylon Next Level – Concert Guess Who. Rezervări: 0758 536 725.

 

DJ Liviu Hodor & Mona, în premieră la Suceava

„Cel mai în vogă artist! Cea mai frumoasă solistă! DJ Liviu Hodor & Mona în premieră, la Suceava, la Hollywood Sushi Bar! DJ Liviu Hodor este DJ-ul numărul 1 în România, rezident Radio 21 și colaborator cu celebrul DJ Andi! Supershow oferit și de cele trei superanimatoare! Așa cum v-am obișnuit, petrecem, alături de cei mai buni, cea mai incendiară seară! Vă așteptăm cu superatmosferă și mii de surprize!”, anunţă organizatorii evenimentului. Rezervări şi detalii: 0755 571 749.

 

DJ Verony, la Padrino

Dacă e sâmbătă, întâlnire la Padrino! Distracţie maximă pe hit-urile mixate de DJ Verony. Rezervări 0742 365 859 www.RestaurantPadrino.ro

 

"J&B Start a Party", în Office`s Club

Office`s Club te aşteaptă o petrecere incendiară "J&B Start a Party" by DJ Cioco. Dacă vrei să simţi atmosfera de club şi să te numeri printre cei care fac parte din ea, eşti aşteptat la Office`s Club, să petrecem până în zori. Atmosfera întreţinută de DJ Cioco. Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/Offices Club

 

Duminică, 22 ianuarie

Teatru de păpuşi, la Iulius Mall

Teatrul de Păpuşi “Puppet” reia noua stagiunea în Iulius Mall. Prichindeii din Suceava şi din împrejurimi se întâlnesc cu eroii preferaţi din poveşti populare şi basme, de la ora 12:00.

 

Marţi, 24 ianuarie

Maria Ciobanu, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, pe scena suceveană

Iubitorii de muzică populară pot să se întâlnească, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, începând cu ora 19:00, cu îndrăgiţii artişti Maria Ciobanu, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu.
Fundaţia Culturală „Ion Dolănescu” prezintă, pe scena suceveană, concertul aniversar „Dor de tata”, spectacol 100% live, cu interpreţii Maria Ciobanu, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, acompaniaţi de Orchestra Doina Basarabiei, conducerea muzicală Valeriu Caşcaval. Biletele costă 50 de lei şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1. Relaţii şi rezervări la tel. 0230 523 718.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 814 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei