Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 oct 2011 - Anul XVI, nr. 235 (4833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Firmele care modernizează bulevardul principal al Sucevei, somate să asfalteze şi noaptea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de asfaltare a principalei artere de circulaţie a municipiului Suceava nu decurg întocmai cum se aştepta conducerea Primăriei Suceava, mai ales că timpul nu este deloc în favoarea lor, sosirea iernii putând bloca oricând proiectul de modernizare stradală.

Astfel, dacă pe partea de frezare a vechiului strat de asfalt ritmul de lucru a fost apreciat de administraţia locală, la asfaltare, lucrările s-au cam împotmolit.

Viceprimarul municipiului Suceava Viorel Seredenciuc i-a mustrat pe constructori pentru că în ultimele zile au lăsat-o “mai moale” cu asfaltarea, lucru pe care l-a constatat în urma verificărilor făcute în teren.

“O să staţi la gura sobei la iarnă, acum trageţi tare, că vine frigul de săptămâna viitoare. Că-i duminică, sâmbătă, noapte sau zi, trageţi tare, cât este încă vreme. Dacă plouă nu mai putem face nimic. Putem rade asfaltul până în Burdujeni, dar nu mai putem pune nimic în loc, lucru care nu poate fi acceptat”, le-a transmis Seredenciuc constructorilor prezenţi la comandamentul de ieri dimineaţă.

În plus, viceprimarul le-a reproşat faptul că nu au turnat continuu stratul de asfalt, ci au lucrat pe porţiuni, lăsând spaţii mari între zonele pe care s-a turnat un prim strat de asfalt.

“Turnaţi continuu, nu se poate să lăsaţi aşa, să le sară dinţii din gură celor care trec pe acolo”, a spus viceprimarul, nemulţumit de calitatea lucrărilor executate.

El le-a solicitat constructorilor să se axeze cât mai mult pe turnarea de asfalt pe timp de noapte, când pot avea un ritm de lucru mai bun, pentru că străzile nu mai sunt circulate.

“Bulevardul principal e luminat ca ziua, nu văd de ce nu puteţi lucra bine pe timp de noapte”, le-a răspuns el constructorilor care s-au arătat reticenţi, spunând că ar putea apărea probleme legate de calitatea asfaltului turnat pe timp de noapte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firmele care modernizează bulevardul principal al Sucevei, somate să asfalteze şi noaptea.
 Vizualizări articol: 2807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Firmele care modernizează bulevardul principal al Sucevei, somate să asfalteze şi noaptea4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Am aflat că exişti! trimis de
( 5 oct 2011, 11:30:19
d-le viceprimar credeam că locul pe care-l ocupi e vacant. s-o fi îmbolnăvit băiatul din Prelipca şi la molipsit şi pe tânărul aghiotant de ai putut ajunge după lupte seculare la microfon? în seara asta mă duc pe bulevard să văd cum s-au şters la fund cu indicaţiile tale "asfaltangii". mi-aş dori să am o surpriză!
1.1  RE: Am aflat că exişti! trimis de
( 5 oct 2011, 16:04:07

Nu-i lasati sa faca treaba de mintuiala, stati si controlati din minut in minut!!!!!!
Si eu sunt intrigat ca nu se face o treaba de calitate! Asfaltul nu se pune continuu, nu se vede frumos, deci sunt denivelari. La margini au ramas gratarele bagate adinc, nu-s la nivel. La fel cu capacele nu sunt puse la nivel. De fapt asta este o stare generala in tot orasul, peste tot. Daca sunt bani, de ce nu se face o treaba de calitate!? Ati vazut la Piatra Neamt cum s-a turnat asfaltul sau ati fost prin Ungaria?
2.   Impertinenta!? trimis de
( 5 oct 2011, 11:51:26
Dom'le vicegospodar al comunei Sushiava, cum iti permiti matale sa-i traji di uriechi pe plombuitorii frumoaselor noastre ulite, cand sefu' tau isi ia tainul de la fiecare in parte si in plus le mai "recomanda" sa-si imparta banii de la bugetul de stat si cu alte firme mici de apartament care aspira cu limba scoasa la ei. Dar chiar nu ti-e rusine sa te bagi peste prelipcarul sef?! Asta e tupeu grozav ori te-a scos umflatelul in fata sa-si mai bati gura cu "presa locala" de ochii alegatorilor. Acum pe bune, daca erati baieti destepti si la licitatii ati fi prevazut in caietul de sarcini o obligatie ca firmele sa lucreze si noaptea, te mai credeam, dar asa cand prin presa sari la gatul "constructorilor" locali, si pe la spate bagati in buzunare plicurile de la aceeasi constructori, nu va mai crede nimeni. Ati fost si sunteti in continuare impreuna cu opozitia, o sleahta de incompetenti si de o nesimtire crasa, dornici de avutie nelimitata.
3.   :) trimis de
( 5 oct 2011, 11:57:01
Domnu viceprimar, era atat de greu sa puneti conditiile astea in caietul de sarcini cand s-a facut licitatia, sau cand s-a semnat contractul? Nu cred ca era atat de dificil de impus firmei castigatoare o serie de conditii, in care sa fie specificat faptul ca se trebuie lucrat si noaptea, sau sa nu existe diferente de nivel intre asfalt si gurile de canalizare, etc. In caz contrar, se aplica despagubiri de 10-20-30% din valoarea lucrarilor. Sa vezi atunci cum bagau baietii si turnau asfalt.
4.   * trimis de
( 5 oct 2011, 12:42:26
O glumă fără poantă , fără ritm .. asta-i Suceava
Cu o echipă de fotbal în liga ... 100-a
Acu’ pe cine să dau vina ? cine făcu’ isprava ?
Doar el ? doar pancreasul guşat din Prelipca ?

Prin ochii amintirilor eu altfel o văd , era frumoasă
Oamenii mai zâmbeau pe stradă , praful ... care praf ?
Nu dădeam în gropi ... ACASĂ simţeam că ERA ACASĂ
Acu’ arată ca o dramă nevindecată , cu un urât damf

Cât o fi kilogramul de caracter ( acum ) la primărie ?
Ne bat turiştii obrazul .. de s-a învineţit
Voi vota ( la anu’ ) pe absolut oricine se-nscrie
Împotriva Lungului ... să se care de unde a venit !

4.1  RE: * trimis de
( 5 oct 2011, 14:42:57
Bre abcdare, bre!!! Vestea buna e ca de Lungu scapam in scurt timp, dar de mizeriile tale se pare ca n-avem şanse sa scapam prea repede. Si dacă Lungu se va cara de unde a venit, te bagi si tu de unde ai ieşit ??? Drum bun!!!
4.2  RE: * trimis de
( 5 oct 2011, 15:09:22
domnu' YOYO1 toată stima! ai pus punctul şi pe i şi pe j!
4.3  RE: * trimis de
( 5 oct 2011, 15:41:00
e prima oara cand apreciez un vers de  ☭  pe care`l pui aici!!!
``o gluma fara poan
4.4  RE: * trimis de
( 5 oct 2011, 15:44:30
``o gluma fara poanta fara ritm``...asta esti tu colegu`...un redus ca tine nu are cum sa evalueze situatia unui oras...tu practic nu faci parte din comunitate,esti un apendice inutil!!!
5.   Prost gandit si prost facut trimis de
( 5 oct 2011, 12:53:31
Asfaltul de pe banda 1 nu se intalneste cu cel de pe banda 2 - sunt zone cu spatii de 5-8 cm (pe masurate). Aseara, niste muncitori "reparau" acel spatiu cu lopata ... Cine pune pariu ca o sa fi e mai rau ca inainte ?
6.   Bataie de joc pe banii nostrii trimis de
( 5 oct 2011, 13:54:42
Mult asteptata asfaltare e de fapt o mare bataie de joc. Intodeauna apar diferente de nivel intre canale si asfalt. Daca nu se pricep sa lase pe altii care stiu.
7.   Sa se asfalteze noaptea??? trimis de
( 5 oct 2011, 15:02:42
Cretinii astia de asfaltangii nu-s in stare sa facă treaba buna nici ziua!!! Domnule viceprimar, dacă doriţi sa termine lucrarea in timp cât mai scurt, lăsaţi munca de birou câteva zile si stati lângă ei. Poate de frica sa lucreze, ca bun simt nu au. Sa aibă in loc de obraz asfalt? Si as mai avea o rugaminte la dumneavoastră domnule viceprimar. După ce terminati cu asfaltangii, daţi o fuga si in centru ca sa-i curentati si pe "sfama pietre" din centru, ca au aproape 3 luni de când au început sa se joace de-a montatul placilor de granit si se misca cu viteza melcului. Apropos!!! Ati văzut ce "artistic" au montat placile de granit gata ciobite???
8.   MOE pdl! trimis de
( 5 oct 2011, 15:10:04
Toata vara, prelipcanul a arso la nunti, botezuri si "cumetrii"! Acu ca se apropie iarna, s-a apucat de asfaltat, pentru a bloca cu totul acest oras mizer! Sa-l votati bine!!!
8.1  RE: MOE pdl! trimis de
( 5 oct 2011, 15:48:28
vorbeşte frumos! pe aici mai intră şi copii!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei