Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 oct 2011 - Anul XVI, nr. 235 (4833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Monstru cu chip de om

Asasinul fetiţei în vârstă de 9 ani şi-a profanat victima după ce a omorât-o

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ipoteza şocantă potrivit căreia fetiţa din Volovăţ a fost omorâtă şi apoi profanată a fost confirmată, ieri, de surse apropiate anchetatorilor, care au mărturisit că la necropsia trupului neînsufleţit al micuţei s-au descoperit leziuni specifice unui raport sexual anal postmortem.

Daniel Ionel Dunga, suspectul principal al acestui înfiorător caz, se află încarcerat încă de sâmbătă în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

El a recunoscut că a ademenit-o pe victimă în curte, sub pretextul de a-i da nuci, şi că a lovit-o de două ori cu muchia unui topor în cap. A negat, însă, că ar fi abuzat-o sexual pe minoră. Cu toate astea, nu a putut explica de ce victima a fost găsită într-un sac, dezbrăcată de la brâu în jos, cu mâinile şi picioarele legate la spate. Procurorii şi ofiţerii criminalişti au prelevat probe ADN şi aşteaptă acum rezultatul acestora de la laboratoarele din Bucureşti.

Daniel Ionel Dunga (21 de ani) era un individ despre care mai toată lumea din Volovăţ ştia se parecă avea apucături de pedofil şi se lua de fetiţele care mergeau la şcoală dimineaţă. Sătenii povestesc chiar că tânărul, pe care mulţi îl considerau nebun şi nu îl luau în seamă, s-a şi dezbrăcat de câteva ori, arătându-şi organele genitale trecătorilor.

Cu toate astea au stat cu mâinile în sân şi nici unul dintre ei nu a luat vreo măsură, negândindu-se că amărâtul care lucra ca zilier în gospodăria în care s-a petrecut crima avea să îngrozească o ţară întreagă.

Zilele trecute, poliţiştii din Rădăuţi au intrat din nou în alertă după ce a fost anunţată dispariţia unui minor în vârstă de 5 ani.

L-au găsit în scurt timp, jucându-se cu un individ cunoscut cu afecţiuni psihice, care obişnuieşte să pună pietre pe liniile de cale ferată din zonă.

Luaţi la întrebări, părinţii minorului dispărut nu au părut prea îngrijoraţi, susţinând că nu era prima oară când cei doi se jucau împreună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asasinul fetiţei în vârstă de 9 ani şi-a profanat victima după ce a omorât-o.
 Vizualizări articol: 8230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 12 voturi
Asasinul fetiţei în vârstă de 9 ani şi-a profanat victima după ce a omorât-o5.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 5 oct 2011, 11:25:57
Ce fel de CREATURA este asta???Merita omorat cu pietre sau chiar mai rau...pedeapsa maxima!!!!Nimic nu le poate alina durerea din sufletul acelor parinti...Mi-e si scarba sa.i vad poza!!!
1.1  RE: ... trimis de
( 5 oct 2011, 15:50:56
De ce nu anuntati politia!? In padurea de la Adicata erau doi ascunsi si urmareau femeile. Am dat la 112 si in citeva minute au venit si i-au indentificat si ridicat. Nu lasati daca vedeti animale din astea, nu va fie teama!
1.2  RE: ... trimis de
( 5 oct 2011, 17:38:46
simonika care e pedeapsa maxima? mai maxima sau mai rea (expresia ta) decat decat omoratul cu pietre?
2.   La seringa! trimis de
( 5 oct 2011, 11:47:14
Direct in mormant cu el, pt ce sa mai cheltuie statul bani cu el sa-l intretina in puscarie?
2.1  RE: La seringa! trimis de
( 5 oct 2011, 17:39:39
si inmormantarea cine plateste?tu?
3.   Autoritatile nu se implica trimis de
( 5 oct 2011, 12:06:15
La Radauti exista un personaj asemanator care isi arata organele genitale si tot ce are la cetatenii care trec pe langa casa lui, plus ca din cand in cand apare pe la poarta cu un cutit in mana sau cu o coasa, vecini au facut reclamatie la politie dar din pacate nici in ziua de azi nu s-au luat masuri.
Dupa ce se intampla asa o nenorocire e prea tarziu.
3.1  RE: Autoritatile nu se implica trimis de
( 5 oct 2011, 12:30:19
este un nebun de vreo 35-40 de ani care bantuie stradutele din zona parcului de la lac. o fi acelasi? se ia de oricine trece pe langa el. e agresiv din cale afara. se dezbraca in mijlocul strazii si urla. plus ca mai este un specimen care isi face veacul in acelasi parc. dimineata, cand merg copiii la scoala, el sta in tufe si se autosatisface. l-am vazut de muuulte ori. o data am vrut sa merg sa il pocnesc dar a fugit cand a vazut ca ma indrept inspre el. am spus si la politie, numai ca vor sa fie anuntati in timpul "actului" sa il prinda " in direct", da e nebun nu prost, fuge imediat ce vede ca ceva nu e in regula si nu il mai prinde nici draq. trebuie sa ne inarmam cu biciuri si sa ii biciuim pana crapa cand ii prindem. altfel...uite unde se ajunge!
3.2  RE: Autoritatile nu se implica trimis de
( 5 oct 2011, 14:16:33
"trebuie sa ne inarmam cu biciuri si sa ii biciuim pana crapa cand ii prindem"
De ce nu treci la treaba ? Tu nu ai vecini, prieteni, ? Puneti mana si voi pe coase, cutite, biciuri si prindeti-i ... Probabil majoritatea oamenilor va vor multumi !
4.   Reinfiintarea Politiei Legionare trimis de
( 5 oct 2011, 16:18:41
IMPSCAT,SPANZURAT IN PIATA IN FATA MULTIMII SAU TRAS PE ROATA!!!
5.   Reterdat trimis de
( 5 oct 2011, 23:40:11
Mie mila de familia fetitei o durere far margini,acum ce sai faci cu derbedeu asta baga vreo 15 ani de parnaie si iasa mai nebun. Dumnezeu sa aiba mila de el,stiu e foarte dureros dar sa ne gandim ca diavolu a lucrat prin el ca un om cu mintea sanatoasa nu face asa ceva.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei