Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 oct 2011 - Anul XVI, nr. 235 (4833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Domnule Flutur Gheorghe,

După o guvernare dezastruoasă, goi de conținut sunt toți parlamentarii PD, precum și toți reprezentanții lor în teritoriu, care nu au făcut nimic altceva decât să-şi umple buzunarele proprii și să le lase goale pe cele ale românilor. Români goi, fără salarii, fără pensii, fără locuri de muncă, fără pâinea cea de toate zilele, fără bani pentru creșterea copiilor, fără acces la medicamente subvenționate, fără acces la un sistem medical cu o infrastructură adecvată, fără casele luate de bănci pentru că nu-și mai pot plăti creditele!

Asta e marea performanță a celor de la PD, în frunte cu Băsescu, Boc, Udrea și dumneavoastră, domnule Flutur. Înfometarea populației prin reduceri salariale și impozitări excesive, precum și instaurarea fricii față de mediul politic sunt în fapt conținutul politicii duse de dumneavoastră, conținut de care preferăm să ne delimităm. Nu există sector al societății care să nu fi fost atacat și politizat de această caracatiță portocalie pe care o conduceți, de la mediul economic, privat, sistemul de sănătate, educația, organele ce asigură siguranța cetățeanului, armata, justiția, administrațiile locale (altele decât PD-L, adică 70% din acestea) și până la veniturile tuturor cetățenilor obişnuiți, în unicul, dar marele profit al clientelei de partid! Goi vor rămâne românii și când vor trebui să plătească datoriile de zeci de miliarde de euro pe care le lasă Guvernul pe care-l girați și de pe urma cărora nu se vede mai nimic.

Prin antiteza, voi, cei din PD, cu Boc și Băsescu, cu Udrea și Eba, cu dumneavoastră și Igaș, s-ar putea spune că sunteți plini, dar nu de conținut, ci plini la buzunare! Altfel spus, v-ați făcut plinul! E firesc să vă isterizați, mai ales când a fost vorba de antecedentele dumneavoastră penale, antecedente de care noi, cei din USL, nu am uitat, dar pe care dumneavoastră ați crezut că le puteți face uitate prin prezența frecventă la conducerea națională a partidului care a amanetat această țară. Și chiar dacă-l puneți acum pe aghiotantul lui Lungu Ion, începător în ale politicii, să vă exprime punctul de vedere, nu putem să nu constatăm faptul că v-a fost frică să proferați personal adunătura aceea de injurii pe care ați pus-o sub pixul puerilului Harşovschi Lucian. Simtiți cumva că se apropie judecata pentru nelegiuirile pe care cuibul de mafioți, numit PD-L, pe care-l conduceți și controlați, le-a făcut românilor? Probabil că da.

Întâlnirea noastră s-a desfășurat în mijlocul sucevenilor, în centrele comerciale de interes din acest orașși nu în săli păzite și cu acces limitat oamenilor de rând. A fost o întâlnire decentă, civilizată și fără manifestări triumfale și tentă manipulatoare pe care le promovați dumneavoastră pe bani publici.

Pentru a salva țara de dezastrul numit PD-L și acoliții săi, PNL și PSD au făcut sacrificiul ideologic de a împăca și uni stânga cu dreapta, pentru a oferi românilor soluția viabila și stabilă de a scoate România din criza în care inconștiența, neputința, dar și relele intenții ale mafiei PD-L-iste, conduse în Suceava chiar de dumneavoastră, au băgat-o.

Membrii celor două partide au făcut efortul de a se împăca cu adversarul istoric pentru a înlătura cel mai mare pericol care pândește România: dictatura.

Devine din ce în ce mai clar pentru toți românii că scopul Partidului Democrat este acela de a închide acolada libertații deschisă în decembrie 1989, pentru a reveni la regimul partidului unic al cărui demn urmașvă dovediți!

Niculae Năstase, preşedintele Clubului Studenţesc Liberal Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 1307 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 5 voturi
Comunicat de presă2.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo domnule trimis de
( 5 oct 2011, 22:21:22
Ma mir ca Monitorul a publicat asa ceva ,pt ca dupa articolele pe care le are este cam portocaliu,dar in orice caz ;BRAVO DOMNULE NICULAE NASTASE.poate citeste si Flutur asta si mai are un pic de constiinta daca nu a umplut-o cu bani si pe aia.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei