Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 oct 2011 - Anul XVI, nr. 235 (4833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Call-center-ul pentru lucrătorii români din Spania va fi funcţional începând de joi

Miercuri, 5 Octombrie 2011 (18:45:34)

Call-center-ul deschis pentru lucrătorii români din Spania va fi funcţional începând de joi, 15 persoane din cadrul Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă fiind desemnate să preia sesizările muncitorilor români, se arată într-un comunicat remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale informează că, marţi, a fost dată în funcţiune infrastructura de comunicaţii aferentă pentru serviciul de centru de răspuns cu apelare prin linie telefonică şi poştă electronică, prin care se oferă informaţii şi consiliere lucrătorilor români din Spania şi celor care doresc informaţii despre noile reglementări privind piaţa muncii din această ţară.

Astfel, serviciul de call-center va fi funcţional începând din 6 octombrie, de luni până vineri, între orele 9.00 - 21.00 (ora României).

Solicitările de informaţii pot fi realizate telefonic la numărul 0034 - 91.343.33.00 din Spania, respectiv 021- 9256 din România, apelurile fiind taxate cu tariful normal pentru convorbiri naţionale din orice reţea fixă sau mobilă.

Funcţionarea şi atribuţiile centrului sunt în sarcina exclusivă a Ministerului Muncii, find desemnate 15 persoane din cadrul Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă, care vor prelua sesizările muncitorilor români.

"Pe baza sesizărilor primite de la echipa de lucru, eventualele abuzuri şi/sau încălcări ale legii vor fi semnalate imediat oficialilor spanioli, prin ataşatul Ministerului Muncii, din cadrul Ambasadei României la Madrid. În vederea operaţionalizării acestui serviciu, Ambasada României la Madrid a făcut demersurile necesare pe lângă furnizorul de servicii pe plan local, în vederea derulării procedurilor contractuale. Atât Ambasada României la Madrid, cât şi celelalte oficii consulare ale României din Spania, vor asigura rolul de interfaţă şi comunicare cu autorităţile spaniole în toate domeniile de interes", se arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Guvernul a decis, în 4 august, înfiinţarea unei linii telefonice pentru informarea muncitorilor români din Spania şi a românilor în general cu privire la restricţiile de pe piaţa muncii din această ţară.

Decizia a fost luată prin aprobarea unui memorandum în şedinţa de miercuri a Guvernului, după ce autorităţile spaniole au anunţat că vor reintroduce pentru muncitorii români restricţiile existente înainte de 1 ianuarie 2009.

La nivelul ministerelor de resort din România şi Spania a fost constituit un grup de lucru, iar sesizările primite vor fi transmise acestui grup de lucru pentru soluţionare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Call-center-ul pentru lucrătorii români din Spania va fi funcţional începând de joi.
 Vizualizări articol: 865 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Call-center-ul pentru lucrătorii români din Spania va fi funcţional începând de joi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei