Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 oct 2011 - Anul XVI, nr. 235 (4833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Apreciere

25 de bătrâni din Şerbăuţi, sărbătoriţi de Ziua persoanelor vârstnice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

25 de bătrâni din Şerbăuţi, oameni care au depăşit venerabila vârstă de 80 de ani, unii având chiar 90 de ani, au fost sărbătoriţi sâmbătă, pe 1 octombrie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Vârstnicilor. Autorităţile locale, primarul Cătălin Sanduleac, în colaborare cu Fundaţia pentru Sănătatea Familiei şi a Comunităţii din Iaşi, fundaţie reprezentată la Suceava de Silvia Stremciuc, (asistent medical comunitar - Primăria Şerbăuţi) şi cu aportul elevilor şi cadrelor didactice de la Şcoala Generală Şerbăuţi i-au sărbătorit pentru prima dată pe bătrânii satului.

Activitatea a avut loc în Camera Comunitară din cadrul primăriei, cameră ce îi deserveşte pe locuitorii satelor Calineşti şi Şerbăuţi.

Bunicii şi străbunicii, după cum li se adresau copiii din localitate, au fost răsplătiţi de ziua lor cu un program artistic susţinut de elevii şcolii, au fost trataţi cu dulciuri şi răcoritoare şi au primit câte un cadou simbolic din partea organizatorilor, tocmai pentru a sublinia această sărbătoare.

“Măcar o dată pe an le putem arăta înţelepţilor satului respectul şi aprecierea noastră. Bunicii noştri au fost impresionaţi de eveniment, s-au simţit valorizaţi şi în centrul atenţiei. Evenimentul a fost imortalizat prin fotografii care vor alcătui un album cu bunicii comunităţii. La acest eveniment au fost implicaţi elevii şcolii, pentru ca aceştia să înveţe să aprecieze şi să respecte oamenii în vârstă, să dea dovadă de spirit umanitar şi să se bucure de înţelepciunea bătrânilor din comunitate”, ne-a spus Silvia Stremciuc, asistent medical comunitar în Şerbăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 25 de bătrâni din Şerbăuţi, sărbătoriţi de Ziua persoanelor vârstnice.
 Vizualizări articol: 1813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
25 de bătrâni din Şerbăuţi, sărbătoriţi de Ziua persoanelor vârstnice5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
( 5 oct 2011, 11:29:13
Felicitari doamnei Silvia, domnului Primar si elevilor scolii pentru aceasta idee!!!!
2.   Felicitari trimis de
( 5 oct 2011, 12:38:46
Tot respectul pt.doamna Silvia care se implica in toate cazurile sociale si credem ca fara initiativa dumneaei si ajutorul organizatiei din care face parte, PRIMARIA isi aduce aminte de "'intelepti satului " doar in timpul alegerilor sau pt reclama

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei