Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 oct 2011 - Anul XVI, nr. 235 (4833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gest umanitar

Angajaţii Egger au donat 4.000 de euro Căminului pentru Persoane Vârstnice din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Căminul pentru Persoane Vârstnice din Rădăuţi a primit o donaţie de aproape 4.000 de euro din partea angajaţilor fabricii Egger. La sfârşitul săptămânii trecute, în Rădăuţi a fost organizat evenimentul caritabil „Egger is Running”, în cadrul căruia aproximativ 120 de angajaţi ai companiei au alergat, împreună cu prietenii şi familia, în scop umanitar. În acest an, salariaţii EGGER au strâns suma de 3.975 de euro, banii urmând să ajungă la căminul pentru bătrâni din Rădăuţi. Potrivit directorului tehnic al fabricii Egger din Rădăuţi, Ioan Banciu, prin intermediul acestui program, compania austriacă încurajează angajaţii din toate fabricile să participe la concursuri de alergări, prilej cu care au ocazia să adune bani pentru o cauză nobilă. Pentru fiecare kilometru alergat de către cei care au participat la evenimentul caritabil din Rădăuţi, compania Egger a donat câte cinci euro. Astfel, cei 117 de angajaţi şi familiile acestora care au participat la acest eveniment au alergat în total 795 de kilometri. Printre concurenţi s-a aflat şi un bătrân în vârstă de 70 de ani, care a alergat trei km.

La evenimentul organizat de Egger au fost prezenţi şi primarul din Rădăuţi, Aurel Olărean, precum şi reprezentanţi ai Consiliului Local din acest municipiu.

„Egger se consideră parte din comunitate şi prin proiectele noastre dorim să oferim un mic sprijin persoanelor nevoiaşe. Anul acesta, suntem la a doua ediţie, iar colegii noştri au alergat pentru bătrânii din Rădăuţi. Această iniţiativă a fost un succes. Mulţumim angajaţilor şi prietenilor noştri pentru implicarea în acest proiect şi pentru spijinul oferit”, a declarat Ioan Banciu.

De asemenea, organizatorii au oferit diplome tuturor participanţilor, precum şi diplome speciale pentru cel mai tânăr participant, în vârstă de 5 ani, cel mai vârstnic concurent, de 70 de ani, şi cel mai lung traseu parcurs, de 22,5 kilometri.

În 2010, angajaţii companiei au participat la prima ediţie a proiectului „Egger is Running” şi au strâns 1.980 de euro pentru copiii de la orfelinatul “Universul Copiilor”. 

„Egger încurajează un stil de viaţă sănătos pentru angajaţii săi. Programul <Egger is Running> promovează cooperarea şi spiritul de echipă între angajaţi, împreună cu exerciţii de sănătate şi, totodată, colectarea de bani pentru o cauză nobilă”, a mai explicat Ioan Banciu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angajaţii Egger au donat 4.000 de euro Căminului pentru Persoane Vârstnice din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1219 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Angajaţii Egger au donat 4.000 de euro Căminului pentru Persoane Vârstnice din Rădăuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Frumos trimis de
( 5 oct 2011, 16:11:12
Da, mult respect ptr dl B, persoana capabila si inteligenta, un castig pentru Egger, frumoasa initiativa.
2.   Comentariu trimis de
( 5 oct 2011, 19:53:55
imbunatatirea sanatatii pt a rezista la viitoarele emisii de formaldehida de la fabrica de OSB ??
3.   Pinti trimis de
( 6 oct 2011, 04:43:03
adica moşul a alergat 3 km şi primarul 1.ce face băutura din...era să zic om.
4.   Paunul de Radauti trimis de
( 6 oct 2011, 19:23:20
Pai se poate sa nu se impauneze oli de fiecare data cand are ocazia pe banii altora?
El a intrat deja in campanie electorala. Merge pe la nunti neinvitat si in general acolo unde vede un grup de oameni doar, doar ii va convinge sa ii mai lase primaria pe mana inca un mandat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei