Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 oct 2011 - Anul XVI, nr. 235 (4833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mandat

Arestat pentru că distribuia ţigări de contrabandă la crâşme şi magazine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Fălticeni, Dumitru Simion, în vârstă de 33 de ani, a fost săltat de judiciariştii fălticeneni şi dus la Bacău, în arestul poliţiei judeţene, pe numele respectivului fiind emis un mandat de arestare preventivă.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Simion a fost arestat preventiv pe 3 octombrie a.c., pentru contrabandă cu ţigări, mandatul fiind emis de Curtea de Apel Bacău.

Fălticeneanul este acuzat de procurorii DIICOT Neamţ că distribuia ţigări de contrabandă mai multor patroni de crâşme şi magazine dintr-o comună nemţeană.

Dumitru Simion a fost prins pe 26 septembrie a.c., la volanul unui autocamion în care poliţiştii au găsit, într-un spaţiu special confecţionat sub podea, nu mai puţin 1.500 de pachete de ţigări de contrabandă.

Potrivit anchetatorilor, afacerile ilicite se derulau chiar sub privirea îngăduitoare a şefului postului de poliţie al comunei respective, poliţist cercetat acum pentru abuz în serviciu.

Pentru afaceri cu ţigări de contrabandă în judeţul Neamţ a fost pus sub acuzare, în urmă cu câteva luni, şi un consilier local din comuna Grămeşti, Vasile Emanuel Apetrei. Acesta a fost învinuit că, susţin anchetatorii, colecta ţigări de la alţi contrabandişti din judeţ şi încărca maşini care plecau cu destinaţia Roman, asigurând transporturile, ca antemergător, pe raza judeţului Suceava.

Ţigările ajungeau la magazine din Roman şi comunele limitrofe, printre care şi la societatea soţiei unui poliţist, acesta din urmă anunţând de fiecare dată când erau organizate controale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat pentru că distribuia ţigări de contrabandă la crâşme şi magazine.
 Vizualizări articol: 778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Arestat pentru că distribuia ţigări de contrabandă la crâşme şi magazine4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Restul vin din urma.... trimis de
( 5 oct 2011, 16:53:46
Logic in GRAMESTI ajung tigarile care sunt adunate de anumiti indivizi precum NICU CUCIUREANU zis PIMAN care mai nou cand a vazut ca e luat la ochii si-a schimbat si nr. la golf si locul unde aduna tigarile, ucrainienii sunt indrumati spre alte puncte de colectare a acestuia.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei