Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 sep 2011 - Anul XVI, nr. 218 (4816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Primăria Suceava vrea să consulte cetăţenii în legătură cu construirea de parcări supraterane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria municipiului Suceava intenţionează să construiască parcări supraterane în cartierele cele mai aglomerate. Primarul Ion Lungu a declarat că a primit o ofertă din partea firmei Lavalin România privind construirea de parcări supraterane cu 200 de locuri la preţul de două milioane de euro. O astfel de parcare are parter şi trei niveluri şi se poate construi pe o suprafaţă de 1.400 de metri pătraţi. Potrivit primarului, un loc de parcare ar urma să coste 9.000 de euro, sumă rezonabilă, în opinia lui, pentru cine îşi permite în condiţiile în care un garaj costă mai mult. Lungu a menţionat că va încerca să construiască parcări supraterane între blocuri prin parteneriat public-privat,  primăria urmând să pună la dispoziţie terenul necesar.

„Eu voi încerca să promovez un proiect de parteneriat public-privat în ideea în care Primăria Suceava pune la dispoziţie terenul. Un loc de parcare ar urma să coste 9.000 de euro. E posibil să fie cetăţeni interesaţi să dea 9.000 de euro şi să aibă un loc permanent în această parcare. Vom încerca mai multe variante. Eu încerc să fiu optimist. Poate unii o să râdă, dar şi acum cinci ani, când spuneam că o să facem parcaje subterane în centrul municipiului, la fel, mulţi zâmbeau că nu o să se întâmple niciodată acest lucru. Repet, eu sunt foarte optimist şi găsesc că este o soluţie bună pentru cartiere foarte aglomerate precum George Enescu”, a afirmat Lungu.

Ion Lungu a spus că în perioada următoare va face o consultare publică pe această temă, să vadă dacă oamenii sunt de acord cu construirea de parcări supraterane şi dacă ar da 9.000 de euro pentru un loc de parcare.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava vrea să consulte cetăţenii în legătură cu construirea de parcări supraterane.
 Vizualizări articol: 2061 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Primăria Suceava vrea să consulte cetăţenii în legătură cu construirea de parcări supraterane2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(15 sep 2011, 11:18:55
Cred ca "marele gospodar" nu mai stie valoarea banilor dupa doua (!!!) mandate.....Dupa al treilea (care urmeaza sigur din lipsa de contracandidati) cred ca ne va vinde locul de parcare la pret de garsoniera confort I sporit !!!
2.   * trimis de
(15 sep 2011, 11:46:24
Ne ţinem ochii-nchişi şi ţipăm că nu vedem
Dăm vina pe ... toţi , numai pe noi , nu
Adevărul e că noi ne-am creat acest sistem
Sistemul numit DIVERSIUNE ( e ca şi taifunu’ )

Nu putem face lucrurile normal ?
Nop ! prin diversiune ne transmitem mesajele normale
Diversiunea-i în tot şi-n toate , nu-i ceva colateral
Şi ... şi-a adaptat stilul propriu , fiecare

Românul , de cealaltă parte a norocului fiind
S-a adaptat pentru-a supravieţui ,, modern ’’
Îl găseşti la NASA dar şi pe străzi cerşind
Şi implicat în fraudarea unui mare concern

Prin diversiune ne diversificăm .. curat fenomenraised eyebrows
3.   Domnul Primar are "Fluturi" la cap trimis de
(15 sep 2011, 14:18:37
Nu inteleg cum poti sa fii primar si sa nu ai habar chiar de nimic.9000 de euro un loc de parcare,un loc in care nu poti face altceva decat sa-ti lasi masina,in general noaptea,presupunand ca ziua circuli cu ea,la servici,cumparaturi etc.O fi un garaj ceva mai scump,dar acolo macar mai poti depozita ceva,macar cauciucurile,fie de vara fie de iarna si multe alte lucruri.As vrea sa vad intr-o parcare de 9000 de euro o masina in valoare de 2000 de euro inconjurata de butoaie cu muraturi,ca doar omul si-a cumparat locul.Probabil ca domnul primar are un comision frumos,s-au te pomenesti ca lucrarea o va face tocmai firma fratelui sau.
4.   Gata cu tunurile! trimis de
(15 sep 2011, 14:48:13
il admir in general pe dl. lungu. dar pt. asemenea prostie(9000 euro x 1 loc parcare)...l-as trimite la plimbare...urgent. se vede treaba ca poluarea a ajuns atat de mare incat i-a afectat d-lui primar judecata.
si ca sa ne demonstreze ca nu are intentii parsive, dl.primar ar putea sa faca parcari multe si cu multe locuri, dar sa se poata ichiria un loc de parcare pt. o suma decenta, cu un abonament lunar. si care parcari sa fie pazite. si sa mai aiba cartele pt acces si bariere la intrarea in parcare.
s-au dus vremurile in care pocneai din degete si mai trageai cate un tun, oricat de tantalau erai. prosperitatea adevarata se naste din munca si perseverenta.
5.   A innebunit lupul? trimis de
(15 sep 2011, 18:40:22
9000 de euro un loc de parcare???ai innebunit?daca un garaj costa 5-7000 mii,ce are parcarea care vrei sa o faci?plaja??sau te pregatesti de campanie si sunt cam goale buzunarele???.
nici sa nu ne consulti,ne-am irosi timpul.daca vrei sa faci parcare cu 9000 euro/locul te rog sa o faci la prelipca...
si,sa nu mai vii cu tampenii de astea...
6.   -- trimis de
(16 sep 2011, 09:11:59
aia cu 9000 de euro, cred ca e o greseala.
eu credeam ca locurile alea se inchiriaza si platesti chirie, pe baza de contract .
7.   Comentariu trimis de
(16 sep 2011, 09:14:34
oricum , sa se faca parcari, cat mai etajate si cat mai multe. astfel dezmortim orasul, prin eliberarea unei benzi de circulatie. a se vedea G Enescu, care uneori paralizeaza, si asta in primul rand datorita faptului ca prima banda e ocupata. e bine ca primarul mai citeste si forumul de pe ziare, incepe sa ne dea crezare noua, soferilor. succes, dom' primar.happy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei