Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 sep 2011 - Anul XVI, nr. 218 (4816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mandat de arestare

Fost poliţist, săltat de colegi din stradă după ce a recidivat cu alcoolul la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un fost subofiţer de poliţie a fost săltat acum două zile din stradă şi introdus în arest după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare, el adunând două condamnări pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Nicolae Corneliu Bălan, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost condamnat definitiv şi irevocabil la zece luni de închisoare cu executare, decizia finală fiind emisă de Curtea de Apel Suceava.

Mandatul de executare a fost emis în cursul zilei de marţi, iar în scurt timp, poliţişti din Câmpulung, cu sprijinul jandarmilor, l-au reţinut şi încătuşat pe fostul coleg în faţa unui magazin din centrul municipiului.

Un prim dosar privindu-l pe învinuit datează din 2007. Prins beat la volan, Bălan a fost condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare. În 2010 însă, când se afla în perioada de încercare pentru prima faptă, a recidivat, fiind depistat din nou la volan sub influenţa alcoolului.        

De această dată, prima instanţă, Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, l-a condamnat pe Bălan la un an de închisoare cu executare, pedeapsă redusă la jumătate de Curtea de Apel Suceava. La cele şase luni s-a adăugat vechea pedeapsă, de patru luni, astfel că învinuitul a cumulat o pedeapsă totală de zece luni de închisoare.

De numele lui Bălan se leagă, din 2003, în perioada când acesta încă mai era poliţist, un imens scandal. Subofiţer în cadrul Biroului Pază şi Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipale Câmpulung Moldovenesc, acesta ar fi făcut striptease într-un local din Complexul BTT din Câmpulung Moldovenesc. Scandalul declanşat atunci a fost unul de proporţii, mai ales că poliţistul era în uniformă, în timpul serviciului. După acel scandal, subofiţerul a fost mutat disciplinar la Postul de Poliţie Stroieşti, fără a mai rămâne ulterior foarte mult în sistem.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fost poliţist, săltat de colegi din stradă după ce a recidivat cu alcoolul la volan.
 Vizualizări articol: 2977 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Fost poliţist, săltat de colegi din stradă după ce a recidivat cu alcoolul la volan4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dreapta judecata! trimis de
(15 sep 2011, 21:19:17
Conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului este condamnabila cu atat mai mult cu cat e recidiva insa stau si ma gandesc la stirea cu interlopul baut, care a omorat un om pe trecere de pietoni si e cercetat in libertate si sigur nu va pati nimic, sau multe alte hotarari ale instantelor care dadeau pedepse cu suspendare pt fapte mult mai grave insa asta fiind fot politist, si "rupt in fund" normal ca l-au condamnat ca sa iasa in fata si sa-l dea exemplu.
Concluzia e ca in tara asta justitia e mai blanda cu hoti, criminli si mai aspra cu cei "fara sange in instalatii"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei