Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 sep 2011 - Anul XVI, nr. 218 (4816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 15-21 septembrie 11

 

Expoziţia de pictură „A treia dimensiune a visului”

Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina din Gura Humorului etalează expoziţia personală de pictură cu genericul „A treia dimensiune a visului”, a artistei plastice Oana-Cristina Bedrulea.

Expoziţia, care prezintă publicului un grupaj de lucrări realizate în tehnică mixtă, acryl şi ulei pe pânză, având ca nucleu şase tablouri care alcătuiesc în ansamblu lucrarea de licenţă a tinerei artiste (prezentată cu titlul care constituie genericul acestei desfăşurări vizuale), poate fi vizionată până la sfârşitul lunii septembrie.

 

Expoziţie de icoane-goblen, la Muzeul de Istorie

Galeria de artă de la etajul Muzeului de Istorie Suceava prezintă, pe tot parcursul lunii septembrie, expoziţia de icoane-goblen a Nadyei Boiechko, soţia Ex. Sale Consulul General al Ucrainei la Suceava, Vasyl Boiechko.

Expoziţia, care a fost prezentată până acum la Galeria „Taras Şevcenko” de la sediul Uniunii Ucrainenilor din România - Ţinutul Bucovina (deschisă sub genericul „Pentru tine Ucraina!” cu prilejul celei de-a XX-a aniversări a Zilei Independenţei Ucrainei), etalează un număr de 18 icoane-goblen, din totalul celor peste 60 de lucrări realizate de Nadya Boiechko şi păstrate în colecţia familiei. Executate cu delicateţe şi măiestrie, icoanele-goblen ale Nadyei Boiechko sunt rodul mai multor ani de creaţie.

 

Unix road show – diagnosticare auto gratuită

În perioada 19 - 25 septembrie, între orele 10:00 şi 19:00, în parcarea Shopping City Suceava, se desfăşoară campania de creştere a siguranţei în trafic iniţiată de Unix Road Show.

În cadrul Unix Road Show vor fi efectuate gratuit, pentru toate maşinile venite: verificări la sistemul de frânare pe standul de frână; verificarea amortizoarelor pe stand; verificarea sistemului de iluminat.

Fiecare testare durează aproximativ cinci minute, iar la sfârşitul verificărilor specialiştii Unix, asistaţi de reprezentanţii unităţilor service auto partenere vor oferi tuturor automobiliştilor ieşeni detalii despre starea tehnică a autovehiculelor. De asemenea, cei prezenţi vor primi consiliere gratuită şi oferte pentru piese de schimb. În plus, fiecare pasionat de autoturisme se va putea înscrie în programul Card Auto Unix, care oferă avantaje şi beneficii de fidelizare fiecărui membru al grupului.

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava!

Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul, fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!
Galleria Mall Suceava invită toți copiii, în fiecare zi de septembrie, de luni până vineri, la "Lecții de dans gratuite pentru copii" (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha).
Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Just So Dope workshop

În zilele de 17-18 septembrie 2011, Galleria Suceava invită toți pasionații de streetdance la Farc Mădălin, Just So Dope workshop!

Just So Dope Dance Tour 2011 își continuă turneul la Suceava, cu Farc Mădălin (România): coregraf BoomBox Dance Crew, antrenor în cadrul Replay Dance Studio, câștigător a numeroase competiții naționale și internaționale, printre care premiul pentru cel mai bun dansator Hip Hop Internațional România 2011, back-up dancer Morandi-Rock the World, You Can Dance Poland și Membru RoAllStars!

Cursurile vor avea loc după următorul program: 13.00 - 14.30, 30 de minute pauză, 15.00 - 16.30.

 

Clovnul Bobo la Galleria

În fiecare zi a lunii septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinții și bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.
Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

 

Serile de poveşti la Cărtureşti

În fiecare miercuri, de la ora 17.30, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. Poveştile copiilor vor fi citite într-un minunat decor cu jucării şi cărţi. “Vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se-întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promite Cărtureştiul.

 

Back to school!

Până pe 18 septembrie, cumpărăturile făcute în Iulius Mall sunt răsplătite cu peste 1.700 de cadouri instant. Zilnic, primii 100 de bucovineni care adună bonuri fiscale de 100 de lei din magazinele centrului comercial primesc cecuri de cumpărături, rechizite şcolare moderne (ghiozdane, seturi de geometrie, carioci şi creioane colorate sau cărţi pentru copii) ori răcoritoare.

 

Concurs pe Facebook

Iulius Mall continuă competiţia de popularitate pe pagina Facebook, la care pot participa elevii de astăzi sau cei de odinioară. Fanii shopping mall-ului pot posta instantanee alb-negru, sepia sau color, din şcoala primară, de la gimnaziu sau liceu, realizate recent sau acum câteva decenii. 50 de fotografii declarate finaliste vor fi premiate cu zece vouchere (de 50 de lei de la Il Bimbo), 50 de pachete cu rechizite şcolare, 20 de abonamente la cursuri de dans la BoomDance, 50 de cecuri la KidsLand şi 50 de sticle Cappy Junior. Adună voturi pe Facebook şi Iulius Mall te premiază!

 

Şcolăreşti la Cărtureşti

După o vară în care ceasul anunţă când trebuie să te întâlneşti cu prietenii sau cât mai este până pleci în tabără, la munte sau la mare, a venit timpul să mergi din nou şcoală! Pentru ca totul să fie mai uşor, Librăria Cărtureşti a adunat tot ce are nevoie un elev pentru un start bun: manuale şi caiete auxiliare, culegeri, cărţi din bibliografia şcolară, atlase, caiete şi îndrumătoare pentru grădiniţă, ciclul primar, gimnazial şi liceal, hârtie de scris, plastelină, creioane clasice şi mecanice, stilouri, pixuri, carioci, markere, radiere, rigle şi orare, acuarele şi multe alte minunăţii colorate, precum şi penare gata echipate şi ghiozdane. Până pe 10 octombrie 2011, la târgul din Cărtureşti găseşti tot ce-ţi trebuie la şcoală!

 

Joi, 15 septembrie

Expoziţie de ilustraţie şi caricaturi

La Shopping City Suceava se deschide, la ora 18:00, Expoziţia de ilustraţie şi caricaturi realizată de Raluca Ioniţă.

Lucrările, care vor fi expuse până pe data de 30 septembrie, prezintă, aşa cum spune autoarea, “imagini, personaje, oameni întâlniţi pe stradă întâmplător sau pe care îi cunosc de-o viaţă, situaţii, trăiri şi câteva benzi desenate”.

 

Fuchsia Party

Eşti student? Vino să petrecem împreună! Padrino şi Fuchsia Party oferă şedinţe gratuite la fitness, aerobic, solar şi electrostimulare. Shot-uri din partea casei pentru toţi studenţii şi reducere 15% după ora 24. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească marca Padrino!!! Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 16 septembrie

Petrecere Latino

Eşti invitat la o petrecere Latino cum nu s-a mai văzut în Suceava, unde începând cu ora 22.00, timp de o oră, Padrino şi Boom Dance te învaţă cum să dansezi pas cu pas!!! Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

O serată plină de rock şi folk, La Fierărie

Răpciune este luna cea mai importantă din an pentru cei care au trudit toată vara şi se culeg roadele muncii de peste an. Noi, fierarii vechi şi noi, am muncit şi acum vă aşteptăm să culegem roadele împreună cu dumneavoastră. Şi acesta e doar începutul. Vom face cu toţii un pas înapoi în vremurile fără de grijă, ale jocului.

No Antidote cu Bogdan Grosu.

O serată plină de rock şi folk, deschizătoare de un sezon plin de evenimente sub emblema La Fierărie. Rezervări la 0771 262 251. Intrarea liberă.

 

Sâmbătă, 17 septembrie

“Albă ca Zăpada”, la Galleria Suceava

Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” prezintă publicului sucevean, la ora 11:30, la Galleria Suceava, spectacolul de teatru pentru copii “Albă ca Zăpada”.

În distribuţie: Adina Fărtăiş, Simona Săucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc. Sunet şi lumini: Ion Turcu. Regie tehnică: Ion Vizitiu. Realizator: Gonda Cojocaru. Intrarea este liberă. După program, copiii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.
Aşadar, în fiecare sâmbătă, la Galleria Suceava copiii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping!

 

Atelier de origami

Între orele 13.30 - 14.00, Galleria Suceava vă invită să vă inițiați în tainele artei plierii hârtiei la etajul complexului comercial.
Unii au considerat origami ca un simplu joc, dar cei mai mulţi îl socotesc artă, datorită posibilităţii de a reprezenta în mod creator şi realist diferite subiecte.
Adevărata frumuseţe a artei origami este simplitatea care constă în abilitatea de a exprima caracteristicile esenţiale ale obiectelor, urmărindu-se simplificarea formelor spre limitele cele mai pure.
Așadar vino sâmbătă la Galleria pentru o experineță de neuitat în arta origami!

 

Origami, la Cărtureşti

Librăria Cărtureşti provoacă din nou publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

"Violine Party"

Cine a zis că un instrument precum vioara nu face minuni într-un club? Te aşteptăm în Office`s Club la o petrecere care face furori în toată ţara "Violine Party", împreună cu JayBi & Sir Luigi Violine, care vor întreţine atmosfera până dimineaţă. Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/OfficesClub 

 

Petrecere, la Padrino

Dacă e sâmbătă ne întâlnim la Padrino!!! Distracţie maximă pe hiturile mixate de DJ Verony. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Duminică, 18 septembrie

Teatru de Păpuşi “Puppet”

Teatrul de Păpuşi “Puppet” începe o nouă stagiune în Iulius Mall. Prichindeii din Suceava şi din împrejurimi se întâlnesc cu eroii preferaţi din poveşti populare şi basme, de la ora 12.00.

 

Miercuri, 21 septembrie

„Salonul de Toamnă”

City Gallery  vă invită de la ora 17:00 la Expoziţia  de pictură, grafică, sculptură şi tapiserie „Salonul de Toamnă”.

Expozanţi: Iulia Andrieş, Iulian Asimionesei, Gabrel Baban, Florin Batir, Cătălin Chifan, Oana Chinchişan, Loredana Ceică, Georgeta Gheorghiu, Eugenia Goraş, Veronica Gridinoc, Marcela Larionescu, Niculai Moroşan, Viorica Moruz, Angela Pitariu Bolnavu, Puşa Pîslaru, Mihai Pînzaru Pim, Lucia Puşcaşu, Camelia Rusu Sadovei, Dumitru Rusu, Vasile Siminiuc, Raluca Schipor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei