Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 sep 2011 - Anul XVI, nr. 218 (4816)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


A-nceput Marele Bal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alaltăieri a-nceput cu adevărat disputa la nivel european, fiindcă tururile preliminarii nu contează decât în statistici şi foarte puţin în clasamentele generale pe naţiuni, cele care stabilesc numărul de participante pentru fiecare ţară. Ne aflăm într-un punct critic: ultimul an în care avem reprezentare direct în grupele Champions’ League, asta după ce ani de-a rândul aveam chiar şansa de a trimite acolo două, una după ultimul tur preliminar. Să ne bucurăm că avem, anul acesta cel puţin, campioana plus alte trei echipe în bătălie, şi să sperăm că vor contribui la redresarea noastră în clasamentul general. Când scriu acest comentariu, mai sunt vreo opt ore şi ceva până la debutul Oţelului în cea mai importantă competiţie. Dacă asta ar fi început prin iunie, aş fi pariat „2” fără nici o reţinere, întrucât Oţelul chiar juca fotbal, indiferent de cât sprijin a primit – sau nu – de la arbitri. Sigur e că acum trei sau patru luni, Oţelul defila în campionat. Faptul că acum merge împiedicat rău de tot, în condiţiile în care n-au survenit schimbări aproape deloc în lot, şi nici în conducere, este neliniştitor şi nu tocmai explicabil. Să acuzi oboseala generală de utilizarea aceluiaşi lot vreme îndelungată nu e chiar justificat, mai ales că suntem abia la începutul sezonului, deci de unde oboseală? Mai degrabă s-ar fi potrivit ideea de omogenizare, de armonie şi înţelegere în teren între jucători, ceea ce ar fi trebuit să se regăsească într-un joc încă mai bun. Unde să fie oare ruptura? Ar fi de mers pe ideea aşteptării de prime, de bonusuri pentru performanţă pe care jucătorii să le fi tot aşteptat şi care, din câte-l ştiu eu pe patronul Mittal, n-au mai venit niciodată. Nu că l-ar sabota jucătorii pe Dorinel, dar parcă alta e abordarea când vezi că hei-rup-ul tău de un an e răsplătit cum se cuvine. Şi nu cred că are dreptate Corleone când zice că, pardon, campionat ca al lui (că al nostru, de unde!?) mai rar prin lume, soro, şi deci or fi vreo şase-şapte echipe mai bune decât campioana! Cred şi sper că Oţelul a avut doar o criză pasageră şi că se va regăsi exact când trebuie, adică la Basel. Dau şi scorul pe care-l visez: 1-2. Hai să vedem ce iese. Iar dacă n-a fost aşa, nu mă înjuraţi pe mine, ci pe Mittal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A-nceput Marele Bal.
 Vizualizări articol: 650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
A-nceput Marele Bal4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei