Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 feb 2011 - Anul XVI, nr. 40 (4638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A renunţat la post

Şeful Poliţiei oraşului Vicovu de Sus şi-a dat demisia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Tânărul ofiţer de poliţie care a condus în ultima perioadă Poliţia oraşului Vicovu de Sus a renunţat la funcţie, cererea pe care acesta a înaintat-o şefilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava fiind aprobată şi pusă în practică de la începutul săptămânii. 

Inspectorul Cezar Poenaru a cerut să vină la Suceava, pe un post în cadrul Inspectoratului, invocând motive de ordin personal. Practic, el nu a mai dorit să aibă nici o tangenţă cu structura de poliţie din Vicov, decizia sa fiind surprinzătoare şi pentru colegi şi colaboratorii de la alte structuri de poliţie.

În principal decizia sa ar fi legată de faptul că îi era greu să facă naveta de la Suceava la Vicovu de Sus, însă sunt şi voci care susţin că acesta nu şi-a mai dorit să continue într-o funcţie extrem de grea.

Într-adevăr, conducerea Poliţiei oraşului Vicovu de Sus nu ar fi pentru nici un ofiţer de poliţie o misiune prea uşoară, ştiut fiind faptul că în această zonă se petrec periodic infracţiuni grave (recent poliţiştii au avut în lucru un viol în grup şi o sechestrare în stil mafiot, ca să nu mai amintim de episoade de genul mutilării omului de afaceri Beniamin Antemie), există numeroşi indivizi implicaţi în traficul de ţigări de contrabandă, iar şoselele sunt împânzite de localnici care gonesc la volanul unor maşini de ultimă generaţie.

Anul trecut, inspectorul Cezar Poenaru şi-a încercat norocul la concursul pentru postul de şef al Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, post adjudecat însă de comisarul Liviu Sfichi.

Până la organizarea unui concurs, comanda Poliţiei oraşului Vicovu de Sus va fi asigurată de subinspectorul Adrian Ungureanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Poliţiei oraşului Vicovu de Sus şi-a dat demisia.
 Vizualizări articol: 2473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 10 voturi
Şeful Poliţiei oraşului Vicovu de Sus şi-a dat demisia4.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Slabut! trimis de
(18 feb 2011, 20:45:03
Intaplator il cunoasc pe om si cred ca nu prea era el pt o functie cu atata raspundere. E slabut din multe puncte de vedere!
1.1  RE: Slabut! trimis de
(19 feb 2011, 09:58:07
pentru OPINIASV:
sunteti colegi, nu? te roade tare invidia asa-i? el la 30 ani era sef oras, iar tu zaceai intr-un birouas asteptand cu emotie ca seful sa se dezlantuie ca iar nu ti-ai indeplinit atributiile corespunzator? ai fost numai subaltern si ai tanjit mereu la functia lui? e libera si nu ca e slabut, ci pentru ca asta si-a dorit! oamenii mai fac si ce vor! daca nu-s... subalterni rosi de ulcer din cauza invidiei.
sac!
un binevoitor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei