Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 feb 2011 - Anul XVI, nr. 40 (4638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Terapii complementare

Modalităţi miraculoase de vindecare psiho-fizică

 

De-a lungul timpului, clinicile terapeutice şi centrele de vindecare au inclus în cadrul programelor de recuperare şi armonizare a sănătăţii, diverse tipuri de exerciţii cu caracter terapeutic, datorită numeroaselor beneficii, atât pe plan psihic – emoţional cât şi fizic. Multe dintre exerciţiile de armonizare a sănătăţii sunt uşor de realizat şi pot fi integrate în programe zilnice diverse. Astfel, chiar şi cei care sunt implicaţi în activităţi prelungite la birou pot experimenta şi percepe beneficiile acestor exerciţii.

Armonizarea sănătăţii prin mişcare, reprezintă un sistem complex ce conţine: exerciţii de încălzire, deblocare şi armonizare a diferitelor părţi ale corpului, exerciţii de armonizare şi revitalizare a sistemului glandular, exerciţii de armonizare a stărilor afective, de purificare şi armonizare a meridianelor energetice, de relaxare şi eliminare a stresului, tensiunilor zilnice, blocajelor, stărilor mentale negative, de armonizare a greutăţii corporale, de purificare şi regenerare a organelor vitale, de armonizare mentală cu sugestii pozitive.

Toate aceste seturi de exerciţii, realizate gradat, restabilesc starea de sănătate psiho-somatică.

Putem enumera beneficii ca: purificarea şi regenerarea gradată a organelor, purificarea şi armonizarea gradată a sistemului glandular, prevenirea apariţiei diverselor afecţiuni, îmbunătăţirea circulaţiei sangvine, prevenirea şi chiar eliminarea gradată a dezechilibrelor (afecţiunilor), echilibrare afectiv-emoţională, regenerarea şi întărirea sistemului osos, dezvoltarea unei stări de bună dispoziţie şi calm, prevenirea apariţiei afecţiunilor prostatei, dobândirea unui somn liniştit şi regenerant, eliminarea gradată şi eficientă a stărilor de oboseală, epuizare fizică şi intelectuală, eliminarea tiparelor de gândire negativă, eliminarea stărilor psihice conflictuale, a blocajelor şi tensiunilor emoţionale din trecut, corectarea gradată a defectelor comportamentale, trecerea mai uşoară prin perioadele dificile din viaţă (divorţ, singurătate, boală, criză financiară, afecţiuni psihice), mărirea considerabilă a energiei vitale, amplificarea voinţei şi a determinării în urmărirea unui scop sau a unor obiective, apariţia stărilor de empatie, comunicare interumană mult mai bună, eliminarea kilogramelor în plus, redobândirea supleţei corporale, elasticizarea gradată a coloanei vertebrale, întărirea şi echilibrarea sistemului nervos, simpatic şi vegetative, formarea unui grup de lucru omogen care să impulsioneze considerabil progresul fiecărui participant în parte.

Pentru rezultate optime, este preferabil ca acele persoane ce participă la seminariile de lucru, să efectueze exerciţiile învăţate zilnic, 15 – 30 de minute, la domiciliu.

În articolele viitoare, vom prezenta exemplificări de exerciţii simple, eficiente în momente de dezechilibru al organismului, de stres, tensiune, la finalul zilelor obositoare. Acestea, efectuate la domiciliu, vor ajuta persoanele interesate să îşi formeze o imagine de ansamblu asupra a ceea ce reprezintă tehnicile complexe de armonizare a sănătăţii.

 

Psih. Mihai MOISOIU                             

psiholog – psihologie clinică

terapeut - terapii alternative                      

Tel: 0753937223 /0747938599

e-mail: training.reality@gmail.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Modalităţi miraculoase de vindecare psiho-fizică.
 Vizualizări articol: 1767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Modalităţi miraculoase de vindecare psiho-fizică3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei