Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 feb 2011 - Anul XVI, nr. 40 (4638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Splendida prăbuşire

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Perfect început de primăvară europeană, la nici un meci din cele patru optimi disputate, plus cel din Europa League jucat marţi, n-a ieşit semnul favorit, fie că era el 1 sau 2! Ştiu că mulţi pariori au strivit între dinţi o înjurătură citind cele de mai sus, dar îi asigur că şi eu mă număr printre păgubiţi. Asta nu mă împiedică să savurez un crash splendid, cum spunea Zorba Grecul după ce i se stricase jucăria.

La Milan s-a văzut o crasă lipsă de idei, rodul unei alte lipse, aia de experienţă la nivel înalt a antrenorului Allegri. Când Ibra e încorsetat, cineva trebuie să sune deşteptarea, dar niciodată în stilul Gattuso. Dintre jucătorii care mai puteau inventa ceva, unul îşi dezveleşte dantura celebră prin Brazilia natală, celălalt n-are drept de joc în Liga Campionilor. Măcar Cassano se poate revanşa în Serie A, acolo unde Napoli şi Inter îi suflă în ceafă lui Allegri.

Despre Valencia cu Schalke nu pot decât repeta ce scrisesem în prealabil, prea prost merg nemţii în Bundesliga pentru a nu se autodepăşi în Ligă. Pe aceeaşi linie, sâmbătă au meci la ultima clasată, Monchengladbach, care n-are încă victorie acasă. Oare n-o fi venit vremea?!

În schimb, nu prea ştiu de unde să încep cu meciul de la Londra... Barcelona a pierdut cam nemeritat (fără absolut nici o aluzie la acel gol anulat pentru ofsaid, pur şi simplu se întâmplă), dar şi pentru că n-a fost ea însăşi. Cum să interpetezi acea schimbare a lui Villa cu Keita - suficienţă, erodare, teamă?! De cealată parte, Arsenalul a fost premiat de noroc, dar dacă va juca la ofsaid şi pe Cam Nou îşi va umple iarăşi sacul cu goluri.

Bineînţeles, seara de miercuri a fost încununată de succesul lui Şahtior la Roma. Nu pot spune că îl bănuiam, pentru că, subiectiv fiind, lesne se poate confunda intuiţia cu dorinţa. A ieşit bine pentru Lucescu, la Doneţk se pricepe de minune să închidă jocul, plus că fotbalistul roman aflat în mare vogă, francezul Menez, va fi suspendat. Apoi, cu un culoar bun, se poate spera chiar la semifinale, unde deja este altă mâncare de peşte...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Splendida prăbuşire.
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Splendida prăbuşire0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei