Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 feb 2011 - Anul XVI, nr. 40 (4638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Droguri în staţiune

Flagrant, la o tranzacţie de 200 de grame de cannabis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Trei tineri au fost arestaţi preventiv, ieri după-amiază, de Tribunalul Suceava, fiind acuzaţi că vindeau droguri pe raza municipiului Vatra Dornei.

Doi dintre suspecţi, Dragoş Andrei Pilug (30 de ani) şi Samuel Andronic (21 de ani), ambii din Vatra Dornei, au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă aproximativ 200 de grame de cannabis. Marfa, susţin anchetatorii, aparţinea celui de-al treilea inculpat, Mirel Alexandru Mezdrea (20 de ani), din Neagra Şarului, care a adus drogurile tocmai din Spania, unde obişnuia să meargă periodic.

 

Droguri din Spania, pe piaţa din Vatra Dornei

Potrivit anchetatorilor, nu cu mult timp în urmă, Mirel Alexandru Mezdrea a adus din Spania peste 200 de grame cannabis, distribuite în 30 de pacheţele.

Tânărul din Neagra Şarului s-a gândit să pună marfa în vânzare, prin intermediul unor distribuitori de droguri, cărora le-a oferit la schimb o parte din profit.

Aşa au ajuns cele aproximativ 200 de grame pe mâna lui Samuel Andronic şi Dragoş Pilug, care, zilele trecute, au găsit un client interesat să cumpere întreaga cantitate de droguri cu suma de 1.000 de euro.

Tranzacţia a avut loc miercuri, în jurul prânzului, pe strada „Dornelor” din municipiul Vatra Dornei. Ce nu au ştiut Pilug şi Andronic a fost faptul că aşa-zisul client al lor era trimis de ofiţerii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava. Şi-au dat seama de acest lucru abia după ce-au fost culcaţi la pământ şi încătuşaţi de oamenii legii.

Zece minute mai târziu a fost încătuşat şi cel de-al treilea inculpat,  Mirel Alexandru Mezdrea.

 

Cinci tineri aduşi la audieri, doar doi s-au întors acasă

În faţa procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava au fot aduşi, miercuri seară, nu mai puţin de cinci indivizi.

Pe lângă Andronic, Pilug şi Mezdrea, la sediul Parchetelor din Suceava au coborât din maşinile oamenilor legii încă doi tineri, Robert F. şi Ana Maria T.. Primul, susţin surse judiciare, ştia de afacerile cu droguri de la Dorna, iar fata era una consumatoare, cumpărând chiar zilele trecute 10 grame de cannabis de la Samuel Andronic, în schimbul sumei de 50 de euro.

După audieri, Robert F. şi Ana Maria T. au fost lăsaţi să se întoarcă la Vatra Dornei, în timp ce ceilalţi trei tineri au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, primind mandate de arestare preventivă pe 29 de zile.

„Cercetările sunt continuate de procurori din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava pentru identificarea tuturor participanţilor la săvârşirea activităţilor infracţionale şi tragerea acestora la răspundere penală”, se arată într-un comunicat remis de BCCO Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flagrant, la o tranzacţie de 200 de grame de cannabis.
 Vizualizări articol: 2702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Flagrant, la o tranzacţie de 200 de grame de cannabis5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Deontologi de 2 lei trimis de
(18 feb 2011, 11:23:29
Bai ziaristii lui peste... De ce nu dati numele complet al celor implicati? De ce unora le publicati numele iar altora le dati doar numele partial?
2.   Ha ha ha trimis de
(18 feb 2011, 12:29:11
pentru ca unii sunt mai smecheri si altii sunt mai fraieri care ii prob ta??? itzi zic eu numele daca esti asa curioswinking
2.1  RE: Ha ha ha trimis de
(20 feb 2011, 03:27:47
Asa'i SweetBrunette !
3.   :))))))))))) trimis de
(18 feb 2011, 13:45:37
1000 de euraci 200 gr ?...:))))))))))) cand vreti un kg? dar nu frunze..... materie de prima mana doar florile....
4.   Uau.. trimis de
(18 feb 2011, 14:06:44
Prost nu-i acel care cere, prost ii ala care da..1000 Euro?!?laughing
5.   Comentariu trimis de
(20 feb 2011, 03:26:35
Corect SWEETBRUNETTE,te cunosc foarte bine !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei