Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 feb 2011 - Anul XVI, nr. 40 (4638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

PSD Suceava face chetă ca să-i cumpere un costum preşedintelui Băsescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD a anunţat că, ieri, a început acţiunea „Nu haina îl face pe om”, prin care doreşte ca prin colectă publică să strângă bani pentru a-i cumpăra un costum nou preşedintelui României, Traian Băsescu. Acţiunea se va derula până în data de 25 februarie, ora 12.00.

Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că a fost impresionat de declaraţia preşedintelui Traian Băsescu, că ar vrea să aibă un salariu mai mare de 1.100 de euro pentru că nu are voie să aibă costum ros în coate, făcută în urmă cu câteva zile la postul public de televiziune.

„Îi invităm la sediul PSD pe medicii cărora le-au fost tăiate salariile, pe profesorii care au fost umiliţi, pe mamele cărora li s-au tăiat indemnizaţiile de creştere a copiilor, pe pensionarii care trebuie să plătească CAS, pe tineri şi toate categoriile nemulţumite, să doneze o sumă de maximum doi lei pentru haina preşedintelui Băsescu. Vom face şi o cutie de colectă, ca o cutie a milei. Pe 25 februarie vom trimite costumul la Cotroceni prin curierat rapid, astfel încât acesta să ajungă la timp la domnul Traian Băsescu. Pe 26 februarie este congresul UDMR şi suntem absolut convinşi că până atunci domnul Traian Băsescu va roade în coate şi în genunchi trei sau mai multe costume, la negocieri. Tratăm această acţiune ca pe una foarte serioasă, deşi fondul este chiar tragic”, a declarat Milici.

 

Milici vrea pentru preşedinte un costum Hugo Boss

Acesta a mai spus că ştie că în aceste zile preşedintele României poartă negocieri intense cu UDMR pentru rămânerea acestei formaţiuni la guvernare, alături de PDL şi UNPR.

„Soarta acestei naţiuni depinde de congresul UDMR”, a spus vicepreşedintele PSD.

În ceea ce priveşte marca de costum pe care PSD Suceava o va alege pentru preşedinte, Milici a afirmat că va fi în funcţie de buget, dar şi-a exprimat convingerea că vor fi suficienţi suceveni care vor dona câte 2 lei astfel încât să poată face achiziţia de la firma preferată de Traian Băsescu pentru haine, Hugo Boss. Donaţia PSD pentru preşedinte se rezumă la haine, „de papuci o să ne ocupă mai târziu, papucii o să-i dea tot poporul”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava face chetă ca să-i cumpere un costum preşedintelui Băsescu.
 Vizualizări articol: 949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PSD Suceava face chetă ca să-i cumpere un costum preşedintelui Băsescu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La mai mare trimis de
(18 feb 2011, 11:25:55
Daca vreti cu adevarat sa ajungeti la guvernare convingeti baroni psd sa returneze bani furati timp de 18 ani la bugetul tarii.NASTASE,HREBENCIUC,MIRZA
2.   Comentariu trimis de
(18 feb 2011, 11:43:26
Asta ii nivelul vostru la care faceti politica? Dupa interventiile din ultima perioada incep sa cred ca asta-i nivelul maxim la care va ridicati, ca politicieni. Si cu astfel de mizerii copilaresti vreti sa schimbati ceva la alegeri? Hai sictir!
3.   Infantilism politic trimis de
(18 feb 2011, 11:47:17
Glumite de saivan. Mai mult ca voi nu a furat nimeni in Romania. Bagati-va capul inapoi in c--u--r haimanalelor. Ciocu mic.
4.   Stringeti ...cureaua trimis de
(18 feb 2011, 12:14:55
nu va grabiti sa cheltuiti banii ca doar este criza.poate/si face rost de unul grati..s
5.   OK! trimis de
(18 feb 2011, 12:18:41
O ideie foarte buna, e foarte necajit omul si trebuie ajutat, ajutati-o si pe tanti Elena cu creditul ala mare si pe nenea Flutur sa aiba bani pentru campania Elenutei , mai luati de la mogulii vostri si dati la ai lor!!!
6.   Pe naiba... trimis de
(18 feb 2011, 12:58:51
N-aveti ce face cu banii, faceti-va mila si luati pt base` Hugo Bosslaughing
Mai bine imbracati un copil sarman sau miluiti un batran bolnav si singur cu banii aia.
Pun pariu ca base` nu-si cumpara costume din micutul salariu de 1200 Euroi, stati calmi...
7.   Comentariu trimis de
(18 feb 2011, 14:06:01
Acestea sunt solutiile opozitiei ? glume de scoala generala, vai de capul nostru daca ajungeti voi la puetere acuma e greu dar cu marea coalitie o sa fie si mai greu .
8.   * trimis de
(18 feb 2011, 14:26:00
Corupţii patriei ne corup atenţia
Îmbrăcaţi cu zeghea vărgată a gloriei
Fug care spre Siret care spre Stamora Moraviţa
Într’o ambiguitate totală ...dar în numele istoriei

Totu’i breaking news , , au amorţit salariile
Se tipăresc ştiri , prostimea voieşte sânge
Băsescu îndeamnă arestaţii la ,, sifonare ’’
Că altfel cămaşa de puşcăriaş îi va strânge

Ce paradox sinistru ! Departe de lumea civilizată
Fără coloană , cu orgolii prosteşti şi laşi
Băse face alba-neagra ( n’ar fi prima dată )
Umilindu’ne ( şi ) viitoarele generaţii de urmaşi
9.   Rusine trimis de
(18 feb 2011, 14:34:02
Nu va este rusine la obraz, asta e politica pe care o faceti, dragi psd-isti ( a se vedea scris cu litere mici)
Atat puteti, atat faceti!
Sunt apolitic, sa nu credeti ca sunt PDL, dar mi-e scarba de voi toti, politicieni de tot C.A.C.A.T.U.L. Asa faceti voi politica, rupea-v-ati capu de imbecili ce sunteti.
10.   M-am prins trimis de
(18 feb 2011, 14:54:17
urmăresc demult "poeziile" lui ABCDAR şi credeam că tipul îşi forţează talentul postând pe aici. Însă şi-a dat arama pe faţă de postac usl-ist, deoarece toate, dar absolut toate rimele sale sunt îndreptate împotriva actualei puteri indiferent de greşeli sau lucruri constructive faţă comunitatea suceveană sau naţională. strângeţi prietene ABCDAR "poeziile" într-o culegere sub numele " Pentru totdeauna în opoziţie". Sunt sigur că acest comentariu n-o să te liniştească, dar încearcă să vezi cu ochii tăi şi nu prin prisma arginţilor cu care eşti cumpărat ceea ce se întâmplă în jurul tău. Ai talent însă sursa unui câştig imediat îşi spune cuvântul, exact ca la mercenari. Diferenţa, între un mercenar şi un poet, te las pe tine să o descoperi.
10.1  RE: M-am prins trimis de
(18 feb 2011, 15:35:20
în Suceava cel mai permanent lucru e...temporarul .Îţi mulţumesc pentru cuvintele frumoase şi'mi pare rău că nu mă înţelegi întotdeauna (P.S. nici eu nu înţeleg politca de azi , de fapt...am renunţat să mai încerc) Ce te rog eu , totuşi,pe tine e să încerci să citeşti (şi) dincolo de cuvinte + că au cam dispărut oamenii interesanţi de pe la noi,este ?!...Ai pus bine ,,poeziile'' în ghilimele fiindcă nici un versificator nu mă pot considera a fi . ... AMARUL ne ajută să facem cunoştinţă cu noi înşine
11.   Mai MUGGS trimis de
(18 feb 2011, 15:52:39
Abia acum am citit o replica ce mi-ai dat-o tu la un comentariu din 8 febr. despre coruptia in vama Siret. Oamenilor destepti le pot raspunde ca nu fac parte din niciun partid politic, ca acea coruptie a fost in vami si inainte, dar astia care sunt acum au venit in numele Dreptatii si Adevarului - insusi dl Flutur si-a comandat electoral cutii de chibrituri cu indemnul '' Arde-i pe corupti!'' - si ce-au facut? Au generalizat coruptia in toate institutiile statului, s-au imbogatit ultrarapid si risipesc in nestire fondurile europene ca sa arata ca tara-i un '' vast santier'', atat! Spuneam ca asta le pot spune oamenilor destepti nu tie, iar glumita ta cu ajutoarele sociale tine-o pentru ma-ta si nu mai MUGGI atat!
12.   Cam copii ... trimis de
(19 feb 2011, 10:50:22
Ala isi ia haine de la hugo boss. Foarte bine, treaba lui. Dar cu glumele astea de autobaza nu castigati nimic. Trebuie sa veniti cu ceva in plus. Si voi ati avut oameni care au furat si la astia e plin de ei. Ce va deosebeste ? Ca incerc de cateva luni bune sa-mi dau seama si nu reusesc ! Si pentru Milici trebuie eu sa va votez la Suceava ? Poate ii lamuriti pe altii ca pe mine nu m-ati lamurit inca. De acord, Flutur fura, etc. si alte poezii din astea. Sunt de acord cu ce spuneti voi. Voi ce oferiti in plus ? P.S. Nu am treaba cu absolut nici un partid - ii urasc pe toti la fel de mult.
13.   DE ACCORD ? trimis de
(19 feb 2011, 11:33:53
super

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei