Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 feb 2011 - Anul XVI, nr. 40 (4638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Omul de afaceri rădăuţean Dumitru Mihalescul a demisionat din Consiliul Local

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Omul de afaceri rădăuţean Dumitru Mihalescul a demisionat ieri din Consiliul Local al Municipiului Rădăuţi. Membru PD-L de „calibru” şi candidatul pentru Camera Deputaţilor care a obţinut cel mai bun rezultat în colegiului electoral Vicov la alegerile parlamentare din 2008, Dumitru Mihalescul a renunţat la calitatea de consilier local din motive personale.

„Nu vreau să se speculeze în nici un fel. Am o relaţie foarte bună cu consilierii şi conducerea partidului, dar acum am ajuns în situaţia în care trebuie să mă concentrez doar asupra afacerilor. Cu un an înaintea alegerilor locale consider că nu creez probleme renunţând la calitatea de consilier local”, a declarat omul de afaceri Dumitru Mihalescul, care ieri după-amiază şi-a depus demisia din deliberativul rădăuţean.

Mihalescul nu este la prima decizie de acest fel, pentru că şi în vara anului 2008 a hotărât să renunţe la calitatea de consilier local, însă, după circa o lună, a revenit asupra deciziei „pentru a nu crea tensiuni în partid înaintea alegerilor prezidenţiale”.

La revenirea în Consiliul Local în luna septembrie 2008, Dumitru Mihalescul declara: „Pentru că fac parte şi din Biroul Politic Judeţean PD-L sunt direct interesat de problemele din Rădăuţi. Intenţia mea de a demisiona a creat o serie de probleme acum, în pragul alegerilor prezidenţiale, lucru care nu este bun, iar cum Consiliul Local nu a luat încă act de solicitarea mea, am hotărât să revin asupra deciziei, astfel încât organizaţia locală să se poată concentra mai mult asupra alegerilor din noiembrie fără să-şi consume energiile încercând să găsească un înlocuitor pentru Mihalescul în Consiliul Local ori în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Servicii Comunale SA”.

În aceste condiţii, nu trebuie exclusă nici varianta unei noi reveniri în deliberativul rădăuţean, dar nici posibilitatea pregătirii strategiei pentru o altă candidatură la alegerile parlamentare de anul viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omul de afaceri rădăuţean Dumitru Mihalescul a demisionat din Consiliul Local.
 Vizualizări articol: 939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Omul de afaceri rădăuţean Dumitru Mihalescul a demisionat din Consiliul Local5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NOTA 10 trimis de
(18 feb 2011, 13:27:16
O initiativa laudabila din partea Dl MIHALESCU.Urmatorul pe lista pd-l RADU CEZAR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei