Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 feb 2011 - Anul XVI, nr. 33 (4631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nici o schimbare

Şi al doilea lot de la Siret rămâne în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Recursurile discutate ieri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în privinţa a 14 poliţişti de frontieră de la Siret s-au întins pe aproximativ patru ore. În pledoariile lor, avocaţii şi-au apărat clienţii afirmând că la mijloc a fost vorba de provocare şi că poliţiştii de frontieră nu aveau motive să strângă mită, deoarece atribuţiile lor prevedeau doar controlul asupra documentelor şi nu pentru mărfurile transportate.

Printre avocaţi s-au numărat Paula Iacob, dar şi Ion Cazacu, cel care l-a avut client pe fostul preşedinte al PSD Adrian Năstase. Cei doi avocaţi, dar şi ceilalţi apărători, au cerut aprobarea recursurilor şi punerea în libertate a clienţilor pe care îi reprezintă.

„Există o contradicţie flagrantă între fişa postului unui poliţist de frontieră şi acuzaţiile aduse de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Aceştia nu au putut să demonstreze legătura între probele pe care le-au depus la dosar şi motivele pentru care poliţiştii de frontieră, în speţă şi clientul meu, ar fi perceput diferite sume de bani. Mai mult, agenţii sub acoperire i-au provocat pe poliţiştii de frontieră să primească diferite sume de bani, au strâns banii şi i-au împărţit, ceea ce nu poate fi catalogată decât instigare. În plus, există o sumedenie de similitudini cu cazul Stamora Moraviţa, unde cea mai mare parte a poliţiştilor de frontieră aduşi pentru audieri au fost lăsaţi să plece acasă”, a explicat Ionel Andrişan, avocatul unuia dintre cei 14 poliţişti de frontieră prezenţi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

După patru ore de deliberări, completul de judecată a decis să respingă toate recursurile, astfel încât angajaţii Poliţiei de Frontieră rămân în arest preventiv.

Este vorba de următoarele persoane: agent principal Cătălin Dumitru Zebreniuc, (29 de ani), din Siret, agent-şef Constantin Gheorghe Lavric (39 de ani), din comuna Frătăuţii Vechi, agent principal Fănel Florin Rădăcină (42 de ani), din municipiul Rădăuţi, agent George Bogdan Ungureanu (29 de ani), din Siret, agent principal Radu Lucanu (43 de ani), din municipiul Suceava, agent Daniela Căpăţână (43 de ani), din municipiul Rădăuţi, agent principal Vasile Adrian Bălici (29 de ani), din Vicovu de Sus, agent principal Cristinel Ţiprigan (33 de ani), din municipiul Rădăuţi, agent principal Ionel Marinel Gîză (40 de ani), din Salcea, agent George Slevoacă (25 de ani), din comuna Cacica, agent principal Valentina –Ioana Sauciuc (27 de ani), din comuna Şcheia, agent principal Gheorghe Alin Pavlovici (32 de ani), din Siret, agent-şef Ilie Zahariuc (47 de ani), din Siret, agent principal Adrian Petru Mudrac (28 de ani), din comuna Mihăileni.

 

Poliţiştii de frontieră de la Siret, suspendaţi din funcţii

În timp ce o parte dintre poliţiştii de frontieră suceveni au aflat că vor sta după gratii 29 de zile, iar alţii aşteaptă recursurile pentru zilele următoare, conducerea Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Suceava a dispus suspendarea din funcţie a tuturor persoanelor implicate în anchetă.

„Cei 54 de poliţişti de frontieră de la PTF Siret reţinuţi în cursul săptămânii trecute au fost suspendaţi din funcţii conform procedurilor legale la data emiterii mandatelor de arestare pe numele acestora. De asemenea, conducerea IJPF Suceava a dispus cercetarea prealabilă a acestora în regim de urgenţă”, a declarat comisarul Ilie Poroch Seriţan.

În privinţa celor patru vameşi arestaţi în acelaşi dosar, Direcţia Regională Vamală (DRV) Iaşi a anunţat că nu a luat nici o măsură deoarece nu a primit până în prezent o informare oficială din partea reprezentanţilor DNA.

Liana Barbu, responsabilul cu relaţiile mass-media de la DRV Iaşi, a declarat că imediat ce instituţia va fi informată oficial, toate datele vor fi trimise la Administraţia Naţională a Vămilor, care va lua măsurile legale.

Printre persoanele arestate se numără şeful Punctului de Trecere a Frontierei Siret, comisarul-şef Aurel Anea, 53 de subordonaţi ai acestuia, dar şi patru vameşi. Este vorba de şefii de tură Sorin Constantin Şcalad, Nicu Cezar Şchiopu, Lazăr Ungureanu, Simion Coroliuc. Toţi au fost arestaţi pentru constituire de grup infracţional organizat, iar de la caz la caz pentru luare sau dare de mită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi al doilea lot de la Siret rămâne în arest.
 Vizualizări articol: 5917 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.18/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 11 voturi
Şi al doilea lot de la Siret rămâne în arest4.2511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(10 feb 2011, 11:07:56
Se caută în detaliu
În foarte amănunţit detaliu , inclusiv corporal
I ( Am fost ieri ,, la fraţi ’’ .. d’aia ştiu )
E un adevărat exces de zel ... vamal

Ce nu se văd sunt tirurile capturate
Reţelele care funcţionează cum cu toţii ştim
Traficul de ţigări dăunează ,, la sănătate ’’
Dar informaţii despre ADEVĂRAŢII ... când primim ?

Şefii d’acolo de cine’s puşi ? nu’s portocalii ?
Tovarăşe Flutur , matale despre asta ce ştii ?

1.1  RE: * trimis de
(10 feb 2011, 19:37:34
Nu stiu cum sa-ti spun, dar am impresia ca te fugareste inteligenta si tu fugi mult prea repede.
2.   In sfarsit trimis de
(10 feb 2011, 12:01:47
chiar imi era dor de tine ,nam putut sa dorm din caza ca nai mai postat de mult comentarii ABCDAR........................
2.1  RE: In sfarsit trimis de
(10 feb 2011, 16:27:27
Da si eu tot eram ingrozit si distrus in acelasi timplaughing) era cat pe ce sa plec din tara !!!
3.   Avovati trimis de
(10 feb 2011, 12:09:18
f.tu-va-n gura de avocati sa va f.t... nenorocitii naibii!
4.   Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 12:26:23
donmnul flutur nu prea stie multe despre astea,,,pe el intrebatil cum merge gaterul din sat TIBENI sau celelalte gatere ale dumnealui el e specializat pe lemn....se taie pe rupte lemnul din padure...mai ales la egger zeci de tiruri intra pe zi in fabrica ..dar nimeni nu face nimik ...de acolo mulge PDL spaga ptr campanie...!!!
5.   Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 12:29:40
PEDELISTILOR furati tare acum pe ultima suta ...ca la urmatoarea guvernare dna/ul va maninca la jilava cu voi in frunte cu flutur si basecu
6.   Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 13:06:25
nu te-am vazut demult pe aici valy007
7.   Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 14:13:45
sarmanii arestati!mi se rupe sufletul cand ma gendesc la ei la fel cum li se rupea lor de noi inainte de-a fi arestati.la munca cu sotiile lor ,respectiv sotii lor..stateau toti acasa ,numarand banii..alti oameni normali cum traiesc din salarii cinstite ?sa vada si ei cum e...ce tot comentati de avocati ?astea le iau bani ca stiu ca au ,chiar daca n au nici o sansa.....cica nu era in atributia lor sa verifice marfa..ha,ha...dar dna cea finuta RAMONA COSTIUC,nume de cod (RAM) cum a luat de la gura copilasilor sticla de vodca?oare sa i duc eu un asa i-o dea PAULICA ei?sa se incalzeasca nitel c-am auzit ca-i frig unde au cazat o?
8.   ...... trimis de
(10 feb 2011, 14:42:41
''conducerea IJPF Suceava a dispus cercetarea prealabilă a acestora(POLITISTILOR DE FRONTIERA) în regim de urgenţă”:)) MUSCATI MANA CARE V-A HRANIT BAI SEFUTILOR??SAU POATE ASEMENI UNOR C U R V E VIRGINE ATI RAMAS STUPEFIATI DE CEEA CE SE INTAMPLA ACOLO??CUM ASA?NU DOMNIILE VOASTRE APROBAU MUTARILE SI DELEGARILE CATRE PCTF SIRET??MUTARI/DELEGARI IN BAZA UNOR ''EXAMENE FOARTE DRASTICE'' ,FANTOMATICE CHIAR IN CONDITIILE IN CARE CELOR MUTATI LA BRODINA LI SE INCHIDEA USA-N NAS DE FIECARE DATA!!
CULMEA CERCETARII PREALABILE: SA SE CONSTATE CA ESTE VINOVAT CHIAR CEL CARE A DISPUS CERCETAREA!CE ZICETI DE ASTA?:))))))
9.   ,,saracii nevinovati" trimis de
(10 feb 2011, 15:09:13
ati sesizat cum se apara politistii de frontiera? ei nu au in atributii controlul marfii transportate ci numai controlul documentelor.... oare cei care trec baxuri de tigari peste zona verde nu au acte si li se confisca tigarile drept garantie? sau tin actele in baxuri si cind scot pachetul de tigari nu corespund cu realitatea.fratilor vine sfirsitul .......cita ticalosie, cita nesimtire......si cum se contrazic singuri .dumnezeu [basescu ,flutur] sa ii ierte dar sa isi traga pacatele.si cum ii scarpina pa spate avocatii si le maresc moralul in aceste clipe grele.cei nevinovati fac cite 12 ani de puscarie ca nu au bani sa se apere si ei umplu buzunarele avocatilor cu bani.sunt locuri libere la botosani a iesit SEVERIN TCACIUC.
10.   Mafia trimis de
(10 feb 2011, 16:30:02
avocatii is-i fac treaba.ca daca ii scapa sau nu lor li se rupe,cineva trebuia sai reprezinte.ei sunt prosti si zgarciti ca la cat au furat puteau sa-si puna avocat fiecare in parte.dar sunt hapsani si la avocati o sa li se rupa-n gura de ei.sa mearga la munca femeile lor care stau cu piz..-n sus,sau barbatii care si-o freaca sa treaca timpul,ca se plictiseau pana venea banul acasa la numarat dupa 12 ore.mai treceau 2 pana numarau.acuma sa numere zilele de puscarie daca e corecta justitia,dar ma tem ca scapa.macar sa-i dea afara pe aroganti sa vad dupa un an-doi cat ii mai tine rezerva bugetara,ce or sa faca?so suga si ei pe 4-5 milioane pe lulna intr-o fabrica,dar nici acolo nu au loc ca in siret au inchis toate fabricile P.D.L-UL.
11.   Parare trimis de
(10 feb 2011, 17:20:07
Eu cred ca ancheta DNA trebuie in aceste cazuri asistate de anchete din partea ANI (Ag Nat de Integritate) pentru ca aceste lucruri nu au inceput ieri , iar "casutele" de 300mp si "masinutele" de 3.000 cmc nu se fac din bani din salar .
iar ca parare , sa-ti iei un avocat cu renume este o prostie , pentru ca te usuca de bani (euro) si cred ca toti vor fi condamnati politic. La arestarile televizate trebuie sa fie terminate cu sentinte televizate .
12.   NU STITI NIMIC trimis de
(10 feb 2011, 17:47:34
SUNTETI NISTE INVIDIOSI, ASTA SUNTETI!!. CINE VA CREDETI VOI SA JUDECATI PE ALTII?? DE CE VORBITI FARA SA STITI DESPRE CE ESTE VORBA? CATI DINTRE VOI ATI FOST IN SALA DE JUDECATA SA VEDETI DESPRE CE STE VORBA? MANCATI ..... CU GURA PLINA. SA VA STEA IN GAT. DACA ERATI VOI IN LOCUL UNORA DINTRE EI?? DACA ERAU ACUM FAMILIILE VOASTRE CARE PLANGEAU ACUMA?? DACA ERAU COPII VOSTRI CARE PLANGEAU ACUMA? CUM VA SIMTEATI? SUNTETI CA NISTE LUPI CARE ASTEAPTA PE LA COLTURI SA LE PICE OCAZIA SA ATACE. SA VA FIE RUSINEEEE.. NU TOT CE SE SPUNE LA TELEVIZOR ESTE ADEVARAT. PLATESC ACUM NEVINOVATI PENTRU NISTE HAITE DE OAMENI. MA ROG LA DUMNEZEU SA NU TREACA NIMENI PRIN CE TREC FAMILIILE CELOR NEVINOVATI CARE PLATESC ACUM PT ALTII. ORICUM SA VA FIE RUSINE... CRED CA VOI SUNTETI CURATI CA LACRIMA SI LIPSITI DE PACATE SI DE GANDURI RELE DE VA PERMITETI SA ARUNCATI CU PIETRE IN ALTII SI SA II JUDECATI. RUSINEEEEE

12.1  RE: NU STITI NIMIC trimis de
(10 feb 2011, 20:05:04
Ciocu' mic. Nu i-a pus nimeni sa isi dea acceptul pentru astfel de actiuni. Daca nu doreau, puteau sa refuze sau sa plece. Le-a placut, era bine cand luau intr-o zi bani cat nu luau multi in 2-3 luni. Acum culeg ce au semanat.
Daca era copilul meu intr-o astfel de situatie, o bateam de-i suna apa in cap. De fata cu procurorii.
Tie si celor care au savarsit astfel de infractiuni sa va fie rusine. Ne-ati furat caciula tuturor doar ca sa va fie voua bine. Sper ca toti sa fie condamnati si chiar bine. Isi merita soarta.
13.   COMPETARE trimis de
(10 feb 2011, 17:56:28
DE CE PRESA VORBESTE NUMAI DESPRE CEI CI VILE SI LIMUZINE??? DE CE VORBESTE SI DESRE AIA CARE NU AU NIMIC. CARE AU PICAT DREP GASTE???? NU ESTE CORECT!!!
14.   Mafia trimis de
(10 feb 2011, 18:23:28
mai DEVIL nu te supara,dar tu esti DEBIL.ce o tot  ☭ si le tii apararea?ei se gandeau cand furau la noi cei cu 3-4 mil.pe luna somaj?sau cu 5-6 sute lei salar,ca luam mancare pt.copii la chioscuri pe datorie?esti cumva de-al lor,unul care a scapat....deocamdata si acum mananci cac.t.nu le tine partea,ca familiile si copii lor se huzureau prin baruri selecte si noi bem o data pe luna o sticla de suc FREEDOM la 2 lei.acum ar vrea si ei tot FREEDOM,dar nu sa bea ci sa fie.pt.cine poate nu stie. FREEDOM inseamna LIBER.ceea ce le doresc si lor dar peste vreo 8 ani.sa plateasca fiecare pt.ce a facut.cine nu e vinovat sa fie liber,asa ca nu mai le tine partea ca am vazut cu ochii mei cum spargeau intr-o noapte in bar cate 2-3 mii de lei,noi.atunci nu se gandeau la nimeni.si eu ma gandesc dar la familia mea.hotii unde le e locul-la PUSCARIE.si tu suge-o in continuare ca esti de-al lor.poate te vad maine-poimaine si pe tine la tv.
14.1  RE: Mafia trimis de
(10 feb 2011, 18:36:44
si zi-mi unul din astia saltati care nu are nimic,macar unul.da,sunt si care nu au,dar sunt acasa nu la bucuresti.din astia 59,doi sunt neamuri cu mine asa ca taci ca eu striu ce stiu.si neamuri apropiate nu veri sau cumnati.MUCLES MARGARETA daca nu stii.unul e vames si unul politist si nu ma intrebat nici unul daca am de o paine niciodata,si nici nu am cerut nimic vreodata ca i-mi era mie rusine de rusinea lor ca se plangeau la altii ca o duc rau,iar cel putin la unul,masina lui costa 25000 de euro.hai sa fim seriosi ca din salar a luat-o,sau e sarac si a dat ultimii bani pe masina.apropo,casa unuia are 2 etaje,e un mic bloc.
14.2  RE: Mafia trimis de
(10 feb 2011, 20:06:45
Mai bine nici nu se putea spune.
14.3  RE: Mafia trimis de
(10 feb 2011, 20:36:11
DA, POATE AI DREPTATE SI TU, DAR JUDECA PE CINE CUNOSTI NU SI PE CEI PE CARE NUI CUNOSTI. ORICUM VB DIN PERSPECTIVA UNUI OM FRUSTRAT....
14.4  RE: Mafia trimis de
(10 feb 2011, 20:53:21
Omule, daca ti se pare normal luarea de mita inseamna ca traiesti intr-un univers paralel. Daca ti se pare corect ca un politist sau vames sa accepte sa ia parte la asa ceva inseamna ca ai alte interese care n-au de-a face cu respectarea legii.

Asta e, si-au furat-o peste bot. In cel mai bun caz n-or sa mai lucreze acolo, in cel mai rau caz (pentru cei implicati) vor primi si cativa ani buni de inchisoare si poate, cine stie, poate o sa li se confiste si buna parte din bunurile pentru care nu pot dovedi provenienta banilor cu care le-au achizitionat.

Oricum ar fi, au pierdut accesul la cascaval si doare tare cand te trezesti deodata la realitatea rece. Lasa ca n-or sa moara. Prostii care au respectat legea si care nu s-au bagat in astfel de afaceri uite ca n-au murit de foame. Va descurcati voi , sunt sigur de asta.

Sper ca justitia sa-si faca treaba si sa ii bage la zdup pe toti cei care se vor face vinovati. Si, macar acum, poate se va duce, pana la capat, treaba.
15.   Mafia trimis de
(10 feb 2011, 18:29:04
Daca ai inteles devil ceva din ce am spus,bine.daca nu,atunci mananca in continuare ca nu interesezi pe nimeni,nu vezi ca toata lumea e indignata de ce faceau,numai tu esti orb?HOTII LA PUSCARIE .si eu daca eram in locul lor si greseam,da,la BAHAMA ,dar sunt sarac si curat,mai bine mananc o data pe zi acasa decat de 3 ori pe zi la BOTOSANI.si dorm si noaptea fara frica.
16.   ... trimis de
(10 feb 2011, 19:38:40
din aceasta afacere cel mai bine au iesit... avocatii.
17.   Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 19:41:57
politia de frontiera ..aia de pe teren care te opresc cu japca pe drum si iti deschide portbajajul masinii este anchetat vreo unul????nu le este rusine ??? chiar toate masinile pe care le opresc sint suspecte???la ciupeala sint toti din sistem.....pe ei cine ai controleaza cu citi bani ies din tura?????
18.   Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 19:49:41
stiti cite masini trec pe tura ????? la vama siret???vas spun eu sute de masini si toti dau spaga cel putin 50 lei de masina ...ca doar nu merg in vacanta in ucraina!!!1 benzina tigari motorina ...ca noi avem o tara de  ☭  si preturi occidentale salarii de  ☭  ...asa ca trebuiau sa fure si vamesii si politistii...vrei nu vrei...dar cam mult si lumea sare acum cu gura pe ei...din cauza ca erau prea aroganti cu unii..in fata ta trecea 30 cartuse de tigari ...si veneai tu cu 5 cartuse si spunea[aloeuu inapoi nai voie decit unul]pai ori furam toti ori la parnaie toti..asa ca sa nu mai se plinga nimeni!!!!
19.   Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 19:56:45
vama siret ca vama da sa faca careva o ancheta sa se verifice primaria radauti sa vedeti voi ce stie sa spele banii domnul pdl olarean sa vedeti voi ce contracte face el ...dar cu cine..si pe citi bani!!!!! va ia durerea de cap...doar trebuie sa cotizeze la pdl...cum a ajuns primar
20.   Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 19:58:08
yaimeir stie multe ar trebui sa iese sa spuna lucrurilor pe nume...asteptam yeimeir
21.   Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 20:05:27
m-ai avem de asteptat pana dupa alegeri
21.1  RE: Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 20:43:22
PAI BINE MAI FRATE TU VREI SA ADUCI TIGARI DE CONTRABANDA IN TARA MAI MULT DECAT AI VOI SI CE VREI CA AIA SA TE LASE SA ITI INTINDA COVOR ROSU PE JOS SI SA INCHIDA OCHII CA SA NU VADA CATE CARTUSE AI TU? CE TU NU STII CA SI CONTRABANDA E INFRACTIUNE?? TU NU FACI UN LUCRU RAU?? ALA CARE TRECE 5 SAU 10 CARTUSE CE FACE?? ARA UN JOC CARE LE CONVENEA LA TOTI... PAI DA ACUMA NUMA EI SUNT VINOVATI, ASTIA CARE FAC CONTRABANDA SUNT NEVINOVATI SARACII. LOR NU ERA BINE CAND NUMARAU BANII CARE LE IESEAU DUPA CE VINDEAU TIGARILE??
CA SA AVEM PARDON NICI ALEA DIN CONTRABANDA NU SUNT IEFTINE ACUMA... ASTA ERA UN CERC VICIOS DIN CARE TOATA LUMEA AVEA DE CASTIGAT..
22.   Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 20:20:10
DEVIL dar era frumos cnd ajungeaau acasa si numara malaiul nu??????si cand se mai gandea ca in ziua aia la amendat pe acel muritor de foame cu 30 mil de lei...nu???era si cinstit cumva isi facea si treaba bn..nu???iar acum le pling familiile.....familiile trebuiau sai invete sa nu faca rau la oameni ca sint necajiti si traiesc intro tara de doi lei si trebuie sa traiasca si ei ...ce sa faca sa dea in cap lui masa sai fure banii?deci vamesii si pol aveau voie sa fure ca doar spuneai ca nimeni nui far de pacat /////dar omul simplu care trecea si el 5 cartuse de tigari ...ascunse ..neascunse...nu avea voie sa traiasca ?????asa sta treaba DEVIL???
23.   Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 20:26:43
NU SUNT UNUL DEAL LOR, SI MISE RUPE DE CE SPUNETI VOI, DACA ATI FOST ACOLO ATI FI FACUT LA FEL, TOCMAI PT CA NU AVEAI CU CE SA ITI HRANESTI FAMILIA, SI CUM BANUL E OCHIUL DRACULUI S-AR FI LIPIT SI DE MANA TA. TOTI SUNT VITEJI PANA LA PROBA CONTRARIE, ADICA VREI SA IMI SPUI TU MIE CA DACA LUCRAI IN VAMA SI ERAI PRINS INTRUN SISTEM IN CARE ORI FACI CE FAC TOTI ORI ZBORI AFARA IN DRUM TEAI FI GASIT TU MARE SI TARE SA TE DUCI SA II DAI PE AIA IN GAT??? EU NU CRED.
23.1  RE: Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 20:54:35
Tocmai asta este si ideea: au riscat si au pierdut. Nasol. Lumea va merge mai departe, cu sau fara ei. De preferinta ar fi fara ei.happy
24.   Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 20:29:06
YAIRMEIR spune tu asai ca romanii sint prosti???acum 20 ani se spune ca a fost revolutie deci atunci intr-o tara socialista au avut curajul sa iasa in strada iar acum cnd sint liberi intro tara democrata nu iese nimeni...daca am iesi toti si am da guvernul jos o sai impuscam ca pe ceausescu pe toti cei din PDL de la guvernare in frunte cu basescu nu a fost nici o revolutie atunci...revolutie o sa urmeze ....
24.1  RE: Comentariu trimis de
(11 feb 2011, 10:36:55
Bravo Valy007 , in '89 a fost lovitura de stat si din pacate am fost la fata locului , nimeni nu ma poate minti . Daca esti curios : cand ne mintea nea Nicu la tribuna , o minte luminata a aprins scanteia , adica a detonat o petarda defensiva si apoi un grup organizat au strigat "sariti oameni buni ca asta ne-a adunat aici ca sa ne omoare" .....si uite asa s-a aprins scanteia marii lovituri de stat din '89 .
...eram acolo , deci cei ce au oficial au spus ca a fost revolutie au mintit , revolutia urmeaza .
25.   Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 20:55:09
ptr DEVIL,de ce sa ne fie mila de cei arestati?lor le era mila de cei saraci cand nu mai puteau de bine? s au gandit vreodata cum traiesc altii din salar?si nu din unul decat de 5oo sau 7oo lei?sa i planga apropiatii cu care au petrecut ca restul lumii a plans pana acum si s au obisnuit...cine urca repede ,,scara,, si apoi cadE de pe ea,se loVesc rau de tot,nu?cred ca acum trec prin clipe grele,nu? nu preA cred ca sunt nevinovati arestatii ..pe ce principiu au fost alesi? pacat de fetele astea tinere si cuminti au picat ,,gaste,,au crezut ce le a zis DNA COSTIUC ,le a scolit ,probabil PAULICA !cand ii fugarea pe strazi pe urmariti,nu erau altii decat cei la care le luase ,,frumoasa ,,lui sotie dreptul in vama..sa te vad acum cum mai faci omule pe ,,legistul,,?
26.   Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 20:58:56
da ,devil nimeni nu ar fi rezistat tentatiei e greu , dar a fost prea mult! cred ca pe anchetatori nu i intereseaza daca si au facut case sau nu,daca au fost pe coasta de azur,,cei vinovati au cazut...
27.   Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 21:06:24
asa e!dadeau amenda unor parliti carora le luase unul spaga inainte,nu?COSTIUC era mandru tare ,il laudau sefii cate amenzi dadea acum oare l au felicitat tot acei sefi pt cati banuti i a adus acasa nevasta sa? sper ca si a luat un avocat sa l toace de bani sau e prietenul lui CHIRA (fost politist)care prin amabilitatea colegilor lui a fost dat afara?noroc c a scapat din cloaca asta ca era si el la BUCURESTI in excursie
28.   Valy007 trimis de
(10 feb 2011, 21:28:19
cu revolutia.....................ai mare dreptate.ce e Romania?:o tara a hotilor.cati muncesc,cati produc cu adevarat si pe ce salarii?o tara a hotilor,o tara cu bugetari cu salarii[prime,stimulente,sporu ministrii din occident.sa vedem .....................
29.   [][] trimis de
(10 feb 2011, 22:53:50
nu putea sa mearga totul pana la infinit , eu cred ca erau si ei constienti de faptul asta.
29.1  RE: [][] trimis de
(10 feb 2011, 23:34:21
Or fi fost constienti la inceput de chestia asta. Insa cand au vazut ca merge si azi si maine si anul viitor si nu se misca nimic in aceasta privinta, or fi inceput sa se gandeasca ca este prea greu ca sa se sparga buba.
Adevarul este ca sunt foarte multi oameni implicati si aici totul sta la mana DNA-ului si, posibil, la mana judecatorilor care vor judeca aceste spete. Daca se vrea sa se afle, se afla...foarte multe. Daca se vrea sa fie doar un simplu foc de paie... se poate aranja foarte usor. Doar avem experienta la asa ceva.:)
30.   Bravos trimis de
(11 feb 2011, 00:37:12
sa traiti bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
31.   Pentru Brandiburu trimis de
(11 feb 2011, 09:12:00
Cred ca, mai ales in ce priveste zona asta, se vrea a fi doar aceasta demonstratie de asalt cu catuse si mascati si se va opri inainte de-a deveni prea periculoasa continuarea cercetarilor (cu eventuala lor extindere). Vor pica vreo cativa '' fazani'', cei mai neinsemnati si astfel se vor raporta noi si mari succesuri in lupta anticoruptie. Orice om isi pune, pe buna dreptate, intrebari despre cine l-a reinstalat in functie la Siret pe acel comisar Anea (care fusese deja sanctionat de 2 ori!) sau despre faptul ca inafara de actiunea din vama nu se mai intampla nimic sa se vada unde au ajuns acele tigari de contrabanda, unde sunt depozitele, cata este de mare reteaua..., dar aici e liniste totala. Sunt aproape sigur ca in acest caz presiunile politicului asupra celor ce lucreaza la rezolvarea lui sunt uriase si nu se va intampla mai nimic inafara de mult zgomot.
32.   Mafia trimis de
(11 feb 2011, 10:35:56
bai fratilor,cu DEVIL nu va mai bateti capul,el e unul de-al lor,asa ca nu are rost sa-i explicam degeaba ca legea e una pt.toti,el nu pricepe.el atata stie ca plang familiile vamesilor.are dreptate ca plang,plang ca li sa infundat si nu mai pot fura,dar asta nu pricepe,are o problema grava care totusi se poate trata,la noi in SIRET este spital pt.unul ca el.sa se judece corect,si care e vinovat la BEHARCA cu el.tu DEVIL le poti duce eventual pachete,mancare le da acolo,dar le poti duce TIGARI ca nu mai au,le-au vandut pe toate.
33.   ,,CURATENIE" trimis de
(11 feb 2011, 19:32:22
DEMOCRATIC VORBIND, ADEVARUL ESTE UNDEVA LA MIJLOC DAR CEI CARE AU GRESIT TREBUIE SA PLATEASCA.PENTRU CA SA NU UITAM , AU CAZUT IMPERII SI REGATE CIND A VENIT TIMPUL ASA A VENIT TIMPUL SI PENTRU EI, DEOARECE NU AU STIUT CIND SA SE OPREASCA.DACA AS PUTEA AS DA SI EU O MINA DE AJUTOR SA SE FACA CUTATENIE DAR IMI ESTE FRICA CA NICI CEI IN DREPT NU VOR REUSI CA SUNT PREA MULTI IMPLICATI SI GASESC EI VERISORI ,FRATI CUMATRI SI ALTE NEAMURI CARE SA II AJUTE .CA ASA ESTE LA NOI......................BELEA MARE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei