Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 feb 2011 - Anul XVI, nr. 33 (4631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ediţia a II-a

Concursul de interpretare muzicală Music Star “Petru Rareş”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursul de interpretare muzicală Music Star “Petru Rareş”, ediţia a II-a, se va desfăşura, duminică, 13 februarie, de la ora 17:00, în Club Vox - Casa de Cultură Suceava. Competiţia este destinată elevilor de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” din Suceava şi elevilor cu care aceştia colaborează şi va cuprinde trei secţiuni.

Profesorul de muzică Cristian Doboş, iniţiatorul şi coordonatorul acestei acţiuni, a explicat că prima secţiune a concursului se adresează elevilor din clasele V - VIII, a doua, elevilor din clasele IX  - XII – muzică vocală, iar a treia secţiune, elevilor din clasele IX  - XII– muzică vocal-instrumentală. La fiecare secţiune se acordă premiile I, II şi III, trei premii speciale: un premiu de popularitate, un premiu de compoziţie, un premiu pentru cel mai valoros instrumentist şi Trofeul Music Star “Petru Rareş” 2011 pentru cea mai bună prestaţie din concurs.

 

Premiile, consistente

Premiile vor consta în instrumente muzicale, echipamente, dispozitive sau accesorii muzicale, etc. Premianţii vor fi promovaţi în emisiuni radio-tv ale posturilor locale şi vor putea reprezenta şcoala la concursurile muzicale din 2011.

Preselecţia pentru ediţia din acest an a competiţiei a avut loc vineri, 28 ianuarie, în Aula Colegiului „Petru Rareş”. În finală, juriul va fi format din persoane cu experienţă în domeniu, respectiv Marius Vrânceanu – prof. la Colegiul Naţional “Petru Rareş”; Doru Popovici – profesor, jurnalist; Marius Socoliuc – proprietarul magazinului „Muzica” din Suceava; Lucian Dragotă – actor, profesor, director general al companiei de radio şi televiziune „New talents”; Bobby Stroe – realizator emisiuni radio-tv, Ionuţ Bejinariu – preşedintele organizaţiei „Tu şi România”, manager al Casei de Discuri şi Producţie „Jhaps”, manager al firmei de impresariat artistic „Showmania”.

 

Primul Trofeu Music Star “Petru Rareş”, câştigat de Andra Grigore

Prima ediţie a Concursului de interpretare muzicală Music Star “Petru Rareş a avut loc pe data de 12 februarie 2010 şi a fost găzduită tot de Club Vox. Trofeul Music Star “Petru Rareş” 2010 a fost câştigat de Andra Grigore – voce din clasa a XI-a D.

Alături de profesorul Cristian Doboş, din echipa de organizare mai fac parte profesorul Nicky Postolache şi elevii Adina Huţu  (a XII-a A), Ioana Aramă (a XII-a A), Lisandra Zofotă (a XII-a C), Diana Nechifor (a XII-a D), Ştefan Roşu (a XII-a E), Clara Popadiuc (a XI-a A), George Grădinariu (a XI-a H), Jessica Neamţu (a X-a G), Claudiu Popescu (a IX-a E), Vlad Dolineanu (a IX-a E). Intrarea la acest eveniment este 10 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul de interpretare muzicală Music Star “Petru Rareş”.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul de interpretare muzicală Music Star “Petru Rareş”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei