Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 feb 2011 - Anul XVI, nr. 33 (4631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Poliția, la ușă

Luați cu mascații de acasă, după ce jefuiau, noaptea, bătrâne care locuiau singure

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Trei indivizi au fost săltați, ieri dimineață, cu mascații de acasă și duși la sediul poliției din orașul Gura Humorului, fiind acuzați că, în miez de noapte, au jefuit două bătrâne care locuiau singure.

Primul jaf a fost comis în noaptea de 20/21 ianuarie a.c..

Persoane necunoscute la acea vreme au intrat în casa Liviei H., în vârstă de 75 de ani, din localitate, forțând ușa de la intrare cu un topor. Bătrâna a auzit zgomote și s-a ridicat din pat să vadă ce se întâmplă, moment în care tâlharii au lovit-o și au amenințat-o cu moartea, în cazul în care va striga după ajutor. I-au luat din casa 1100 de lei și un telefon mobil.

Câteva zile mai târziu, în noaptea de 1/2 februarie a.c., casa unei alte bătrâne din Gura Humorului a fost vizată de infractori.

Prin forțarea ușii de la intrare, spărgătorii au intrat în casa Teodorei M., de 81 de ani, și au sustras suma de 400 de lei, precum și alte bunuri (sticle de ulei, zahăr, bulion, tocană de legume etc). Norocul proprietarei a fost că nu s-a trezit din somn în timpul spargerii, existând riscul ca furtul să se transforme într-o faptă cu violență.

“Am dormit ca niciodată în noaptea aceea. Merită spânzurați. Eu nu am cerut în viața mea un fir de ață de la nimeni și acum, la 81 de ani, mai împletesc, muncesc, și ei vin să fure", mărturisea, ieri după-amiază, Teodora M., privind către cei doi suspecți pe care polițiștii i-au adus la reconstituire.

 

Celule pregătite în arestul poliției

Cercetările în acest caz au fost preluate de ofițeri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, prinderea autorilor fiind considerată o prioritate, dat fiind faptul că aceștia ar fi făcut cu siguranță și alte victime, iar riscul unor infracțiuni de mare violență era foarte ridicat.

Cei trei suspecți ai oamenilor legii au fost ridicați, ieri dimineață, în urma a patru percheziții domiciliare pe raza orașului Gura Humorului.

Ei se numesc Daniel Rotariu (34 de ani), Nicolai Vâjâilă (25 de ani), ambii din Gura Humorului, și Ilie Tricolici (32 de ani), din Vadu Moldovei.

În urma perchezițiilor au fost identificate o parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase, anchetatorii stabilind că Tricolici a participat la ambele fapte și i-a avut ca parteneri de fărădelegi pe Vâjâilă, la tâlhăria din 20/21 ianuarie a.c., și pe Rotariu, la furtul din 1/2 februarie a.c..

“În baza materialului probator administrat s-a dispus începerea urmăririi penale şi reţinerea celor trei suspecţi pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, violare de domiciliu și  furt calificat (n.r. –față de Tricolici) și  pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tăinuire (n.r. - față de Rotariu și Vâjâilă)".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luați cu mascații de acasă, după ce jefuiau, noaptea, bătrâne care locuiau singure.
 Vizualizări articol: 2470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Luați cu mascații de acasă, după ce jefuiau, noaptea, bătrâne care locuiau singure5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei