Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 feb 2011 - Anul XVI, nr. 33 (4631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

Perioada 10 – 16 februarie

Joi, 10 februarie

Lansare de carte

În Sala de Arte „Elena Greculesi” a Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera” Suceava va avea loc la ora 16:00 lansarea primului volum „Opere” de Leca Morariu, ediţie îngrijită de Liviu Papuc.

Prezintă: Mircea A. Diaconu, Nicolae Cârlan, Maria Olar - preşedintele Fundaţiei Culturale „Leca Morariu” Suceava şi Aurel Ştefanachi - directorul Editurii Tipo Moldova Iaşi.

 

Sudent Nightfall Party!

Program special dedicat studenţilor, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei, în Club Babylon.

 

Distracţie, la Hollywood

Hollywood: la o sticlă de Absolut la 1L cumpărată, primeşti cadou din partea restaurantului o sticlă de Absolut la 0,5L. Tel. 0755 571 749

 

Expoziţie “Foto-Grafică

Expoziţie “Foto-Grafică” – Fotografie şi grafică satirică în aceeaşi expoziţie,la Iulius Mall, semnate de jurnalista Oana Şlemco de la „Crai Nou” şi de caricaturistul săptămânalului "Jupânu’", Mihai Pînzaru-PIM. Expoziţia este organizată de "Jupânu’" în colaborare cu Centrul Cultural „Bucovina”, Uniunea Artiştilor Fotografi din Bucovina (U.A.F.B.) şi Iulius Mall Suceava.

 

Ice Dream

Ice Dream– arena de gheaţă de la Iulius Mall este cea mai atractivă destinaţie de distracţie în aer liber din Suceava şi oferă zilnic, între orele 14:00 şi 22:00, preţuri speciale pentru o repriză de distracţie: 6 lei/copil/elev/student şi 10 lei/adult.

 

"Jurnal de nuntă"

Galleria Suceava vă invită în luna februarie să vizitaţi expoziţia de fotografie artistică de nuntă, "Jurnal de nuntă", expoziţie semnată de artistul fotograf Ovidiu Leşan.

 

Întâlnire cu Bobo, clovnul preferat al copiilor

În fiecare zi a lunii februarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinţii şi bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

 

Caravana îndrăgostiţilor

În perioada 7-13 februarie 2011, Galleria Suceava vă invită să vă demonstraţi iubirea faţă de partenerul de viaţă, căsătorindu-vă pentru o zi şi să câştigaţi la marea tombolă un weekend romantic la Veneţia. În plus, zilnic oferim celor îndrăgostiţi 10 vouchere de cumpărături în valoare de 25 de lei. Pot participa la tombolă doar persoanele care au împlinit minim 18 ani. Marea extragere a premiului cel mare va avea loc duminică, 13 februarie, începând cu ora 18:00 în timpul concertului celor de la DeepCentral!

 

Petrecere, la Padrino

În Padrino - horă mare pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seara Bucovineană, începând cu ora 22:30, şi pentru că este seară studenţească se oferă o reducere de 15%, după ora 24:00. Rezervări 0742365859, www.RestaurantPadrino.ro.

 

 

Vineri, 11 februarie

Concert „Viţa de vie”, în Vox

Concert „Viţa de vie”, începând cu ora 20:00, în Discotheque Vox. Intrarea este 15 lei. În deschidere, vor cânta trupele Umbra şi Aura Neagră.

 

Târgul de nunţi “Bucovina”

Târgul de nunţi “Bucovina” – Cea de-a IV-a ediţie se desfăşoară în Iulius Mall, între 11 şi 14 februarie. Până pe 14 februarie şi mai ales de Ziua Îndrăgostiţilor, vor avea loc şi parade ale rochiilor de mireasă şi costumelor de mire.

Organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu Iulius Mall Suceava, Târgul de nunţi “Bucovina” oferă “Totul pentru o nuntă ca în poveşti”.

 

Târg de Obiecte Handmade

Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall Suceava. Între 11 şi 13 februarie, în programul de funcţionare al shopping-mall-ului, standurile vor fi împodobite cu produse şic, menite să ne facă unici.

 

I love party! Valentine's Weekend

Distracţie fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava, în cadrul programului I love party in Valentine's Weekend.

Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava şi un show de lumini ameţitor. În weekend continuă şi super ofertele la votcă şi whisky!

Ofertă de sâmbătă: 300 de shot-uri de votcă gratis!

Ofertă de vineri şi duminică: Votka 55lei şi Tuborg doză 2 lei!

 

Distracţie în stil românesc

Hollywoodte aşteaptăsă petreci în stil românesc. De data aceasta vă puteţi bucura de o mulţime de shot-uri de ţuică românească din partea casei. Rezervări: 0755 571 749.

 

Latino Party, la Padrino

Latino Party. Distracţie pe ritmuri de salsa, samba, merengue... Lasă-te purtat de latino, marca Padrino. Rezervări 0742365859, www.RestaurantPadrino.ro

 

 

Sâmbătă, 12 februarie

Club Office`s

Lista invitaţilor de seama continuă la Club Office`s. În acest weekend, sărbătoriţi anticipat Valentine`s Day, alături de organizatori şi de invitatul special Dj Carlos din Cluj. Seria DJ-ilor cu renume din România va continua. Vă aşteptăm. Rezervări 0735168111

 

Teatru pentru copii, sâmbătă, la Galleria

De la ora 11:30. Compania de Teatru pentru Copii şi Tineret "New Talents" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Ileana cea şireată". Accesul este gratuit!

 

Distracţie, la Padrino

Dacă e sâmbătă, distracţie maximă la Padrino, pe hit-urile mixate de Dj Verony. Rezervări 0742365859, www.RestaurantPadrino.ro
 
 

Atelier de creaţie pentru copii

Iulius Mallte aşteaptă cu idei, culori şi artă laAtelierul de creaţie pentru copii! De laora 12:00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Valentine`s Day, la Hollywood

De Valentine`s Day, la Hollywood poţi să-ţi găseşti perechea. Fetele vor savura un cocteil din partea organizatorilor. Distracţia e garantată! Rezervări: 0755 571 749.

 

 

Duminică, 13 februarie

Zi de reduceri la Librăria Cărtureşti

Numai duminică, Librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava (librăria cu ceainărie care vă oferă carte, ceai, muzică şi dichis) puteţi achiziţiona cărţi cu reducere de 10%  (la a doua carte cumpărată) şi 20% (la mai mult de două cărţi cumpărate). Oferta de carte este generoasă.

 

La Padrino - love is in the air

La Padrino - love is in the air. Tonul este dat de muzica live susţinută de Rareş Varniote - Voce; Edy Hâncu - saxo; Tibi Bancilă - Pian; Iulian Stoica – Chitară Bas. Rezervări 0742365859, www.RestaurantPadrino.ro.

 

Concursul Music Star Petru Rareş

Începând cu ora 17:00, Discotheque Vox Suceava te invită la concursul Music Star Petru Rareş.

 

Concert extraordinar DJ PROJECT & GIULIA

Începând cu ora 17:00, la Shopping City Suceava vă invită la un spectacol de modă incendiar şi un concert extraordinar DJ Project & Giulia.

Toţi cei care vor face cumpărături de minim 50 lei se pot înscrie la tombolă pentru a câştiga premii atractive.

Începând cu ora 17:00 magazinele de lenjerie intimă ne vor prezenta cele mai recente colecţii de damă şi vom descoperi dragostea transformată în artă într-o prezentare inedită de bodypainting. Cadoul special pentru toţi îndrăgostiţii: un concert extraordinar Dj Project şi Giulia, cu cele mai frumoase melodii de dragoste.

 

Mini playback show

Începând cu ora 16:00, toţi copii talentaţi sunt invitaţi la Galleria Suceava, să-şi exprime abilităţile artistice în cadrul programului Mini Playback Show. Toţi vor fi premiaţi pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

 

Trupa Happy, la Iulius Mall

Trupa Happy – antrenează prichindeii din Suceava să se distreze grozav în Iulius Mall. Duminică, de la ora 12:00, dansuri tematice, personaje captivante pentru cei mici, jocuri interactive, concursuri cu premii, muzică, baloane pe băţ, de săpun sau cu heliu, sesiuni de face-painting, toate vor anima atmosfera pentru ca micuţii să se simtă foarte bine. Părinţi, unchi, mătuşi, bunici, faceţi pofta celor mici!

 

 

Luni, 14 februarie,

Super concert SMILEY

De Sfântul Valentin,preţuri speciale, surprize inedite şi un super concert SMILEY, luni după-amiază, îi aşteaptă pe îndrăgostiţi în Iulius Mall, în ziua în care se celebrează dragostea.

 

Petrecere Vintage, la Restaurant Old Times Suceava

Începând cu ora 20.00, Petrecere Vintage, la Restaurant Old Times. În cadrul acestei petreceri organizatorii mizează pe bună dispoziţie şi pe bun gust, iar cele mai interesante ţinute vintage vor avea parte de premii surpriză din partea localului. Intrarea constă într-un bon de consumaţie în valoare de 30 de lei. Informaţii la : 0743 680 777.

 

 

Marţi, 15 februarie

Liber la relaxare şi distracţie, la Padrino

Liber la relaxare şi distracţie în Padrino@Martea Vesela@Ora 19:00. Rezervări 0742365859, www.RestaurantPadrino.ro
 

 

 

Miercuri 16 februarie

Serile de poveşti la Cărtureşti

În fiecare miercuri, de la ora 17.30, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi pe părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. “Vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promite Cărtureştiul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 1315 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă…0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei