Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 feb 2011 - Anul XVI, nr. 33 (4631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îndemn

Mîrza către Flutur: „Ciocu’ mic şi asumaţi-vă tot ce se întâmplă în Siret”

Joi, 10 Februarie 2011 (15:40:30)

Senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că braţele caracatiţei contrabandei se întind în toată ţara şi „toate firele duc spre aceeaşi direcţie, a celor care astăzi conduc aceste instituţii”. „Degeaba se derobează domnul Flutur şi spune că nu s-a ocupat de deconcentratele din vamă. Nu PSD a numit la Suceava şefi de vamă şi nu a avizat şefi la Poliţia de Frontieră la Siret şi la celelalte puncte de trecere a frontierei. Dacă vrea dovezi, îi aduc aminte domnului Flutur că a negociat în 2009 toate deconcentratele cu cei care erau, din greşeală, alături de ei la guvernare. Îi pot spune pe cine a avizat şi pe cine nu”, a spus Gavril Mîrza făcând referire la protocolul dintre PSD şi PDL, când au intrat împreună la guvernare şi şi-au împărţit instituţiile statului la Suceava. Conform acelui protocol, vămile de la Dorneşti şi Siret au revenit PDL, iar PSD vama de interior de la Şcheia. 
În acest context, Mîrza consideră că declaraţiile lui Flutur pe tema implicării PSD în reţeaua de contrabandă din vămi sunt „ori iresponsabile ori arată că e stăpânit de dorinţa de a merge să dea declaraţii la DNA ori exprimă starea de disperare în care se află”. Senatorul social-democrat l-a îndemnat pe Gheorghe Flutur la calm şi înţelepciune şi i-a transmis “ciocu’ mic şi asumaţi-vă tot ce se întâmplă în Siret şi în guvernarea acestor zile care mi se par foarte lungi din cauza modului catastrofal de a conduce destinele ţării şi ale judeţului”. 
De cealaltă parte, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a răspuns printr-o declaraţie de presă la sediul partidului, prin care a anunţat că în calitate de persoană publică şi om politic responsabil a făcut “ce trebuie” când a aflat de existenţa “unor posibile probleme în vămile şi pe graniţa judeţului Suceava cu Ucraina”. “Am informat de fiecare dată prompt, când am avut informaţii, organele în drept abilitate, să verifice şi să facă ordine în aceste domenii. CJ nu are atribuţii nici în domeniul vămilor, nici în paza frontierei de stat. Am văzut în schimb PSD, care este artizanul acestei lupte, că probabil ne confundă cu vechiul CJ Suceava, pe care l-au pierdut şi după care plâng din 2008. Nu ne ocupăm de aşa ceva, nu sunt responsabilităţile noastre, însă văd o nelinişte, o îngrijorare, o agitare la PSD”, a spus Flutur. Liderul PDL a dat de înţeles că asupra unor firme cu sediul în vama Dorneşti, cu legături în sfera PSD, planează suspiciuni de evaziune fiscală şi a anunţat că instituţiile statului îşi vor face datoria.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza către Flutur: „Ciocu’ mic şi asumaţi-vă tot ce se întâmplă în Siret”.
 Vizualizări articol: 1174 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Mîrza către Flutur: „Ciocu’ mic şi asumaţi-vă tot ce se întâmplă în Siret”5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nesimtire trimis de
(11 feb 2011, 10:54:30
....comportament de ;MITOCANI;unul mai hot decat celalalt.....de la revolutie nu mai scapam de mutra acestei fosile comuniste....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei