Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 feb 2011 - Anul XVI, nr. 33 (4631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PSD, PNL şi PC apelează la sondaje de opinie pentru candidaturile la CJ şi Primăria Suceava

Joi, 10 Februarie 2011 (16:04:06)

 

Sondajele de opinie vor stabili care dintre partidele componente ale Uniunii Social Liberale, PSD, PNL şi PC, vor da candidaţii pentru preşedinţia Consiliului Judeţean sau primăria municipiului reşedinţă de judeţ. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că sondajele vor fi făcute la nivelul fiecărei localităţi pentru a vedea care este situaţia reală a celor trei partide, iar în final se vor stabili şi candidaţii comuni la CJ şi Primăria Suceava.

Nechifor a spus că protocolul de înfiinţare a USL va fi semnat la Suceava în circa trei săptămâni şi a arătat că potenţialul noii construcţii politice este unul foarte mare. La nivel naţional, a spus preşedintele PSD Suceava, intenţia de vot pentru USL este de 61%, precizând că aceasta se apropie de suma procentelor cu care sunt creditate PSD, PNL şi PC. „Am speranţa că şi la Suceava vom avea potenţial să urcăm scorul politic al USL astfel încât să devansăm PD-L, iar procentele adunate ale PSD, PNL şi PC să dea un scor bun pentru suceveni. Acum PSD are 49 de primari la nivel de judeţ din cei 114, are 14 consilieri judeţeni, iar PNL vine şi el cu o zestre de 11 primari şi patru consilieri judeţeni, ceea ce înseamnă că la Suceava PSD, împreună cu PNL, deţine aproape majoritatea localităţilor. Important este că în localităţile cu primari PSD trăieşte peste 30% din populaţia judeţului, iar în cele cu primari PNL 11% din populaţie. Deci aproape jumătate din populaţia judeţului”, a explicat Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD, PNL şi PC apelează la sondaje de opinie pentru candidaturile la CJ şi Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 1002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD, PNL şi PC apelează la sondaje de opinie pentru candidaturile la CJ şi Primăria Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei