Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 feb 2011 - Anul XVI, nr. 33 (4631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Neglijenţă

Cozi kilometrice pe Calea Unirii, din cauza angajaţilor Rosal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Mii de suceveni au ajuns ieri cu întârziere la muncă, la şcoală, sau pur şi simplu au fost nevoiţi să piardă mai mult timp în trafic, după ce traficul rutier pe principala arteră de circulaţie a fost paralizat de “zelul” neaşteptat al muncitorilor de la Rosal.

Aceştia s-au apucat să cureţe lateralele străzii Calea Unirii de pământul, nisipul şi praful adunate în iarnă, o intervenţie necesară şi binevenită, dar nu la o oră de vârf, în jurul orei 08.00 dimineaţa, când traficul rutier este dat peste cap cu foarte multă uşurinţă.

Astfel, un sens de circulaţie, pe direcţia de mers dinspre Burdujeni spre Centru, a fost blocat zeci de minute, timp în care două utilaje ale Rosal şi mai mulţi muncitori se deplasau de-a lungul străzii, fiind curăţate rigolele stradale, iar mizeria rezultată fiind încărcată direct în utilaje.

Operaţiunea de curăţare a lateralelor străzii, începută mult mai devreme anul acesta, ca urmare a încălzirii vremii, a stârnit un cor de proteste din partea celor aflaţi în trafic, care îi claxonau pe cei de la Rosal, în semn de atenţionare, în vreme ce alţii nu s-au sfiit să deschidă geamul, să îi întrebe de ce i-a apucat hărnicia la o asemenea oră, în vreme ce alţii s-au mulţumit să îi înjure scurt şi să treacă mai departe.

Realizată la cu totul altă oră, fie înainte de ora 07.00, fie între 10.00 şi 11.00, curăţarea lateralelor străzii nu ar fi afectat atât de tare traficul şi ar fi deranjat mult mai puţină lume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cozi kilometrice pe Calea Unirii, din cauza angajaţilor Rosal.
 Vizualizări articol: 2356 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Cozi kilometrice pe Calea Unirii, din cauza angajaţilor Rosal5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(10 feb 2011, 11:35:56
Pai cum altfel sa-i vedem la munca?
2.   Ce fel de sefi? trimis de
(10 feb 2011, 12:28:05
Sunt curios sefii lor cate clase au...Pentru ca bietii muncitori nu au nici o vina fac ce li se spune. Dar "sefii" idiotii aia grasi, ce naiba o fi in capul lor..Vorba ca "pestele de la cap se impute" e binevenita si aici...vezi Silviu Prigoana..
3.   Va zic eu.... trimis de
(10 feb 2011, 12:52:18
Salubritatea in majoritatea oraselor din tara , lucreaza noaptea ,dar la noi daca ar lucra noaptea , nu s-ar vedea ca e primarul gospodarlaughing,idiotul de lungu in loc sa suplimenteze catre societaile de slubrizare ,sporurile de noapte , el suplimenteaza societatile unde este actionar ... eu personal nu vad nimic bun facut de lungu ...a fost doar norocos ca in mandatul sau au venit fonduri nerambursabile ...oricare primar ar fi facut ce a facut parlipcarul daca avea fonduri ...p.s. sunt apolitic !!!
4.   Pt.Reddog trimis de
(10 feb 2011, 15:34:23
Dog vine dela caine? Daca se face curat pe strazi se supara proprietarii de covrigi daca nu se face, tot ei sunt suparati, cred ca ar vrea sa circule cu rablele lor nuimai pe covorul rosu. Unde ai vazut tu ca se lucreaza numai noaptea? Noaptea sa lucrezi tu, daca lucrezi ceea ce nu prea cred. La orice ora s-ar face curatenie pe strazile vor fi la fel de aglomerate, la noi nu lucreaza nimeni , daca ar lucra orasul ar trebui sa fie pustiu intre orele 7-17. Apropo fondurile nu vin din cer trebuie sa faci documentatii serioase. Cand ai sa fi tu primar ai sa faci minuni, pana atunci fi cel putin realist
4.1  RE: Pt.Reddog trimis de
(10 feb 2011, 16:29:47
=))) uite un comment portocaliurolling on the floor
4.2  RE: Pt.Reddog trimis de
(10 feb 2011, 21:44:34
Spinule, tu mai pune mâna pe carte şi pe urmă dă-ţi cu părerea printre oamenii mari. În regulă? Ca să înţelegi şi tu cum stă treaba, află că un lucru poate fi făcut bine sau de mântuială. Doar pentru că un om munceşte, asta nu înseamnă că munceşte inteligent. Ceea ce capul tău pătrat nu pricepe, este faptul că pe lângă covrigari se află şi persoane care au nevoie să fie transportate de urgenţă în anumite locuri, ori poate sunt covrigari care tranzitează urbea pentru a ajunge în nişte locuri la nişte ore prestabilite ori poate că pur şi simplu, nu se munceşte pe cea mai importantă arteră din oraş în mijlocul zilei. Pune mâna şi şterge-ţi maroneala de la gură.
5.   Curatenia asta trimis de
(10 feb 2011, 16:14:52
Pana nu demult erati suparati ca nu se face curatenie, dar nici acum nu e bine. Aglomeratia se face din cauza soferilor incompetenti care nu sunt in stare sa execute niste manevre simple si sa mareasca un pic viteza (nu sa circule ca pe faleza cu 20 la ora). Daca cei care au drumul liber in fata i-ar lasa pe cei blocati sa iasa din incurcatura (blocaj) s-ar circula oarecum normal.Dar taranii merc cu 30 la ora si nici nu au bunavointa sa ii lase pe altii care se grabesc sa isi continue drumul.
5.1  RE: Curatenia asta trimis de
(10 feb 2011, 16:16:39

Si il rog pe domnul Lungu sa ii trimita pe baietii de la Rosal si pe bdl. Geroge Enescu ,ca are cel mai mare jeg din SV . Eu personal cred ca acesta curatenie ar trebui sa fie facuta in special in zonele unde sunt locuinte si strazi cu trotuare intens circulate de pietoni din varful Obcinilor pana in Centru si din Orizont pana in Bdj Sat si dupa aceea arterele de legatura ,scz uitasem de itcani.
Nu stiam ca jegul de laga apa sucevei dauneaza mai mult decat jegul din oras.
Rusine celor care nu stiu in ce ordine trebuie facuta curatenia.
5.2  RE: Curatenia asta trimis de
(10 feb 2011, 21:46:50
Ba e bine, tovarăşe, numnai că nu la ora asta.
6.   Pt MANUVIU trimis de
(10 feb 2011, 22:21:23
se circula cu 20 la ora pentru ca sunt gropi pe margine si pe mijloc si pe unde nu vrei si pentru ca-s altii smecheri si-o calca atat de tare incat mai bine tu o lasi moale ca sa nu intre boii in tine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei