Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 feb 2011 - Anul XVI, nr. 32 (4630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Decizie

Patinoarul Areni va fi închis imediat după Ziua Îndrăgostiţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Aceasta este ultima săptămână în care Patinoarul Areni, care aparţine de Primăria Suceava, mai este deschis publicului.

Ultima zi în care tinerii suceveni vor mai putea să guste din bucuriile patinajului este luni, 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor.

“În mod normal, luni ar fi trebuit să fie închis, dar îl vom deschide, pentru că este Ziua Îndrăgostiţilor. Va fi un program special, pentru a da posibilitatea îndrăgostiţilor să se distreze pe gheaţă”, a declarat viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi.

El a explicat că decizia de închidere a Patinoarului a fost luată din cauza restricţiilor bugetare şi a încasărilor slabe din ultima perioadă, în condiţiile în care şi temperaturile sunt tot mai ridicate.

„Acum, încasările sunt cam de 1.000 de lei pe săptămână, nu acoperă deloc cheltuielile. Factura la curent pe luna decembrie este de 37.000 de lei, iar cele pe ianuarie şi parţial februarie urmează să vină. Conform normelor actuale, bugetul alocat este la 75% din cel de anul trecut, de aceea am luat decizia de a închide patinoarul după data de 14 februarie. Anul trecut, încasările au fost mai mici, de numai 50.375 de lei pe întreg sezonul, chiar dacă Patinoarul a funcţionat până pe 6 martie”, a explicat Lucian Harşovschi.

Cheltuielile de funcţionare a Patinoarului Areni sunt cu mult mai mici decât în urmă cu câţiva ani, când uzina de frig care menţinea gheaţa artificială “înghiţea” patru-cinci miliarde de lei vechi într-un sezon de funcţionare.

Până acum, în baza evidenţei biletelor vândute, 12.000 de suceveni au patinat la Patinoarul municipalităţii sucevene, cele mai multe bilete vândute fiind cele de patru lei, pentru elevi şi studenţi, şi doar o mică parte fiind pentru adulţi, de şapte lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patinoarul Areni va fi închis imediat după Ziua Îndrăgostiţilor.
 Vizualizări articol: 1552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patinoarul Areni va fi închis imediat după Ziua Îndrăgostiţilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bilete trimis de
( 9 feb 2011, 11:14:01
Ati uitat sa-i numarati pe cei care intrau in patinoar dand cate 2 lei celui de la intrare. Asa, cred ca numarul celor care au utilizat patinoarul este cel putin dublu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei