Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 feb 2011 - Anul XVI, nr. 32 (4630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Măsuri de criză

Conducerea Primăriei Suceava cere asociaţiilor să-şi reducă cheltuielile şi salariile cu până la 50%

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Salariile şi indemnizaţiile conducerii asociaţiilor de proprietari ar putea fi reduse anul acesta, prin decizia comitetului executiv şi a membrilor adunărilor generale, în urma alegerilor care au loc în această perioadă.

Conducerea Primăriei Suceava chiar le-a recomandat acest lucru, în şedinţa de ieri, precizând că şi în rândul acestora trebuie luate măsuri de criză, nu să fie împovăraţi locatarii.

“La toate adunările generale la care vom participa vom propune plafonarea salariilor sau chiar reducerea lor, pentru că este un an de criză şi nu e corect ca oamenii să plătească mai mult”, a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi.

El a dat ca exemplu asociaţia 10, din zona centrală, în care cei din conducerea asociaţiei au venit cu iniţiativa de reducere a cheltuielilor materiale şi salariale cu 15%.

“Este un an greu şi toţi trebuie să punem umărul să trecem cu bine peste greutăţi. La unele asociaţii pot fi făcute reduceri mai mari, de până la 50%”, a adăugat primarul Ion Lungu, care le-a cerut preşedinţilor şi administratorilor de asociaţii să demonstreze că sunt alături de cei pe care îi reprezintă, în această perioadă grea, impunându-şi restricţii.

“Eu am spus mereu că oamenii care muncesc trebuie plătiţi, dar este un an greu, în care salariile trebuie plafonate sau chiar reduse. Salariaţii din primărie au salariile reduse cu 25 - 50%, sau chiar mai mult, în unele cazuri. La fel puteţi face şi voi, în semn de solidaritate cu populaţia”, a mai spus viceprimarul SuceveiLucian Harşovschi.

Alegerile la asociaţiile de proprietari au început deja şi se vor finaliza în data de 31 martie 2011.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea Primăriei Suceava cere asociaţiilor să-şi reducă cheltuielile şi salariile cu până la 50%.
 Vizualizări articol: 1637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Conducerea Primăriei Suceava cere asociaţiilor să-şi reducă cheltuielile şi salariile cu până la 50%3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dada trimis de
( 9 feb 2011, 11:55:11
Stim stim, cum s-au redus salariile in primarii. Mai mare mila ti se face. S-au redus la fraieri, ca boierii castiga chiar mai bine. Asa ca mucles.
2.   Hotii trimis de
( 9 feb 2011, 16:16:24
cine imi poate spune ce organ de control poate fi sesizat pentru a controla activitatea celor de la asociatie pana la ultima hartiuta? la asociatie se fura si nu se dau explicatii la oameni pe cheltuielile facute cu administratia sau curentul consumat pe casa scarii etc.
3.   Adunari trimis de
( 9 feb 2011, 20:29:32
domnule primar, asteptam cu interes sa vedem daca ati vorbit serios sau sunt numai vorbe goale...
sunt curios daca reprezentantul dumneavoastra la alegerile din asociatia din care fac parte, va avea ceva de comentat fata de ce va face in sedinta doamna administrator. adica in asociatia aceasta dumneaei este administrator, iar sotul sau este presedinte, aspect care din punct de vedere legal nu reprezinta o incompatibilitate. poate doar de ordin moral.... plus ca sunt in topul salariilor, ridicand impreuna, cel putin pe hartie, peste 6 salarii minime...
domnule primar, va rog sa-mi permiteti sa ma indoiesc de seriozitatea celor afirmate de dv. ma puteti convinge de contrariu doar daca sedinta nu va fi un simulacru, cu participanti dintre prieteni (aici e drept ca si locatarii sunt total dezinteresati, participand sub 5%), asa cum ma astept. Sa traim bine!
4.   Minciuni trimis de
( 9 feb 2011, 20:42:17
dumnealor nu au habar despre ce vorbesc si sunt evident rau voitori pentru ca au publicat lista cu salariile ,,fabuloase,, pe care nu le- a mai gasit nimeni si s-au gandit ca 700 este un salar forte mare si e mai bine la jumatate. Sincer tot ce eu va doresc e ca ceea ce ne doriti noua sa vi se indeplineasca d-voastra!
5.   Capusele trimis de
( 9 feb 2011, 21:19:15
Asociatiile de proprietari ne fac sa platim cheltuielile comune aproape dublu.Normal ar fi sa ne platim singuri utilitatile direct la furnizori.Dar la noi,in tara tuturor posibilitatilor,trebuie sa mai platim si o gramada de pensionari fosti securisti,majoritatea cu pensii babane,sa traiasca BINE!
6.   Intrebare trimis de
(10 feb 2011, 10:09:33
Domnule administrator daca salariul este asa de mic de ce nu renunti si sa cauti altceva? Nu ne crede prosti toata lumea stie cum e cu aceste asociatii> profitati ca lumea nu vine la sedinte si in a doua adunare generala hotarati ce vreti voi. Apropo nu ne-ai spus si ce pensie ai.
7.   ... trimis de
(10 feb 2011, 10:56:28
populism ieftin din parte primarului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei