Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 feb 2011 - Anul XVI, nr. 32 (4630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Abuz

Banii pentru plata facturilor la ACET, ţinuţi la saltea de administrator

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administratorul unei asociaţii de proprietari din municipiul Suceava este la un pas de a-şi pierde atestatul în baza căruia practică această meserie după ce, în loc să achite facturile la utilităţi, a pus deoparte banii adunaţi de la oameni.

Manevra financiară făcută de el a ieşit la iveală atunci când locatarii blocului H10 de pe strada Oituz nr. 32, din care e formată întreaga asociaţie, erau să fie debranşaţi de la furnizarea apei potabile.

Mai exact, locatarii blocului H10 ajunseseră să datoreze către ACET aproape 50 de milioane de lei vechi, fiind deja somaţi cu debranşarea pentru neplată, în condiţiile în care aceştia nu beneficiază de ani de zile de căldură şi apă caldă de la Termica, din cauza datoriilor lăsate de fostul administrator, Gabriela Lungu, care a fugit cu banii oamenilor.

În urma controlului efectuat de Primăria Suceava la asociaţie, s-a constatat că administratorul Radu Rusu a “tras” din încasări 4815 lei, bani care ar fi trebuit să ajungă la ACET, pentru plata facturilor la apa potabilă.

“Imediat după ce am descoperit această lipsă din gestiune, administratorul a început să facă plăţi către ACET, încât, în două zile, toate facturile au fost plătite. El spune că a ţinut banii acasă, ca o rezervă, pentru nevoile asociaţiei, dar sunt alţii care cred că el s-ar fi folosit de ei sau i-a ţinut la bancă. Banii au fost recuperaţi, încât nu mai poate fi vorba de o delapidare, dar pentru reţinerea din casieria asociaţiei a unor sume mari pentru folosinţa proprie a administratorului am propus retragerea atestatului de administrator de imobil”, a declarat viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi, care coordonează Serviciul Asociaţii Proprietari din cadrul municipalităţii sucevene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Banii pentru plata facturilor la ACET, ţinuţi la saltea de administrator.
 Vizualizări articol: 1737 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Banii pentru plata facturilor la ACET, ţinuţi la saltea de administrator5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei