Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 feb 2011 - Anul XVI, nr. 32 (4630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În judeţ ar putea fi înfiinţate trei centre medicale de permanenţă

Miercuri, 9 Februarie 2011 (16:30:42)

În judeţul Suceava s-ar putea înfiinţa trei centre medicale de permanenţă, acestea urmând să funcţioneze în oraşele Solca, Dolhasca şi Broşteni. Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, doctorul Ludovic Abiţei, a declarat că a avut o discuţie pe această temă cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, acesta transmiţându-i că şi-ar dori ca în judeţ să fie înfiinţate într-o primă fază trei centre de permanenţă. Ludovic Abiţei a precizat că intenţia şefului administraţiei judeţene poate fi realizabilă, DSP Suceava având deja ca plan deschiderea unor astfel de centre în cele trei oraşe.

Abiţei a spus că pentru un astfel de centru de permanenţă ar fi necesari şase – opt medici, care ar urma să fie remuneraţi la fel ca şi medicii specialişti. Salariile medicilor din centrele de permanenţă ar urma să fie plătite de către Casa de Asigurări de Sănătate. Şeful DSP Suceava a mai precizat că spaţiile pentru centrele de permanentă ar trebui asigurate de primăriile oraşelor în care ar urma să fie înfiinţate, în timp ce instituţia pe care o conduce va asigura trusa de urgenţă pentru cabinete.

Ludovic Abiţei a mai precizat că pe lângă cele trei oraşe, un alt centru de permanenţă ar trebui înfiinţat şi în municipiul Suceava, respectiv în clădirea fostului cinematograf din Burdujeni, pentru a deservi populaţia din zona Adâncata şi Salcea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În judeţ ar putea fi înfiinţate trei centre medicale de permanenţă.
 Vizualizări articol: 1182 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În judeţ ar putea fi înfiinţate trei centre medicale de permanenţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei