Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 dec 2010 - Anul XV, nr. 301 (4592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Flutur consideră că problema termoficării în Vatra Dornei trebuia rezolvată de primar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că problemele cu termoficarea municipiului Vatra Dornei ar fi trebuit să fie rezolvate de primarul Ioan Moraru. Reacţia lui Flutur vine după ce furnizarea căldurii în Vatra Dornei a fost oprită în cursul zilei de luni, mii de dorneni, dar şi turiştii veniţi în pensiunile şi hotelurile din acest oraş fiind nevoiţi să stea în frig. Decizia a fost luată de primarul Ioan Moraru, care a spus că motivele pentru care s-a ajuns în această situaţiei ţin de calitatea proastă a rumeguşului folosit ca şi combustibil pentru centrala termică, dar şi de numărul mare de consumatori racordaţi la sistemul centralizat de furnizare a căldurii.

Gheorghe Flutur a arătat că în urmă cu câteva zile s-a aflat în Vatra Dornei împreună cu o delegaţie a companiei Transgaz şi un reprezentant al Ministerului Economiei pentru a analiza împreună cu conducerea primăriei situaţia termoficării în acest municipiu.

„Am fost la Vatra Dornei pentru a discuta viitorul încălzirii pe gaz metan a acestui municipiu, am stat de vorbă cu primarul, însă acesta nu a spus nimic cu privire la existenţa unor probleme legate de furnizarea căldurii acum, în prag de sărbători. Ceea ce m-a surprins a fost faptul că de aceste probleme am aflat din presă şi de la viceprimarul din Vatra Dornei şi nu de la primar, aşa cum ar fi fost normal”, a spus Flutur.

El a adăugat că în cursul zilei de astăzi, prefectul Sorin Popescu va avea o întâlnire la Vatra Dornei cu conducerea primăriei pentru a analiza problemele privind termoficare şi pentru a găsi soluţii pentru reluarea furnizării căldurii. Şeful administraţiei judeţene a mai spus că a discutat deja cu mai mulţi agenţi economici, care vor furniza primăriei rumeguşul necesar pentru a asigura căldura în această iarnă. „Şi vreau să spun din nou: încălzirea oraşului este sarcina primarului din Vatra Dornei, care nu a spus nimic despre posibilitatea de a opri căldura în preajma sărbătorilor de iarnă”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur consideră că problema termoficării în Vatra Dornei trebuia rezolvată de primar.
 Vizualizări articol: 1252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Flutur consideră că problema termoficării în Vatra Dornei trebuia rezolvată de primar3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Corect trimis de
(22 dec 2010, 11:36:40
Aveti dreptate. Seful cel mare este responsabil. Cu toate ca a desemnat incompetentului viceprimar PDList sarcina incalzirii locale, raspunderea finala apartine totusi sefului cel mare adica primarului. O sa tin minte raspunsul d-voastra si de fiecare data cand dati vina pe subalterni o sa va aduc aminte ce ati spus acumlaughing
2.   Nu deranjati sefii de sarbatori trimis de
(22 dec 2010, 12:12:38
este o "mare nesimtire" a presei ca a scris despre acest subiect acum in preajma sarbatorilor de iarna cind totii marii gospodari ai orasului sunt ocupati cu cracinul in bucovina.se va rezolva mai mult ca sigur si cu caldura la vatra dornei dar dupa sarbatori,turistii sa vina in iulie ca vor avea caldura de la soare atunciacum au alte statiuni la dispozitie.daca nu stiu unde sa o sune pe doamna ministru de la turism .
totusi ce atributii are un viceprimar la o primarie de municipiu de ubnde incaseaza mii bune de lei?
3.   Pana la urma urmei... trimis de
(22 dec 2010, 14:14:25
Pana la urma urmei vina este a alegatorilor, nu-i asa? De lasat in frig i-ati lasat, asa ca sanctiune, acum bagati-i la puscarie pentru ca v-au ales. Acolo-i si mai cald... Macar in aceste momente sa fie lasate explicatiile politicianiste si pasarea vinovatiei de la unul la altul. Oamenii vor caldura, nu politicianism gaunos.
4.   Comentariu trimis de
(22 dec 2010, 15:09:48
Domnul Flutur e vinovat ca azi gunoierii au intarziat 5 minute in Falticeni si ca la Panaci a cazut un copat datorita vantului puternic

pff oameni buni nu mai vorbiti prostii stiu ca nu prea il simpatizati pe Flutur dar nici chiar asa
5.   Mai NATOO trimis de
(22 dec 2010, 20:50:41
Aici nu-i vorba de un copac la Panaci ori de intarzierea gunoierilor la nu stiu unde, aici e vorba de asigurarea incalzirii unui municipiu-statiune balneara in care sufera de frig atat locuitorii cat si turistii!!! Nu se pune nici problema daca il are sau nu-l are lumea la ranza pe dl Flutur, aici, in fata unei situatii extrem de grave, se pune problema gasirii urgente a solutiilor pentru incalzirea orasului, nu e locul discursului de tipul "nu-i al meu de vina"! Mania oamenilor nici macar nu se-ndreapta spre dl Flutur, ci spre cei 2 alesi locali, dintre care unul este omul PDL-ului. Domnului Flutur daca i se cere ceva este o interventie rapida pentru rezolvarea situatiei. Macar acum, ai inteles?
6.   Stati linistiti trimis de
(23 dec 2010, 08:01:40
Stati linistiti, ca si prelipcarul pregateste ceva asemanator. A devalizat Termica si vrea s-o desfiinteze ca sa mai faca vreun mall. Sa vedeti atunci ce bine o sa fie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei