Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 dec 2010 - Anul XV, nr. 301 (4592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şofer fără permis, împuşcat de un poliţist

Miercuri, 22 Decembrie 2010 (17:53:55)

Un tânăr de etnie romă a ajuns la spital împuşcat în picior de un poliţist. Totul s-a întâmplat în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 1.20, în comuna Şcheia.

La acea oră, un poliţist de la Postul comunal se afla în serviciu de supraveghere a traficului pe DJ 178, în zona Primăriei comunei Şcheia, împreună cu un jandarm. El l-a recunoscut la un moment dat în trafic pe localnicul Tiberiu Feraru, în vârstă de 26 de ani, un tânăr de etnie romă pe numele căruia au fost întocmite, chiar în acest an, mai multe dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier pentru conducere fără permis. Şoferul a tras pe dreapta, a coborât din maşină, după care, când i s-au cerut actele, a luat-o la fugă, spre un loc întunecos. 

„Poliţistul s-a angajat în urmărirea celui în cauză, iar după efectuarea somaţiilor legale, a efectuat un foc de avertisment în plan vertical cu pistolul din dotare. Întrucât cel în cauză a refuzat să se conformeze acestor somaţii, agentul de poliţie a executat un foc de armă în direcţia celui urmărit, la nivelul membrelor inferioare, provocându-i o rană la piciorul stâng”, a precizat inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Tânărul a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, urmând a-şi mai suplimenta numărul de dosare penale cu încă unul, pentru aceeaşi infracţiune, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.Oamenii legii au hotărât să ridice autoturismul, întrucât nu au fost prezentate acte care să arate cui îi aparţine acesta.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer fără permis, împuşcat de un poliţist.
 Vizualizări articol: 907 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Şofer fără permis, împuşcat de un poliţist5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa-i para bine ca nu l-o nimerit in c.u.r... trimis de
(22 dec 2010, 21:28:38
...ca sa nu spun domneste partea posterioara dar ce nu-mi explic e "ca cum" poti sa fii asa de prost sa o iei si la fuga cind garcea e la curul tau (iar am spus ☭ scuze) cu bulanul ?Cred ca e frate cu TEMIDA altfel nu-mi explic.
2.   Comentariu trimis de
(22 dec 2010, 22:20:18
de 3ani acest tiberiu feraru zis luta conduce fara permis de conducere inseland lumea cu trei prostituate ,pune minorii la furat ,impreuna cu tatal lui pazian ,nu mai sant gherman mihai si elena sa fure din casele oamenilor si sa le aduca mii de euro ,pentru ca panzariu sa le ascunda dosarele ,unde sunt banii si aurul furat totul este la pazian,si-au facut vile de data asta sper ca domnul pantaru sa continuie tot asa,un craciun fericit multe felicitari,
3.   Comentariu trimis de
(22 dec 2010, 22:39:58
pazian se baza pe banii furati de minorii din scheia ,nevasta lui tiberiu umbla la cersit cu minora gherman elena obligando sa fure din casele oamenilor,banii ajungeau la pazian care le invata sa fure doar banii si aurul,aveau de unde sa-si faca case si mercedes ,de la gherman mihai care fura ,iar banii ajungeau la pazian,acesta spunandu-le ca le scoate de la politie ca are pile, ei nestiind ca politia le da drumul fiindca sunt minorii,sper ca incepe sa se faca dreptate

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei