Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 dec 2010 - Anul XV, nr. 301 (4592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Schweighofer Holzindustrie a inaugurat un spaţiu de joacă în cartierul Obor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii din cartierul rădăuţean Obor au la dispoziţie, de ieri, un spaţiu de joacă ultramodern, spaţiu dotat cu mai multe tobogane, balansoare şi tuneluri suspendate.

Prin inaugurarea locului de joacă, administraţia locală, cu sprijinul firmei austriece Schweighofer Holzindustrie, a rezolvat o problemă mai veche în cartierul rădăuţean, în condiţiile în care în zona respectivă nu exista până acum nici un spaţiu amenajat pentru cei mici. La festivitatea de inaugurare, festivitate organizată ieri la orele prânzului, au participat primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, directorul Holzindustrie Schweighofer SRL, Nechifor Tofan, şi câteva zeci de copii însoţiţi de părinţi sau bunici.

 

Valoarea amenajărilor din acest spaţiu de joacă este de circa zece mii de euro

Spre bucuria copiilor, doi Moşi Crăciun au împărţit aproape o sută de cadouri, iar alte nouă sute de pachete, sosite din Laponia „via Schweighofer Holzindustrie”, urmează să fie împărţite de primăria locală.

„Firma Holzindustrie Schweighofer a răspuns la solicitarea primarului de Rădăuţi, domnul Aurel Olărean, de a amenaja un loc de joacă pentru copiii din cartierul Obor, ocazie cu care am decis ca pe lângă proiectele pe care le aveam deja în derulare să finanţăm şi acest proiect. Valoarea amenajărilor este de circa zece mii de euro şi nu este prima dată când finanţăm acest gen de proiecte, săptămâna trecută a fost inaugurat unul la Siret, apoi altele la Comăneşti-Bacău şi la Sebeş-Alba, practic în toate locaţiile unde noi avem câte o fabrică. Doresc să transmit tuturor rădăuţenilor, din partea firmei Holzindustrie Schweighofer, sărbători fericite, la mulţi ani şi toate urările de bine!”, a declarat Nechifor Tofan, directorul Holzindustrie Schweighofer SRL.  

Firma austriacă a sponsorizat către Primăria Comunei Grăniceşti contravaloarea lucrărilor de construcţie pentru opt case, circa cinci sute de mii de euro, case care au fost predate săptămâna trecută familiilor afectate de inundaţiile din vară.

Mai mult, Schweighofer Holzindustriea finanţat, numai în anul 2010, un număr mare de proiecte sociale cum ar fi îngrijirea la domiciliu a peste 250 bătrâni în Sebeş-Alba, şi 60 în Siret, extinderea reţelei electrice pentru sinistraţii din Grăniceşti, renovarea spitalului din Comăneşti, renovarea unei şcoli în localitatea Petreşti şi furnizarea de echipamente medicale, proiect comun cu Spitalul din Viena, pentru spitalul Comăneşti. Valoarea totală a acestor proiecte în România este de un milion de euro, cu menţiunea că la nivel de grup, în alte ţări decât România, se mai adaugă încă un milion de euro, după cum a arătat Nechifor Tofan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schweighofer Holzindustrie a inaugurat un spaţiu de joacă în cartierul Obor.
 Vizualizări articol: 1241 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Schweighofer Holzindustrie a inaugurat un spaţiu de joacă în cartierul Obor3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei