Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 dec 2010 - Anul XV, nr. 301 (4592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

Peste 440 de miliarde de lei vechi absorbiţi de zona Humor - Câmpulung în acest an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Guvernul României a alocat în acest an aproximativ 140 de miliarde de lei vechi localităţilor din zona Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc. Bilanţul a fost făcut de deputatul PD-L Dan Gabriel Gospodaru, care a precizat că banii au fost utilizaţi în diverse investiţii în infrastructura de apă, canal, drumuri, în învăţământ, pentru îndiguiri, regularizări de cursuri de apă, în infrastructura de sănătate, precum şi pentru finanţarea diferitelor cheltuieli curente şi de capital ale primăriilor.

Gospodaru a adăugat că în ceea ce priveşte proiectele europene, au fost finanţate, în localităţile Vatra Moldoviţei şi Capu Câmpului, proiecte în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală în valoare de peste 300 miliarde lei vechi. Aceste proiecte, a subliniat parlamentarul democrat-liberal, au în vedere modernizarea infrastructurii  şi a unor obiective socio – culturale.

 

Fonduri europene atrase de localităţile Vatra Moldoviţei şi Capu Câmpului

Cel mai important proiect din colegiul păstorit de deputatul Gospodaru pentru care a fost semnat de curând contractul de finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional este Planul Integrat de Dezvoltare Urbană al Municipiului Câmpulung Moldovenesc, în valoare de 5,5 milioane euro. Proiectul vizează reabilitarea spaţiilor publice din municipiu, străzi, trotuare, parcări, precum şi instalarea unui sistem de supraveghere video în oraş.

Gospodaru a ţinut să reamintească faptul că în anul 2010 a fost finalizat proiectul POPAS de la Gura Humorului, finanţat prin PHARE, prin care s-au construit pârtie de schi, bazin de înot acoperit şi piscină şi s-a amenajat parcul Ariniş. Oraşul Gura Humorului va beneficia în perioada imediat următoare de o finanţare de trei milioane de euro în urma semnării contractului de finanţare pentru Planul Integrat de Dezvoltare Urbană.

„Doresc de asemenea să subliniez faptul că începând cu luna decembrie 2010 Parteneriatul public – privat este operaţional, în urma adoptării de către Guvern a Normelor de aplicare a Legii, iar această importantă realizare a Guvernului României poate da startul, anul viitor, inclusiv în colegiul meu, unor noi investiţii importante”, a mai spus Gospodaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 440 de miliarde de lei vechi absorbiţi de zona Humor - Câmpulung în acest an.
 Vizualizări articol: 1477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Peste 440 de miliarde de lei vechi absorbiţi de zona Humor - Câmpulung în acest an1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Va felicit, domnule deputat! trimis de
(22 dec 2010, 14:38:33
Ati adus 440 miliarde! E o chestie daca ati adus acesti bani pe langa cei adusi de dna Udrea. Ori e raportare dubla?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei