Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 dec 2010 - Anul XV, nr. 301 (4592)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

Cadouri şi educaţie rutieră, în şcoli, de la Moşi Crăciun poliţişti

Miercuri, 22 Decembrie 2010 (15:34:41)

Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava a demarat o campanie de prevenire a accidentelor cu elevii din şcoli. Pe lângă sfaturile pe linie rutieră, oamenii legii s-au transformat în Moşi Crăciun şi au oferit şi cadouri.  
Cum statisticile poliţiei arată că minorii sunt adesea implicaţi în accidente în timp ce traversează strada, poliţiştii au mers în şcoli şi le-au explicat copiilor regulile de bază pe care trebuie să le respecte în traficul rutier. Acţiunile s-au îndreptat cu precădere spre mediul rural, acolo unde se petrec majoritatea accidentelor în care sunt implicaţi copii. Au fost organizate patrule şcolare, tinerii fiind implicaţi efectiv în activităţile de promovare şi diseminare a actului preventiv, totodată fiind atenţionaţi cu privire la alegerea locurilor de joacă şi săniuş, care nu trebuie să se intersecteze cu şoselele. 
O acţiune de acest gen s-a petrecut vinerea trecută, când poliţiştii rutieri, împreună cu colegi de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire al Poliţiei, au fost mesageri ai Moşului, printre copiii din comuna Pătrăuţi. Cu ajutorul unor sponsori şi din resurse proprii, poliţiştii au oferit copiilor cadouri, dulciuri dar şi veste reflectorizante.
Campania de prevenire a accidentelor printre elevii din şcoli a fost demarată în această lună şi continuă până în februarie 2011. Scopul acestei acţiuni este creşterea gradului de siguranţă pe drumurile publice din judeţ şi concentrează acţiunile în zona punctelor negre identificate pe baza analizelor de trafic. 
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadouri şi educaţie rutieră, în şcoli, de la Moşi Crăciun poliţişti.
 Vizualizări articol: 691 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cadouri şi educaţie rutieră, în şcoli, de la Moşi Crăciun poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei