Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 dec 2010 - Anul XV, nr. 297 (4588)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scrisoare de mulţumire

Distincţie pentru şeful IPJ, din partea unei organizaţii internaţionale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ, a fost numit membru de onoare al unei organizaţii internaţionale care luptă pentru cauza tinerei generaţii şi are drept principal scop limitarea numărului de copii ai străzii. ONG-ul Street Children Network, organizaţie internaţională cu sediul în Suedia, colaborează de mai multă vreme cu IPJ Suceava, cel mai important moment al acestui parteneriat petrecându-se luna trecută, în perioada 18-21 noiembrie, când la Vatra Dornei s-a desfăşurat un eveniment internaţional care a avut ca obiect incluziunea socială şi lupta împotriva consumului de droguri uşoare, eveniment în organizarea căruia s-a implicat activ şi IPJ Suceava.

Într-o scrisoare de mulţumire, preşedintele acestei organizaţii, Brian E. Douglas, îl caracterizează pe şeful IPJ Suceava ca „un om care are curajul să promoveze un spirit nou în toate metodele de abordare a criminalităţii şi a actului de prevenţie. El a înţeles că prevenţia este primul pas pe care trebuie să-l faci în faţa fenomenului periculos cum ar fi consumul de droguri, violenţa, discriminarea şi, vorbind în general, criminalitatea”.

„Pentru toată munca lui”, a continuat Douglas, „toată implicarea în viaţa comunităţii, pentru implicarea activă în promovarea actului de prevenţie, vă rugăm să ne daţi voie să-l nominalizăm pe domnul Ioan Nicuşor Todiruţ ca membru onorific al organizaţiei noastre internaţionale”.

Cei de la Street Children Network spun că au găsit în IPJ Suceava nu doar un partener, ci şi oameni care s-au dovedit a fi buni prieteni.

Pe lângă inspectorul-şef al IPJ Suceava, reprezentanţii organizaţiei au decis ca inspectorul de poliţie Ionuţ Epureanu, din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire al IPJ, să devină membru al comitetului director al organizaţiei, ca mulţumire pentru bogata sa activitate pe linie de prevenire. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Distincţie pentru şeful IPJ, din partea unei organizaţii internaţionale.
 Vizualizări articol: 1757 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Distincţie pentru şeful IPJ, din partea unei organizaţii internaţionale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei