Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 dec 2010 - Anul XV, nr. 297 (4588)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comisiile de buget au adoptat articolele Legii bugetului de stat şi încep discuţiile pe anexe

Vineri, 17 Decembrie 2010 (19:17:47)

Parlamentarii din Comisiile de buget, finanţe au adoptat, vineri, cele 41 de articole ale Legii bugetului de stat pe 2011, urmând să înceapă discuţiile pe anexe si să voteze o parte din bugetele principalilor ordonatori de credite.

"Proiectul de lege, fără cifre, a fost admis cu 23 voturi «pentru» şi «18 împotrivă»", a anunţat preşedintele Comisiei de buget a Camerei, Viorel Ştefan (PSD).

Textul Legii bugetului de stat pe 2011 a fost adoptat fără modificări de fond, din cele aproximativ 374 de amendamente depuse fiind admis un amendament de tehnică legislativă, care clarifică formularea articolului 39.

Parlamentarii nu au adoptat, dintre amendamentele de fond, nici măcar un amendament formulat de PDL, admis de Guvern, care se referea la mărirea coeficientului negociabil din valoarea sumelor virate, pe baza căruia se calculează cheltuielile pentru transmiterea şi achitarea drepturilor de asistenţă socială finanţate din bugetul de stat sau din transferuri de la bugetul de stat către bugetele locale şi care se plătesc la domiciliul beneficiarilor prin Compania Naţională "Poşta Română".

După adoptarea articolelor Legii bugetului, parlamentarii au decis să ia o pauză de 10 minute şi să reia lucrările la ora 19,00, cu o oră întârziere faţă de program.

La ora transmiterii acestei ştiri, deputaţii şi senatorii din Comisiile de buget, finanţe discută bugetul Curţii de Conturi, după care urmează bugetul Administraţiei Prezidenţiale.

Parlamentarii îşi propun să voteze în această seară bugetele a 31 de ordonatori de credite, printre care Administraţia Prezidenţială, ÎCCJ, CC, CSM, Curtea de Conturi, CNSAS, CNA, ANI, SRI, SIE, SPP, STS, Academia Română, Ministerul Public, TVR, SRR, Agerpres, ICR şi SGG.

Ceilalţi ordonatori de credite, printre care şi ministerele, sunt programaţi de comisiile de buget, finanţe pentru zilele de sâmbătă şi duminică. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisiile de buget au adoptat articolele Legii bugetului de stat şi încep discuţiile pe anexe.
 Vizualizări articol: 908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comisiile de buget au adoptat articolele Legii bugetului de stat şi încep discuţiile pe anexe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei