Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 dec 2010 - Anul XV, nr. 297 (4588)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finanţare

Îmbrăcată în bundiţă, Udrea a semnat contracte de 5,3 milioane de euro pentru Câmpulung

Vineri, 17 Decembrie 2010 (15:52:05)

Ministrul dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, a semnat, vineri, la Câmpulung Moldovenesc contracte de finanţare de 5,3 milioane de euro pentru două proiecte europene care vor fi implementate în acest municipiu. Proiectele au fost semnate de Elena Udrea şi primarul din Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Şerban, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur şi a directorului Agenţiei Naţionale de Dezvoltare Regională Nord Est, Constantin Apostol. Unul dintre proiecte, „Modernizarea spaţiilor publice urbane din cartierele Stadion, Centru şi Bodea din municipiul Câmpulung Moldovenesc” vizează reabilitarea şi modernizarea infrastructurii stradale şi a spaţiilor verzi aferente străzilor din cele trei cartiere. Valoarea totală a proiectului este de 24,9 milioane de lei, din care finanţarea nerambursabilă solicitată este de 19,2 milioane de lei. Cel de-al doilea proiect vizează creşterea siguranţei publice şi prevenirea criminalităţii în cartierele Stadion, Centru şi Bodea. Prin proiect se va instala un sistem de monitorizare, un sistem de transport al informaţiei prin sistemul wireless şi a unui sistem de recepţionare a imaginilor prin care vor fi supravegheate 30 locaţii. Proiectul are o valoare de 484.000 de lei, din care finanţarea nerambursabilă solicitată este de aproape 330.000 de lei.
Elena Udrea a fost întâmpinată de un cor de copii îmbrăcaţi în costume populare care i-au cântat câteva colinde. Când a ajuns, ministrul dezvoltării a îmbrăcat o bundiţă tradiţională din zona Câmpulung Moldovenesc, pe care a purtat-o atunci când a semnat contractele de finanţare. 
După semnarea contractelor, o educatoare din Câmpulung Moldovenesc i-a cerut Elenei Udrea să-i dea un autograf pe un glob de împodobit bradul, după care ministrul dezvoltării împreună cu Gheorghe Flutur au făcut o fotografie cu elevii care i-au colindat pentru revista şcolii. 
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Îmbrăcată în bundiţă, Udrea a semnat contracte de 5,3 milioane de euro pentru Câmpulung.
 Vizualizări articol: 806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Îmbrăcată în bundiţă, Udrea a semnat contracte de 5,3 milioane de euro pentru Câmpulung3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Banii, cat costa banii?? trimis de
(17 dec 2010, 17:22:05
cat ii intra lui flutur, cat lui udrea si cat campulung??? !!?
2.   Iar? trimis de
(17 dec 2010, 17:42:52
Iar ni se strica Sarbatorile! De ce ni se impune cu o asemenea agresivitate propagandistica sa iubim netarmurit pe cineva? De ce nu suntem lasati in pace macar de Sarbatorile Crestine? Nici cand erau comunistii, nu veneau peste noi mai marii lor ca sa ne sufoce cu dragostea lor pentru romani, ne lasau sa ne facem Sarbatorile. Si erau asa de frumoase!
3.   FRUSTRARE trimis de
(17 dec 2010, 20:38:56
CE MULTUMITI ERAU CE-I DIN POGOANELE,BUZAU DACA PRIMEAU ACESTI BANI,CA PRIMESTE BUKOWINA SUNT COMENTARII RAUTACIOASE SI ATUNCI NU ARE DREPTATE FRUNZAVERDE SI CEZAR PREDA CA,ARADUL,CLUJUL SI SUCEAVA SUNT CEI MAI FAVORIZATI DE" ORANGE"......LA PRODUSUL INTERN BRUT PE CAP DE LOCIUTOR SUNTEM PRINTRE ULTIMII.....DAR.....
3.1  RE: FRUSTRARE trimis de
(17 dec 2010, 22:32:21
Calm frate, dupa ce pica PDL - ca va pica, am pus-o !
4.   Pt. VToderica trimis de
(18 dec 2010, 09:47:48
Nici tu n-ai inteles de ce te-ai bagat pe forum. Pai, mai nea omu', depre ce era vorba in comentarii, era vorba de banii repartizati orasului??? Nu, era si este vorba despre modul plin de fanfaronada cu care orice alocare de resurse de la bugetul TARII sau al Uniunii Europene se face de catre alesii PDL, de parca ar fi din buzunarul lor propriu (mai ales al Elenei Udrea) si n-ar fi banii CONTRIBUABILILOR, despre asta-i vorba! Tu nu vezi, mai VToderica, propaganda asta groasa care insoteste orice vizita de lucru al elenei Udrea? Tu nu vezi ca acest minister al ei este cea mai clara dovada de hipercentralizare a activitatii, nu vezi cum ea se substituie si autoritatilor locale?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei