Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 dec 2010 - Anul XV, nr. 297 (4588)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Sfârşit tragic

A ars de vie după ce s-a dus să fumeze pe ascuns

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 52 de ani a sfârşit într-un mod cumplit, arsă de vie, după un incendiu izbucnit în anexa gospodăriei în care locuia, anexă în care, cel mai probabil, aceasta se ascunsese pentru a fuma. S-a întâmplat ieri, în jurul orei 11.00, când, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, un apel la 112 a anunţat un incendiu în comuna Moldoviţa, pe proprietatea Paraschivei Darie.

La faţa locului au intervenit lucrători de la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Moldoviţa şi Vatra Moldoviţei, precum şi echipajul de pompieri profesionişti de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc. Echipele de intervenţie au găsit în flăcări o anexă ce acoperea un beci, iar la câţiva metri distanţă, în zăpadă, era cadavrul unei femei, identificată ulterior ca fiind Maria Darie, de 52 de ani, fiica proprietarei, care locuia împreună cu concubinul la mama sa. Corpul femeii era ars în proporţie de 80%, astfel că pentru ea nu se mai putea face nimic. Pompierii au stins focul în jurul orei 13.00, intervenţia fiind una fără risc în condiţiile în care de la respectiva anexă şi până la casa de locuit din gospodărie era o distanţă de aproximativ o sută de metri.

Din ancheta pompierilor rezultă că în interiorul anexei nu exista nici un material inflamabil şi imobilul nici nu era alimentat electric, astfel că focul nu putea izbucni decât de la o ţigară. Varianta este întărită de declaraţiile apropiaţilor, care au povestit că femeia le promisese că se va lăsa de fumat, măcar pe perioada postului Crăciunului şi se mai ascunsese de câteva ori în beciul din anexă, pentru a trage o ţigară pe ascuns. Din păcate, acest gest i-a fost fatal, foarte probabil femeia adormind cu ţigara aprinsă şi furajele din apropiere aprinzându-se. Există bănuiala că aceasta era şi în stare de ebrietate, însă acest aspect se va stabili cert doar după ce vor veni rezultatele probelor ce se vor preleva la autopsie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A ars de vie după ce s-a dus să fumeze pe ascuns.
 Vizualizări articol: 840 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 7 voturi
A ars de vie după ce s-a dus să fumeze pe ascuns3.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine trimis de
(21 dec 2010, 17:26:34
Incep prin a va aduce la cunostiinta ca nu aveti nici cele mai elementare notiuni de presa cu atat mai putin de presa scrisa.Pur intamplator am facut facultatea de jurnalism lucrez in domeniu si mai am si legatura cu acest caz.Domnule Florin Paiu cand te-ai hotarat sa scrii articole pentru un ziar te-ai interesat cumva din cate surse se verifica o stire?Pe noi la facultate ne-a invatat ca din minim 3 surse dumneata ai 1 si te-ai hotarat sa publici articole tendentioase pe baza unei surse care culmea nici nu e credibila.Eu lucrez in televiziune daca as face o stire tendentioasa prezentand date false despre un membru al familiei dumitale oare ce ai face?Mi-ai cere cumva dezmintire? Sau dreptul la replica?
2.   Responsabilitate trimis de
(21 dec 2010, 17:31:45
Am mai multe de spus dar deocamdata as dori sa stiu ce are domnul Paiu de spus.Inca un lucru.Pe site inainte de rubrica Comentarii afisati acest mesaj:¨Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate¨
Ma intreb si eu dar pentru articolele publicate de dumneavoastra sunteti responsabili?Cu politia ati vorbit pe baza acestui caz?Vi s-au dat date oficiale sau doar din gura unuia ati luat povestea.Pentru cadaca politia v-a dat datele eu as mai incerca o data sa vorbesc cu ei.Cred ca au altceva de spus.Dar eu cred ca ati intrebat pe cine ati nimerit si atat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei