Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 sep 2010 - Anul XV, nr. 224 (4515)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Marşul mobilităţii

Sute de tineri pe biciclete, role sau pe jos au marcat Săptămâna Mobilităţii Europene în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de tineri au mărşăluit ieri pe străzile Sucevei, deplasându-se pe biciclete, pe role sau pe jos, în încercarea de a atrage atenţia sucevenilor asupra importanţei păstrării unui mediu curat, prin folosirea unor mijloace ecologice de transport.

“Marşul mobilităţii”, organizat de Agenţia de Protecţie a Mediului Suceava, împreună cu Primăria Suceava, a atras peste 200 de tineri din unităţile de învăţământ, care au scandat pe străzi şi în faţa sediului primăriei sloganul “Un aer curat, mediu protejat”. Marşul tinerilor ecologişti a pornit din Obcini, din faţa centrului comercial Galleria, de acolo coborând, pe bulevardul principal, până în faţa Primăriei Suceava, unde au fost întâmpinaţi de viceprimarul Lucian Harşovschi, care le-a vorbit despre eforturile municipalităţii de a reduce poluarea din oraş, prin realizarea unui transport în comun ecologic şi marcarea de piste pentru biciclişti.

Directorul executiv al APM Suceava, Iluţă Cocris, a precizat că “Marşul mobilităţii” a încheiat seria de acţiuni organizată în cadrul “Săptămânii Mobilităţii Europene” (16 – 22 septembrie), care vizează schimbarea comportamentului populaţiei în privinţa modalităţilor durabile de transport.

În acest an, acţiunile s-au organizat sub deviza “Călătorind mai inteligent, trăieşte mai sănătos”, campania încheindu-se cu ziua de 22 septembrie, marcată sub deviza “În oraş fără maşina mea”.

La organizarea “Marşului mobilităţii” şi-au adus aportul Colegiul Tehnic „Petru Muşat”, Colegiul de Informatică „Spiru Haret”, Liceul cu Program Sportiv şi Eco-Şcoala Nr. 3, care au fost răsplătite cu diplome de participare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de tineri pe biciclete, role sau pe jos au marcat Săptămâna Mobilităţii Europene în Suceava.
 Vizualizări articol: 1086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sute de tineri pe biciclete, role sau pe jos au marcat Săptămâna Mobilităţii Europene în Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei