Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 sep 2010 - Anul XV, nr. 224 (4515)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

În tot judeţul

A început nebunia Balurilor Bobocilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai toate liceele din judeţul Suceava au început pregătirile pentru Balurile Bobocilor, iar multe dintre acestea şi-au fixat deja data spectacolului propriu-zis şi au stabilit chiar şi capul de afiş – invitatul special care va ridica sala în picioare şi-i va face pe cei prezenţi să cânte la unison.

În timp ce organizatorii, elevi de clasa a XII-a, au început deja să umble după sponsori, în sălile de sport, clase ori alte locaţii ale şcolilor au demarat repetiţiile.

Majoritatea liceelor au făcut deja preselecţia pentru concursurile de Miss şi Mister, boboceii muncind din greu să înveţe coregrafiile puse la cale de organizatori.

 

Primul bal, pe 13 octombrie

Seria balurilor o deschide, pe 13 octombrie, la Casa de Cultură din Suceava,  Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, unitate care luna viitoare sărbătoreşte 150 de ani de la înfiinţare.

La balul de la „Ştefan”, ne-a mărturisit, ieri, profesoara Simona Sofroni, se ştie deja şi invitatul nr. 1, trupa Nightlosers, precum şi preţul biletului de intrare, 25 de lei sau 30, pentru cei care vor să continue distracţia de după bal, în Club Babylon.

Programare la Casa de Cultură din Suceava şi-au făcut şi alte licee din municipiul reşedinţă de judeţ, următorul bal fiind pe 16 octombrie, cel al Colegiului Naţional „Petru Rareş”.

Dacă la „Ştefan” e 100% cert că cei de la Nightlosers vor concerta la bal, la „Petru” organizatorii încă nu s-au decis – dar o vor face zilele următoare, zic ei – între El Negro şi Omul cu Şobolani.

Pe scena balului de la „Petru” nu se vor întrece la concursul de Miss şi Mister numai elevii de clasa a IX-a, fiind şi un concurs de „Miss Bobocel” pentru elevii de-a V-a.

 

Sondaje printre elevi. Ce trupă vreţi la bal?

La Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” (Pedagogic) nu s-a stabilit încă data balului, iar organizatorii fac un sondaj de opinie printre elevi cu privire la numele invitatului special.

Liceul cu Program Sportiv şi-a programat balul din acest an pe 23 octombrie, însă data rămâne pentru încă câteva zile cu semnul întrebării, după cum ne-a informat directorul educativ al unităţii şcolare, Cristina Lohănel. La fel şi numele invitatului.

„Elevii de clasa a XII-a se consultă cu colegii mai mici pentru a stabili trupa sau artistul care va veni la bal. Se fac repetiţii în fiecare zi şi, cu siguranţă, o să fie ceva frumos”, ne-a declarat, ieri, directorul adjunct al Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret”, Gabriela Freitag. Cei de la „Info” şi-au rezervat sala mare a Casei de Cultură Suceava pentru data de 29 octombrie.   

Pe 28 octombrie, tot la Casa de Cultură Suceava, va fi balul celor de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”.

Şi la „Economic”, elevii de-a XII-a nu se hotărâseră încă cine va fi invitatul special.

La Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, balul e programat pe 1 noiembrie, iar ieri a început preselecţia prin clasele de a IX-a a candidatelor la miss.

 

Guess Who, la balul de la „Hurmuzachi” Rădăuţi

Trupa Guess Who va concerta pe 5 noiembrie, la Casa de Cultură Rădăuţi, zi în care va avea loc balul Colegiului Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”, iar organizatorii spun că, pe lângă întrecerea celor şapte perechi la titlul de Miss şi Mister, vor aduce şi o trupă de dansatori de la Iaşi, iar spectatorii vor avea parte de o prezentare specială de modă şi coregrafii.

Cei de la „Nicu Gane”, cunoscutul colegiu din Fălticeni, şi-au programat balul pe 22 octombrie, la „Sala Cinema”.

Va fi un „Alice în ţara minunilor” – ne explică eleva Ana-Maria Loghin – o combinaţie şi varietate de culori, un spectacol inedit. Organizatorii vor să o cheme la bal pe Elena Gheorghe, însă nu sunt încă siguri că vor merge pe varianta fostei reprezentate a României la Eurovision sau vor fredona în cor, alături de Guess Who, „nu ne-am născut în locul potrivit”.

Guess Who apare şi pe lista propunerilor de trupe pentru balul de la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, alături de nume precum Smiley sau Inna.

Balul celor de la „Dragoş Vodă” va fi pe 15 octombrie, iar tema aleasă de organizatori va fi cabaretul Moulin Rouge. Biletul va fi de 20 de lei, iar după spectacol va fi şi un after-party într-un club din oraş.

Connect-R, DJ Sava şi Raluca ori DJ Rynno şi Silvia sunt propunerile organizatorilor Balului Bobocilor de la Colegiul „Andronic Motrescu” Rădăuţi, care se va desfăşura în ultima zi de vineri din octombrie.

    

Fără nici un invitat special, la „Arte” 

În timp ce mai toţi elevii de-a XII-a implicaţi în balurile bobocilor încearcă să găsească invitatul perfect pentru spectacolul pe care îl pun la cale, căutând printre nume de trupe şi artişti cu comisioane de mii de euro, organizatorii de la „Arte” au scăpat de această grijă.

„Noi nu vom avea un invitat special. Liceul nostru e plin de  <invitaţi> speciali şi talentaţi, aşa că avem cu cine face balul”, ne-a declarat Ciprian Hreţcanu, profesorul coordonator al Balului Bobocilor de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, programat pe data de 4 noiembrie a.c..

 

Alex ori Connect-R, la Solca

Alex ori Connect-R. Unul dintre ei va fi capul de afiş al Balului Bobocilor Grupului Şcolar „Tomşa Vodă” de la Solca, ne-a spus ieri profesorul Daniel Florin Romaniuc, cel care îi coordonează pe elevii implicaţi în organizarea balului, ce se va desfăşura la Casa de Cultură Solca, la o dată încă nestabilită.

La Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret, Balul Bobocilor este programat pentru 6 noiembrie a.c., însă profesoara Carmen Duduţă ne-a explicat că elevii nu s-au hotărât încă asupra unui nume din show-bizz-ul românesc pe care să-l aducă pe scena Casei de Cultură din Siret.

Acestea sunt primele date despre Balurile Bobocilor ce urmează a avea loc în octombrie şi noiembrie în întreg judeţul.

În rubrica „Balurile Bobocilor 2010” de pe site-ul cotidianului nostru, www.monitorulsv.ro, vom posta şi actualiza noi informaţii în perioada următoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A început nebunia Balurilor Bobocilor.
 Vizualizări articol: 6337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
A început nebunia Balurilor Bobocilor4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Propunere trimis de
(24 sep 2010, 10:34:57
Va recomand urmatoarea trupa pentru a mentine atmosfera in cadrul balurilor:
 ☭ ://www.youtube.com/watch?v=F6IuMlcjom4
 ☭ ://www.yout

Daca sunteti interesati, scrieti pe contact@insuceava.ro .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei