Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 sep 2010 - Anul XV, nr. 224 (4515)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Aleşii locali PSD pregătesc un protest scris pentru prefect şi guvern

Joi, 23 Septembrie 2010 (15:43:20)

Parlamentarii, primarii, viceprimarii, consilierii locali şi judeţeni aparţinând PSD se vor întruni vineri în şedinţă, în cadrul Ligii aleşilor locali PSD pentru a discuta despre situaţia administraţilor locale şi pentru a găsi soluţii de guvernare locală. Liderul judeţean al social democraţilor, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că la şedinţa care avea loc în sala mare a Casei de Cultură din municipiul Suceava vor participa circa 600 de persoane şi că la final o delegaţie se va deplasa la sediul Palatului Administrativ pentru a-i înmâna prefectului Sorin Arcadie Popescu un protest scris pe care să-l transmită mai departe guvernului. „Vom discuta despre guvernarea judeţului, despre guvernarea naţională. Vrem să vedem în ce măsură localităţile conduse de primari PSD, dar şi alte localităţi, mai au resurse de funcţionare pentru acest an pentru că am primit foarte multe semnale negative. Foarte multe primării sunt în prag de faliment, nu mai au bani pentru plata facturilor curente, pentru cofinanţarea proiectelor europene şi nu mai au şanse de dezvoltare în viitor. Vom găsi acele modalităţi prin care ne vom exprima ca partid de opoziţie şi vrem să venim şi cu soluţii de guvernare locală la Suceava. Ne-am organizat într-o formulă de Consiliu Judeţean din umbră care încearcă cu ajutorul aleşilor locali să găsească la nivel de fiecare localitate proiecte de dezvoltare în viitor, modalităţi prin care putem susţine, chiar şi în opoziţie, dezvoltarea localităţilor”, a declarat Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aleşii locali PSD pregătesc un protest scris pentru prefect şi guvern.
 Vizualizări articol: 999 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aleşii locali PSD pregătesc un protest scris pentru prefect şi guvern5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei